Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שקניתי מותקנת עזעקה , הבעיה היא שהיא דיי מאעפנה כזאתי , היא נדלקת רק כאשר מדליקים אור גבוה ואין לה שלט .

העזעקה לא עבדה כי היה פיוז שרוף ,החלפתי את הפיוז אבל בקושי שומעים את העזעקה , יכול להיות שהצופר מחובר לסוללה חיצונית ולא למצבר ולכן שומעים חלש ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

תצחק.. תצחק, אבל גם לי יש אזעקה עם השיטה הזאת. מהבהבים פעם אחת עם אור גבוה והיא נדרכת. זה במקום שלט. זו אזעקה מיושנת וכניראה שהותקנה ביום שבו הלאנסר שלו יצא מהסוכנות.

יכול להיות שרק הסירנה לא טובה ותוכל להחליף לאחרת פשוטה באיזה 30 שקלים. כנס למתקין אזעקות ותתיעץ איתו.

פורסם
ואיך סוגרים את האזעקה?
כמו קודן, רק עם בורר ההילוכים.

נניח שהקוד ניטרול שלך הוא 43524 - אז אתה מכניס לרביעי, משם לשלישי, לחמישי, לשני ומחזיר לרביעי.

כדי לאשר את הפעולה, לוחצים על המצמד פעמיים.

אם הקוד נכון, יהבהבו ארבעת הבלינקרים פעמיים. אם הקוד שגוי, הם יהבהבו שלוש פעמים, תוך כדי צפצוף מעצבן מכיוון הרדיו.

פורסם
כמו קודן, רק עם בורר ההילוכים.

נניח שהקוד ניטרול שלך הוא 43524 - אז אתה מכניס לרביעי, משם לשלישי, לחמישי, לשני ומחזיר לרביעי.

כדי לאשר את הפעולה, לוחצים על המצמד פעמיים.

אם הקוד נכון, יהבהבו ארבעת הבלינקרים פעמיים. אם הקוד שגוי, הם יהבהבו שלוש פעמים, תוך כדי צפצוף מעצבן מכיוון הרדיו.

אתה רציני?:|

ואם זה רכב אוטומטי?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
D = דריכה

N = ניטרול

R = Restart

P = Pause

אני לא מבין אתם רציניים או שאתם צוחקים?
מה נראה לך?

צוחקים. צוחקים.

פורסם

לא מצחיק

האוטו יד שנייה אני הבעלים שלו

האעזקה נראה לי הותקנה בתחילת שנות ה 90 , זה לא רמקול זה צופר , כמו של הביפ ביפ , הוא יכול להיקרע?

הפיז הוא אותו פיוז של 10 A

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הסירנה מתבלה כמו כל דבר. תבדוק קודם שהבעיה באמת בסירנה. תיפנה למתקין אזעקות.

ממש מצחיקים אתם. לא מכבים אותה בצורה המשעשעת שתיארתם, אלא בדרך כלל ע"י לחיצת קוד או ניתוק האימובילייזר. למרות שבהלחט ניתן לדוגמא לעשות שהרכב לא יניע עד שלא מדליקים את הרדיו- רלה היא מילת הקסם. לא תמיד היו אזעקות עם שלט.

• תוכן חדש...