Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלל לא בטוח. מי שנוהג על ידני שנים רבות מחליף הילוכים עם מעט מאוד מודעות. זה כמו שאתה לא חושב על להרים את הרגליים בזמן שאתה הולך.

פורסם

בנריגה אין מה להאשים אותה ואפילו לא בגרם מוות ברשלנות כי לא היתה כאן רשלנות.

זה לא קשור ליכולתה לנהוג שבהחלט מוטלת בספק ואלה שני דברים שונים. הטח יתחיל הליך מנהלי לשלול לה את הזכות לנהוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, eladts כתב:

בכלל לא בטוח. מי שנוהג על ידני שנים רבות מחליף הילוכים עם מעט מאוד מודעות. זה כמו שאתה לא חושב על להרים את הרגליים בזמן שאתה הולך.

מה זה קשור? ממה שהבנתי לחצה על גז במקום ברקס? בלי קשר, נהג שפתאום מאיץ בידני לא יעביר הילוך ויאיץ יותר מהר, בניגוד לגיר אוטומטי שפשוט מעלה הילוכים תוך כדי הלחיצה על הדוושה.

פורסם

מה שקרה שם זה הרבה יותר מללחוץ על הגז במקום על הבלמים. כשאנשים ביציאה מחניה לוחצים על הגז במקום על הבלמים הם בד"כ נוסעים כמה מטרים עד שהם נתקעים במשהו, הם לא עוברים 90 מטר ועוקפים כלי רכב אחרים.

ציטוט

בשלב זה היא לחצה על דוושת הגז ונסעה ברחוב דו סטרי מרחק של כ-90 מטר במהירות בלתי סבירה. בשלב מסוים סטתה הנאשמת לנתיב השמאלי כדי לעקוף שני כלי רכב אך כשהבחינה ברכב שנסע מולה חזרה לנתיב הימני ופגעה ברכב שבו היו שני גברים (בני 69 ו-57) ושני קטינים.

• אהבתי 1
פורסם
לא משנה, נהגתי 6 שנים על ידני, מ היום ששילמתי כל הרישיון שלי אחרי שעברתי טסט, עד אוקטובר 2019, אני באמת מבין מה שאתה אומר, פתאום אני בא להעביר להילוך 6 ו אני קולט שזה כבר שם, לא הייתי שם לב לפעמים, זה באמת היה על אוטומט פשוט העברת הילוכים, אבל מצד שני, נהג כזה שלא שם לב להחלפת הילוכים, כל אוטומט ישים את הרכב כל ניטרל ברמזור וילחץ בקטנה על הברקס, לדעתי לפחות, תלוי בכביש.
אם הרכב על ניטרל ו נכנסים בך מאחורה, הדבר הטיבעי לעשות זה ללחוץ חזק על הבקרס (הרגל שלך כבר שם) והרכב לא אמור לזוז קדימה יותר מידי..

בנוסף לזה, פתחתי אפילו אשכול כל זה בעבר, מישהו נכנס בי מאחורה, הייתי במצב שכתבתי עכשיו, ולא פגעתי ברכב שהיה לפני...

מה שאני לא מצליח להבין, אן הרכב של הבחורה עמד, ו מישהו נכנס מאחורה, היא אמורה להיות עם הרגל בבקרס (רכב אוטומט, אם לא לוחצים על הברקס הוא נוסע קדימה לבד, נכון?), מה איך זה הפך למצב שהיא מקבלת מכה ו היא מעבירה את הרגל שלה מ הברקס לגז??

גם כתבתי בעבר ש השופטים פה "חמודים" מידי לכל מה שקשור לרכבים, עונשים קלים מידי, לבחורה הזאת, אם זה קרה לה פעם 1, סביר להניח שבפעם הבא יקרה לה שוב, אנשים פה בארץ לא לומדים מ הטעויות, רובם.

ודבר אחרון, אם עד לפני שנתיים לא ממש היו מלמדים לנהוג בשיעורי נהיגה, עכשיו שבכל עיר יש כמות מוגבלת של מסלולים, מלמדים עוד פחות, במשך 28 שיעורים לומדים בעל פה את המסלולים האלה וזהו.
כמו מורה שלי בבית ספר בארגנטינה אמר לי פעם 1 "ללמוד בעל פה זה לא טוב, שכחת מילה ו אכלת אותה"..

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

@kurko1992 הסיטואציה שתוארה שונה לחלוטין מזו שעליה אתה כותב. התאור בכתבה ב-YNET הוא שאותה אשה האיצה בניסיון להתחמק מפגיעה מאחור, והתמרון שלה היה, איך למור בעדינות, לא מוצלח. העברת הרגל לגז היתה מכוונת, אבל למרות שזזה היא נפגעה מאחור ועד כמה שהבנתי כתוצאה מכך נלחצה עוד.

@Gorpi המקרה של קלגסבלד שונה לחלוטין,  תשומת ליבו היתה מוסחת בלי סיבה ברורה. היה גם חשד להשפעת אלכוהול, לא ברור לי מה הוכח בסופו של דבר בעניין זה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התנגשו ברכב שלה מאחור,היא נלחצה- עד כאן סביר ולגיטימי.

הבעיה היא שהתגובה שלה עלתה בחייהם של 2 בני אדם.

אולי זיכוי מחמת הספק מהריגה כן סביר אבל,אם נתבונן בתוצאה הסופית המצערת ,היא לא היתה צריכה לצאת בפטור בלא כלום ושלילה ללפחות חודשיים-שלושה כן הייתה עונש ראוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתאונה עם הרוגים, אני מצדד בשלילה ארוכה משמעותית. 10 שנים ומעלה.

במקרה הספציפי הזה יש נתק מוחלט בין התאונה הראשונה לשניה. אילו הייתי "רואה נולד" הייתי אומר שככל שהנהגת תנהג בהמשך , בכל מצב אחר/דומה כשיהיו ילדים  ברכב או משהו שעבורה יהווה חשש לשלומה  ושלום ילדיה היא תגיב שוב בחוסר מודעות למה שקורה סביב ותפעל על אוטוט. 10 שנים ומעלה ימנעו ממנה לחזור כל השגיאות. 

כך גם לגבי מי שהשתולל בכביש וגרם לתאונה עם הרוגים. לצערי יהיו גם כאלה שיזלזלו בחוק וינהגו גם ללא רשיון, את אלה יש לכלוא לתקופות ממושכות על מנת להרחיקם מהאוכלוסיה. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
@kurko1992 הסיטואציה שתוארה שונה לחלוטין מזו שעליה אתה כותב. התאור בכתבה ב-YNET הוא שאותה אשה האיצה בניסיון להתחמק מפגיעה מאחור, והתמרון שלה היה, איך למור בעדינות, לא מוצלח. העברת הרגל לגז היתה מכוונת, אבל למרות שזזה היא נפגעה מאחור ועד כמה שהבנתי כתוצאה מכך נלחצה עוד.

@Gorpi המקרה של קלגסבלד שונה לחלוטין,  תשומת ליבו היתה מוסחת בלי סיבה ברורה. היה גם חשד להשפעת אלכוהול, לא ברור לי מה הוכח בסופו של דבר בעניין זה.
מ מה שקראתי פה בתגובות, הבנתי משהו אחר מ מה שאתה אומר.
אבל סומך עליך.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...