Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

באטראז 2014 שרכשנו אין שליטה מההגה, ואין מולטימידה עם קונקטד קאר, יש מולטימידה בסיסית פשוטה שעובדת בסדר אבל לא משוכללת והניווט לא עובד (כנראה צריך כרטיס זכרון עם תוכנה של פעם).

הרמת גימור היא אינסטייל, היו רכבים שנמכרו בזמנו בלי בקרת שיוט ובלי המולטימידה המשוכללת יותר?

בנוסף, לגבי טיפול, שווה להתמיד על טיפולים במוסך יבואן?

אני מכיר מכונאי מעולה ואמין במיוחד, רק שאני לא רוצה לפספס החלפה של משהו קריטי מדי פעם, מצד שני עלויות מוסכים מורשים קצת מוגזמת עם מחירים גבוהים יותר על חלפים ועלות עבודה מנופחת לעתים.

לגבי שמן גיר למשל, זה לא זול בכלל, אבל האם זו המלצה רשמית של היבואן? כל 4 שנים/80 אלף ק"מ? (לא בטוח אם החליפו אי פעם ברכב שרכשנו, זה לא דיל ברייקר מבחינתי גם, אני לוקח לטיפול עכשיו ושוקל מה כן לעשות).

מצאתי בפורום מישהו שצילם המלצות אחזקה אבל זה נראה מסורבל ולא ברור במיוחד, מניח שהיבואן/מוסכים שלו ומורשים שומרים על המונופול של מה צריך ומתי וכמה זה עולה. יש לי תיעוד 3 שנים אחורה של מוסך יבואן, אנסה להוציא גם מה היה לפני מיבואן (אם אפשרי/אם יתנו).

תודה על העזרה

• תוכן חדש...