Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמייטב המסורת אני לא אוהב קודניות.

הייתי אצל 2 מתקינים ותיקים מאוד בירושלים בעלי שם .

לא מעוניינים לעשות את העבודה.

בהתחלה אמרו 180 שקל לפירוק הקודנית.

הסכמתי.

ואז שראו את הרכב, טענו שלא מעוניינים לבצע את העבודה.

לטענתם הקודנית מחוברת ישירות למחשב הרכב עם פלאג משונה והם לא רוצים לקחת אחריות על הפירוק.

יש לציין שהקודנית לא עושה לי בעיות. אני פשוט לא אוהב את זה.

עצות?

IMG_0113.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא מאמין שיש להם אינטרס לא לקחת ממך עבודה, הרי בוודאות הם רוצים להתפרנס.

אם באמת הם שני מתקינים וותיקים ומנוסים, ולא שני חאפרים, אולי באמת עדיף לך להשאיר את זה ככה.

מצד שני: הכל יכול להיות...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתמול עברתי במוסך מורשה וולוו העונה לשם ארתור ושאלתי את השאלה.

כן.

זה נכון.

זה סרט רע לנתק!!!

נציג השירות אמר בגאוות יחידה:"לא נגנבה וולוו אחת בישראל! לכל וולוו יש את המחשב הייחודי לה. ולא ניתן להשתמש במחשב אונברסלי פרוץ"

טוב נישאר עם הקודנית עד שתתפגר יום אחד ואז נזעק לעזרה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא יודע מה זה "מחשב הרכב", אך ברכב שלי (פולקסווגן גולף 2016) הייתה קודנית דומה. כשניתקתי אותה כדי לא להקיש קוד בכל פעם

שאני רוצה להניע את הרכב ולהשתמש ברכב שלי כפי שרצה היצרן, עקבתי אחרי החוטים וניתקתי את ה"עלוקה". מלבד העלוקה, היו עוד

שתי צמות שמתחברות לצמה הגדולה של הרכב שמכילה גם את הצמה של האימובלייזר שהשארתי אותן מנותקות ולא הגעתי עדיין לפרק אותן.

אני מאמין שאם תנתק את העלוקה ואת החיבורים שלה מהאימובלייזר זה יספיק כדי לא להקיש קוד. אני חושב שהם התכוונו שהם לא רוצים

להתעסק עם החלק השני שהוא פירוק החוטים עצמם מהצמה הגדולה של הרכב, שזה די סיפור משום שזה מקום צפוף ולא נוח לעבודה,

ומן הסתם "סיכון". 

2016 BMW M235i.

פורסם

אין לי בעיה שהקודנית תיהיה והעלוקה תבוטל.ולא אלחץ שום קוד. תוכל לשלוח אותי למשיהו שיעשה את זה?

אשלם מה שצריך

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

אין לי בעיה שהקודנית תיהיה והעלוקה תבוטל.ולא אלחץ שום קוד. תוכל לשלוח אותי למשיהו שיעשה את זה?

אשלם מה שצריך

זה לא מה שהתכוונתי. אני אישית פירקתי גם את הקודנית עצמה ואת העלוקה ממנגנון האימובלייזר, סך הכול עקבתי אחרי החוטים,

משכתי מה שצריך והוצאתי את הקונקטורים. לא בעיה מורכבת. כל מקום שמתקין לך מובילאיי/איתוראן יוכל לעזור לך. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

אתמול עברתי במוסך מורשה וולוו העונה לשם ארתור ושאלתי את השאלה.

כן.

זה נכון.

זה סרט רע לנתק!!!

נציג השירות אמר בגאוות יחידה:"לא נגנבה וולוו אחת בישראל! לכל וולוו יש את המחשב הייחודי לה. ולא ניתן להשתמש במחשב אונברסלי פרוץ"

טוב נישאר עם הקודנית עד שתתפגר יום אחד ואז נזעק לעזרה.

קיבלת תשובה מאנשים מכמה אנשים מבינים עניין.

מה שקורה בפולקסווגן לא נוגע לרכב שלך ושזה לא יבלבל אותך.  

תשאר עם הקודנית. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הוולוו שלי מדגם שונה, אולי זה רלוונטי גם לרכב שלך.
הדבר הראשון שעשיתי לאחר קניית הרכב הוא ניתוק הקודן (באישור חברת הביטוח).
ניגשתי למתקין מקומי, בחור צעיר שעבד שם פירק את תא הכפפות, ניתק/ חיבר מספר חוטים וביטל את הקודן. סיפור של 10 דקות.
אפילו לא פתח את מכסה המנוע.
לוח המקשים וכל התשתית הרלוונטית עדיין קיימים אבל מנותקים
274d8efb735adae00db51f3f8c031b28.jpg

S60 Rdesign

פורסם
לפני 12 שעות, danniel כתב:

קיבלת תשובה מאנשים מכמה אנשים מבינים עניין.

מה שקורה בפולקסווגן לא נוגע לרכב שלך ושזה לא יבלבל אותך.  

תשאר עם הקודנית. 

אני חושב שאתה קצת מגזים. זה לא מדע טילים. במיוחד בהתחשב בעובדה שמי שעובד בתחום הזה הוא לא גאון הדור וזה סך הכול קופסה שמתעלקת על צמת חוטים.  

2016 BMW M235i.

פורסם

אם מדובר בכזו משימה לפרק את הקודנית, עדיף לעשות את זה עכשיו באופן ייזום ובזמנך הפנוי ולא כשהקודנית תתקלקל בליל חורף קר, כשאתה חונה בפינה קשה לגישה בחניון תת קרקעי...
הייתי מברר מי החברה שהתקינה אביזרים בוולבו באותה תקופה (ואולי השאירה איזה חוברת עם השם שלה בתא הכפפות) וניגש אליהם לביצוע ההסרה.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש שם התקנה יחודית שאין ברכבים אחרים.

מתקיני אביזרים שמכירים את זה, ניסו לפרק וזה גרם לתקלות ומאז לא רוצים לגעת ואני מבין אותם.

אם מתעקשים אז לחפש מישהו שיהיה מוכן לבצע את המשימה מבלי שיקח אחריות על בעיות שיגרמו.

אני בכל מקרה לא בעד, לפחות לא במקרה זה.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, איילצבי כתב:

אם הכל עובד ואין תקלות , אל תגע ואל תתעסק

עזוב את הכלב, הוא לא קשור.

זה הפתגם המתאים:

if it ain't broke, don't fix it.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 22:11, banji man כתב:

הוולוו שלי מדגם שונה, אולי זה רלוונטי גם לרכב שלך.
הדבר הראשון שעשיתי לאחר קניית הרכב הוא ניתוק הקודן (באישור חברת הביטוח).
ניגשתי למתקין מקומי, בחור צעיר שעבד שם פירק את תא הכפפות, ניתק/ חיבר מספר חוטים וביטל את הקודן. סיפור של 10 דקות.
אפילו לא פתח את מכסה המנוע.
לוח המקשים וכל התשתית הרלוונטית עדיין קיימים אבל מנותקים
274d8efb735adae00db51f3f8c031b28.jpg

הקודן הוא חלק מהאיתוראן, הביטוח הסיר את הדרישה לאיתוראן ?  

אצלי השנה אין דרישות מיגון, מעוניין גם להוריד את הקודן אבל לא רוצה להתאבד על זה , מחפש המלצה למישהו מקצועי כמו מי שפירק אצלך (שמחן הסתם הוא מאזור הדרום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...