Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי די הרבה שנים, נפלתי לסיגריות שוב. 
הסיפור בנאלי ולא מעניין במיוחד, הקורונה, הישיבה בבית, מכוני הכושר הסגורים, האבטלה והלחץ היומיומי הביא אותי

לרגע של נפילה בו לקחתי סיגריה אחת לחבר ומשם הדרך לקופסא ביום הייתה מהירה כאילו שלא שלא הפסקתי לעשן לפני הרבה שנים.

לפני שהפסקתי לעשן, אף אחד לא השתמש בסיגריות אלקטרוניות ואין לי שמץ של הבנה בהם.
נכנסתי לחנויות אונליין והמחירים נעים מ100 שקלים ומגיעים גם למחירים של 1000+ ש"ח. שלל מותגים, צורות, חברות, שלל נוזלים בטעמים כאלה ואחרים.

אני צריך ממכם חברי הפורום היקרים, הכוונה לסיגריה האקלטרונית הראשונה שאני הולך לקנות. דגם וחברה.

תודה מראש.

פורסם

עברתי לאלקטרונית ב-24/12 בשעה 18:20 ומאז לא נגעתי בסיגריה וגם לא היה לי דחף לסיגריה.

הסיפור שלי בקצרה שכולל בתוכו תקופות של סיגריה אלקטרונית:

אני מעשן מגיל 18 והיום 32, איפשהו באמצע הייתה תקופה שעישנתי אלקטרונית עוד לפני שזה היה נפוץ בעולם (לא בישראל בכלל). דרש המון התעסקות, המון נזילות, המון חוסר הבנה ומידע זמין. בשלב מסוים חזרתי לסיגריות מגולגלות, אחר כך רגילות (העילוי של סיגריה רגילה הוא 0 התעסקות וזמינות ובתקופות לחוצות זה דיל ברייקר לצערי). בגיל 30 נולד לנו תינוק ורציתי לוותר על הסירחון ממני, באותה תקופה יצא JUUL ובאמת עם הפודים המקוריים שלהם היה לא רע (לא היה מעולה כי בדיוק הגבילו את החוזק של הנוזלים בישראל), פוד מקורי שהספיק ליום אחד עלה כ-15 ש"ח שזה יקר מאוד לסיגריה אלקטרונית ומצד שני זה חצי מחיר מקופסת סיגריות מרלבורו. מפה לשם התחלתי להתעסק במילוי של הפודים ואחר כך כמובן מצאתי את עצמי שוב עם סיגריות בלי לשים לב.

החל משלשום אני עם Vaporesso Luxe PM40 שנותן תחושה איפשהו בין סיגריה לנרגילה ועולה כ-90 ש"ח בעלי או כ-180 ש"ח בחנויות (המלצה שלי לך פשוט מחר ותקנה בחנות בארץ), יש סליל/קויל (GTX) שדורש החלפה אחת לשבוע-שבועיים וגם הוא זמין בחנויות בארץ אם אתה נתקע. מה שנשאר לך הוא לקלוע לנוזל הנכון שיספק אותך, כאן לדעתי העיניין הוא מזל...

יתרון נוסף ומשמעותי לדעתי של ה-PM40 הוא טעינה דרך TYPE-C.

כרגע אני עם נוזל Hypnotize Cactuson ICE CACTUS & LIME והוא לא רע, משאיר מתיקות קלה בפה (מתיקות חזקה בשעות הראשונות אחרי סיגריות) ורעננות קרירה של מנטה באף. מיכל גדול של 60 מ"ל עולה כ-80 ש"ח בחנויות.

נ.ב. אני לא מומחה גדול בתחום, לא רוצה להיות ואין לי שום רצון לדעת על זה יותר מדי!

סה"כ מבקש מוצר שיספק לי את הסחורה בלי שום התעסקות מיוחדת, כמו אייפון או נספרסו.

Vaporesso-Luxe-PM40-Pod-Mod-Kit.png

• אהבתי 1

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

גם אני על האלקטרונית כבר שנים רבות.
כיום עם eleaf iStick T80 שבדומה לתגובה הקודמת היתרון המרכזי שלו הוא usb-c.

מבחינת טנק, לרוב משתמש ב melo3 mini שמגיע עם iStick. המילוי לא הכי נוח אבל מסתדרים. קנה מסין מראש זכוכיות להחלפה כי זה מה שהולך הכי הרבה.

נוזלים מ cig.co.il, הכי אוהב טעמי פירות של twisted sour.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...