Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההבדלים בין ה EX לבין ה GT באבזור הם יחסית קטנים, ההבדל העיקרי הוא במנוע והגיר לטובה ב EX. מושבי בטיחות ניתן למכור ביד 2. בג'יפ גרנד צ'ירוקי שהיה לאח שלי אם אני זוכר נכון 2013 דיזל, שנסע קצת יותר מ 100K (לא זוכר בדיוק) הלך ראש מנוע שהוביל למנוע. 30K. התחמם לו והוא לא שם לב. אם לא נעול על משהו מסוים, אז יש הרבה אפשרויות. אולי תחפש סורנטו מ 2015 או פורד אדג'.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קיבלתי. נשמע כמו הרפתקה מיותרת. ירדתי מה -GT.
מה לגבי ההמלצה על ה 3008? מבחינת אמינות/סחירות?

האם למישהו יש ניסיון עם 3 כסאות בטיחות, ובכלל איך היא מבחינת הגודל (אני 192) והמושב האחורי בפרט?

אשמח אם תוכלו לפרט לגבי שאר הפרמטרים ואיך היא בהשווה לספורטז׳.
איזה דגם לחפש( יש המון) והאם הדיזל אופציה מעניינת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לי יש את ה3008 ולמען האמת הוא לא ממש בליגה של הספורטאז הוא בליגה מעליו ולכן גם המחיר בהתאם.

הרכב מאובזר בכל טוב וכולל את כל מערכות הבטיחות (רק שים לב שיש הבדלים במערכות בין הפרימיום לאקטיב) והמושב האחורי מאד מרווח (יותר מהאיוניק שלנו).

הרכב מראה אמינות מעולה ומבחינת סחירות הוא הגיפון עם השוק הכי חזק כיום.

לי כיום יש שני ילדים קטנים (4-6) ובקרוב יתווסף השלישי לכן השירשור הזה מעניין אותי :), בסך הכל עוד לא בדקתי אבל לפי שני הבוסטרים שיש לי היום אני לא רואה שום בעיה להכניס כיסא תינוק (ומקווה שלא נתאכזב).

מבחנתי זה הרכב הכי טוב שהיה לי עד היום (למען ההגינות הוא גם היקר ביותר)

טסלה 3 2022

פורסם

בתור מישהו שהיה לו את הספורטאז, ועכשיו עם 5008 דיזל, יותר התחברתי לדיזל, למרות שב 3008 משומשת תקבל מנוע 1.6 טורבו שעובד יפה, אני מתחבר יותר לדיזל. לגבי שאר הפרמטרים יש המון מידע על הרכב כאן בפורום, תריץ חיפוש.

פורסם

אני גם חושב שהספורטאז' עדיפה גם בעלויות רכישה ותחזוקה, יש לה גם ציוד בטיחות מתקדם יותר ואפשרות למנוע דיזל. סה"כ תקבל תמורה טובה יותר מהאחרות

פורסם

מדדתי את הקיה ספורטאז' - המושב האחורי מידית לידית הו 125 סנטימטר בערך - שזה בקושי  מאפשר שלוש כסאות בטיחות לילדים (שכל אחד מהם בסביבות ה 44 סנטימטר )..
אולי זה מאפשר בקלות כסא ילדים אחד עם 2 בוסטרים

פורסם

אני הייתי מעיף מבט ומנסה לחפש סובארו אאוטבק , מנוע בוקסר 2.5 ליטר 175כ"ס , רכב מרווח עם הנעה כפולה נראה שעונה על מרבית הדרישות שלך.

באופן אישי הייתי הולך על רכב חדש ממסלולי ה 0 ק"מ ולו רק עקב העובדה שמדובר על רכבים עם איבזור בטיחותי מקיף שיכול להציל חיים, שווה את תוספת הכסף ואת השקט הנפשי שבקנית רכב חדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 51 דקות, yoni333 כתב:

מדדתי את הקיה ספורטאז' - המושב האחורי מידית לידית הו 125 סנטימטר בערך - שזה בקושי  מאפשר שלוש כסאות בטיחות לילדים (שכל אחד מהם בסביבות ה 44 סנטימטר )..
אולי זה מאפשר בקלות כסא ילדים אחד עם 2 בוסטרים

זה פשוט לא נכון למדוד את המרווח בספסל. מה שקובע זה צורת המושב של הרכב, סוג המחברים של האיזופיקס ומיקומם במושב, סוג המחברים במושב הבטיחות ומיקום המחברים של חגורות הבטיחות ותצורת מושבי התינוקות אחד ליד השני. הרבה משפחות בכלל מתחילים עם סלקל בשנה ראשונה מקדימה או מאחורה נגד כיוון הנסיעה, שהוא צר וקטן.

יש כל כך הרבה וריאציות שרוחב הספסל אולי יכול לתת אינדיקציה כללית, אבל מושבים מסויימים גם רכב עם ספסל של 145 ס"מ לא יכניס בתצורה מסויימת.

כל רכב בנפרד מול מושבי הבטיחות הספציפיים. אם אני הכנסתי 2 מושבי בטיחות וסלקל במושב האחורי של אוקטביה 2011, אז הכל אפשר (אוונפלו סימפוני, לא קוסקו סנרה).

• תוכן חדש...