Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני כרגע בחיפושים אחרי רכב ראשון, מגשש בין הונדה אקורד/סיוויק.

לא לחוץ לי לקנות, אז אני מחכה למציאה טובה.

יש דוגמא אחת אשר מצאתי ואני אשמח לייעוץ בנושא,

הונדה אקורד 2004 יד ראשונה ספר טיפולים מלא בהונדה, 248 אלף ק''מ, 17,500 ש''ח, נראה מאוד שמור חיצונית צבע ואין מכות.

אם הרכב טופל בזמן כפי שצוין הוא יוכל להמשיך לסחוב עוד כמה עשרות אלפי ק''מ יחסית חופשי מתקלות?

שאלתי לגבי מסרק הגה והוא טוען שלפני שני טיפולים הוחלף (מחלה ידועה של הדגם).

מכיר שאלה נחשבים לדגמים אמינים אבל רבע מיליון ק''מ זה בכל זאת גבוה.

פורסם

בלי קשר לרכב הנ"ל, מדובר ברכב בן 16, תקלות יקרו ובלי קשר, ברכב בגיל וק"מ כזה בלאי יש ויהיה.

אבל אם לרכב יש ספר טיפולים מלא, עובר בדיקה ללא ליקויים משמעותיים, יש לשקול.

אבל בתקציב הנ"ל אתה יכול לרכוש רכב צעיר יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, icc כתב:

הונדה אקורד 2004 יד ראשונה ספר טיפולים מלא בהונדה, 248 אלף ק''מ, 17,500 ש''ח, נראה מאוד שמור חיצונית צבע ואין מכות

אתה באמת רוצה לשים 17.5K על רכב בן 17 שנים?? תחשוב פעמיים על זה לפי דעתי. רבע מיליון ק"מ זה נסועה לא נמוכה כלל.

תחפש רכב יותר חדש

לפני 5 שעות, icc כתב:

אם הרכב טופל בזמן כפי שצוין הוא יוכל להמשיך לסחוב עוד כמה עשרות אלפי ק''מ יחסית חופשי מתקלות?

אף אחד לא יוכל להבטיח לך כלום. יכול להיות שתיסע והכל יהיה בסדר, יכול להיות שיהיו לך תקלות. סביר להניח שבק"מ כזה הבלאי יותר גבוה. רכב זה לא רק מנוע וגיר, זה עוד הרבה רכיבים: משאבות, בולמ"ז, מערכת קירור, אלקטרוניקה, ועוד ועוד....

• אהבתי 1
פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך אמינות ברכב בן 17 שנים אפילו אם יש לו סמל יפני בחזית.

לך תדע איזה תחזוקה האוטו עבר ברבע מליון הקילומטרים האחרונים, זה ששאבו אבק באוטו ואין לו דפיקות לא אומר שלא שחסכו עליו ועשו תחזוקת שבר במוסכי מדרכה.

למה להסתבך עם אקורד מזדקנת ?

גם אם האוטו יצא עכשיו מושלם מבדיקה (זה יקרה כשתראה חד קרן מושך את העגלה של סנטה קלאוס) זה לא אומר שלא תחווה תקלה מעצבנת ממש ביציאה ממכון הבדיקה.

יש פה רבע מליון קילומטרים של בלאי על מערכות הגה ומערכות קירור ומשאבת שמן ודלק ומים וצינורות גומי וחלקי גומי ועוד בערך 10000 חלקים שונים שעברו על חלקם רבע מליון קילומטר.

המלצה שלי- זה לא רכב ראשון מומלץ אלא יותר בכיוון של בור בלי תחתית עם פוזה של רכב מנהלים וסמל של הונדה.

תחפש משהו צעיר יותר וקל יותר לתחזוקה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Roycohen1979 כתב:

לך תדע איזה תחזוקה האוטו עבר ברבע מליון הקילומטרים האחרונים, זה ששאבו אבק באוטו ואין לו דפיקות לא אומר שלא שחסכו עליו ועשו תחזוקת שבר במוסכי מדרכה.

הוא רושם שיש ספר טיפולים מלא בהונדה

לפני 22 דקות, Roycohen1979 כתב:

למה להסתבך עם אקורד מזדקנת ?

גם אם האוטו יצא עכשיו מושלם מבדיקה (זה יקרה כשתראה חד קרן מושך את העגלה של סנטה קלאוס) זה לא אומר שלא תחווה תקלה מעצבנת ממש ביציאה ממכון הבדיקה.

יש פה רבע מליון קילומטרים של בלאי על מערכות הגה ומערכות קירור ומשאבת שמן ודלק ומים וצינורות גומי וחלקי גומי ועוד בערך 10000 חלקים שונים שעברו על חלקם רבע מליון קילומטר.

המלצה שלי- זה לא רכב ראשון מומלץ אלא יותר בכיוון של בור בלי תחתית עם פוזה של רכב מנהלים וסמל של הונדה.

תחפש משהו צעיר יותר וקל יותר לתחזוקה.

מסכים בכל מילה ואין צורך להוסיף!

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • אהבתי 1
פורסם

האקורד אמינה ומצויינת אבל כמו שציינו כאן בלתמים יהיה לך (כנראה), לדעתי גם המחיר נשמע יחסית גבוה, תמשיך לחפש,

אולי תוסיף לחיפושים גם אוונסיס שגם היא מרווחת ואמינה להפליא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, icc כתב:

17,500 ש''ח

תסתכל במחירון שלה באפליקציית לוי יצחק. זה מעל המחירון, אלא אם כן מדובר במנוע 2.4

פורסם
לפני 31 דקות, dotan123 כתב:

הוא רושם שיש ספר טיפולים מלא בהונדה

אז? מה זה אומר?

המנוע והגיר אולי ישרדו גם עוד 200-300 אלף ק"מ, אבל אי אפשר להסתיר את העובדה שהרכב עבר כרבע מיליון ק"מ ויש לו בלאי בשאר המכלולים.

אני מתקשה להבין את ההתעקשות על שני הרכבים האלו כשהתקציב נמוך יחסית ומדובר ברכב ראשון.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יופי שיש ספר טיפולים מלא, זה אומר שהוא נכנס בזמן כל 10 או 15000 ק״מ לטיפול במוסך החברה, אבל מי אמר שבין לבין כשהלך לו משולש קדמי הוא לא עשה את זה אצל ״איציק הרזה״ שם במגרש בסוף אזור התעשיה בגלל שמשולש קדמי באקורד היה משאיר אותו עם חור גדול בכיס שהיה נשאר במוסך היבואן...

ספר טיפולים זאת חצי נחמה, אחרי רבע מליון קילומטר יש הרבה שטח אפור.

פורסם
לפני 4 דקות, Roycohen1979 כתב:

עשה את זה אצל ״איציק הרזה״ שם במגרש בסוף אזור התעשיה בגלל שמשולש קדמי באקורד היה משאיר אותו עם חור גדול בכיס שהיה נשאר במוסך היבואן...

ספר טיפולים זאת חצי נחמה, אחרי רבע מליון קילומטר יש הרבה שטח אפור.

בסדר הוא הבין את הרמז... כל מה שאמרת נכון

• תוכן חדש...