Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, TomerLL כתב:

ממתי מכון רישוי עושה טיפול? 

חחח שילוב קטלני,זה מוסך כללי שמפעיל גם מכון רישוי,אספקת עבודה אין סופית 😉

פורסם
לפני 21 דקות, ocsi4u כתב:

חחח שילוב קטלני,זה מוסך כללי שמפעיל גם מכון רישוי,אספקת עבודה אין סופית 😉

לפני כשעה, TomerLL כתב:

ממתי מכון רישוי עושה טיפול? 

חחחחחחחח יש שם את המוסך והטסט , זה לא סתם מוסך זה אמור להיות מקצועי 

פורסם

מוסך במכון רישוי זה מעניין, מעניין יותר כמה רכבים נכשלו בטסט ואמרו להם שאם יכניסו למוסך של המכון יתנו להם הנחה...

בכל מקרה זהו מוסך מורשה משרד התחבורה כמו הרבה מוסכים אחרים, מסתבר שה״לא סתם מוסך״ הזה לא מכיר או לא טרח להכיר את הרכב שלך, לא בדק מהו סוג השמן הנדרש ברכב והרס לך את המנוע, אולי שווה להמליץ למוסך הזה להכנס לפורום רכב, אם הם היו שואלים הרבה אנשים פה שכנראה מקצועיים יותר מהמוסך הזה היו אומרים להם איזה שמן לשים לך באוטו והיו חוסכים לך הרבה כסף והרבה יותר כאב ראש...

אני הייתי הולך על ההמלצה שניתנה פה, תבדוק ככה בעדינות איזה שמן שמו לך באוטו ואחרי התיקון תשלח מכתב מעורך דין ותדרוש שהמוסך ישתתף, כיוון שמדובר ברשלנות שלו, אתה הלקוח לא אמור לדעת איזה תקן שמן האוטו שלך צריך אלא זאת אחריות של המוסך המטפל, הם כמובן יסרבו וזה יגיע לבית משפט, ממליץ לך לחפש מהנדס רכב בשם דוד נימרי ותבקש ממנו חוות דעת מומחה שיאשר את נושא הlspi והקשר לשמן המנוע ולמניעת התופעה... זה בטוח יעזור.

פורסם
לפני 17 דקות, Roycohen1979 כתב:

מוסך במכון רישוי זה מעניין, מעניין יותר כמה רכבים נכשלו בטסט ואמרו להם שאם יכניסו למוסך של המכון יתנו להם הנחה...

בכל מקרה זהו מוסך מורשה משרד התחבורה כמו הרבה מוסכים אחרים, מסתבר שה״לא סתם מוסך״ הזה לא מכיר או לא טרח להכיר את הרכב שלך, לא בדק מהו סוג השמן הנדרש ברכב והרס לך את המנוע, אולי שווה להמליץ למוסך הזה להכנס לפורום רכב, אם הם היו שואלים הרבה אנשים פה שכנראה מקצועיים יותר מהמוסך הזה היו אומרים להם איזה שמן לשים לך באוטו והיו חוסכים לך הרבה כסף והרבה יותר כאב ראש...

אני הייתי הולך על ההמלצה שניתנה פה, תבדוק ככה בעדינות איזה שמן שמו לך באוטו ואחרי התיקון תשלח מכתב מעורך דין ותדרוש שהמוסך ישתתף, כיוון שמדובר ברשלנות שלו, אתה הלקוח לא אמור לדעת איזה תקן שמן האוטו שלך צריך אלא זאת אחריות של המוסך המטפל, הם כמובן יסרבו וזה יגיע לבית משפט, ממליץ לך לחפש מהנדס רכב בשם דוד נימרי ותבקש ממנו חוות דעת מומחה שיאשר את נושא הlspi והקשר לשמן המנוע ולמניעת התופעה... זה בטוח יעזור.

זה מה שאני אעשה, תודה רבה 

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אל תשלם!

מוזמן לקרוא פוסט שלי מלפני שנתיים בנושא https://carsforum.co.il/topic/655549-בוכנות-מנוע-שבורות-אסטרה-טורבו-2013/

בקיצור - לא הקשבתי למוסך ודיברתי עם אחראי שירות אזורי. שיפצו לי את המנוע בהשתתפות ״רצון טוב״ של 90% מימון. כדי להרגיש טוב עקצו אותי בעוד 1200 ש״ח חיישן.

• תוכן חדש...