Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, CX25GTI כתב:

הצעה לרכב שלדעתי יהיה שימושי הרבה יותר ונוח משמעותית למשפחה והוא הסיטרואן ספורטורר , לייתר דיוק בדגם הקצר 5 דלתות .

זה נכון אבל שים לב שהוא ציין שכל מה שלא ידני, לא בא בחשבון.

בידני רק המסחירות הקטנות נותנות את מה שהוא מחפש.

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

זה נכון אבל שים לב שהוא ציין שכל מה שלא ידני, לא בא בחשבון.

בידני רק המסחירות הקטנות נותנות את מה שהוא מחפש.

צודק , ידני זה רק מסחריות , אבל צריך לנסות ולהציע אלטרנטיבה אשר בנסועה שלו לא תכביד במיוחד על הכיס בצריכת הדלק ותתן לו בתמורה רכב עדיף משמעותית על טנדר ידני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שום רכב היברידי באיזור התקציב 140 אלף שקל לא יתן את אותו המרווח ואת אותו תא המטען, הספייס טורר קרוב ועדיין קטן מעט יותר. ללא שום ספק הוא עדיף כרכב משפחתי אבל כיוון שהייתה דרישה מאוד קשיחה לידני, לא הזכרתי אותו.

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

שום רכב היברידי באיזור התקציב 140 אלף שקל לא יתן את אותו המרווח ואת אותו תא המטען, הספייס טורר קרוב ועדיין קטן מעט יותר. ללא שום ספק הוא עדיף כרכב משפחתי אבל כיוון שהייתה דרישה מאוד קשיחה לידני, לא הזכרתי אותו.

בנסועה של 10K שנתי אני באופן אישי הייתי הולך על נירו בן 3 , יחסוך לו  50 אלף שח אם לא יותר ויבצע את המטלות בצורה טובה , הרכב מרווח מאוד ולא יתקשה לשרת משפחה של חמישה.

פורסם

כמעט כל רכב משפחתי מודרני לא יתקשה לשרת משפחה של חמישה וב 10.000 ק"מ בשנה חיסכון בדלק לא קריטי...

אבל נירו משומשת (שהיא אוטו טוב בהחלט)  לא עונה על אף אחת מהדרישות שפותח השירושר הציב שזה רכב דומה לקאדי, חדש וידני :-)

פורסם

אני מחזיק נירו, ואין ספק שהנפח של הברלינגו מנצח בכל מגרש...

לקחת עם הילדים אופנים\עגלה\שולחן וכו' פשוט הכל נכנס.

יוצאים לטיול אופנים - נכנסות שלמות בקיצור תענוג,

הלואי שהיה אותם בליסינג בחברות הייטק....

פורסם
בתאריך 17.12.2020 בשעה 13:32, Buki כתב:

כמעט כל רכב משפחתי מודרני לא יתקשה לשרת משפחה של חמישה

עד שצריך לזרוק לתא המטען חמש מזוודות של אנשים בוגרים + 2 ארגזים עם אוכל + תוספות שאמורות להסתובב בין הרגליים.

או שהבן/בת עובר/ת בין דירות שכורות, וכשאתה מעמיס את הפריוס/נירו/מה שלא יהיה עובר לידך טנדרון ואתה אומר לעצמך "יא, איזה כיף לו"...
ככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי במצב הזה יותר ויותר.

בתאריך 17.12.2020 בשעה 14:09, llaavvii כתב:

הלואי שהיה אותם בליסינג בחברות הייטק....

קלעת בול. מכאן הכל התחיל (ומהעובדה שאין שום דבר ידני בליסינג).

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם
לפני כשעה, shragakr כתב:

עד שצריך לזרוק לתא המטען חמש מזוודות של אנשים בוגרים + 2 ארגזים עם אוכל + תוספות שאמורות להסתובב בין הרגליים.

או שהבן/בת עובר/ת בין דירות שכורות, וכשאתה מעמיס את הפריוס/נירו/מה שלא יהיה עובר לידך טנדרון ואתה אומר לעצמך "יא, איזה כיף לו"...
ככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי במצב הזה יותר ויותר.

אותי אתה לא צריך לשכנע, שום רכב משפחתי חוץ ממניוואנים גדולים לא מתקרב ברמת הפרקטיות והמרווח  לטנדרונים. 

אגב אם אתה משוגע על גיר ידני, תקנה עכשיו כל עוד אפשר.  כי איך שזה נראה בעוד זמן לא רב יפסיקו לייבא גם טנדרונים ידנים עקב ביקוש נמוך.

לדוגמא הייתה תקופה לפני כשנתיים שבקנגו כבר הפסיקו לייבא את הדגם הידני ובהמשך החזירו אותו רק מהסיבה שהאוטמטי לא עמד בתקני זיהום אוויר. 

פורסם
לפני 32 דקות, Buki כתב:

תקנה עכשיו כל עוד אפשר.

נקודה חשובה. תודה.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

אם אתה פתוח לנושא, ישנם מכרזי הוצאה לפועל \ פשיטת רגל עם רכבים חדשים כמעט לחלוטין אשר נמכרים במכירה פומבית.

אתר כמו BIDSPIRIT , מחייב להגיע ולראות את הרכב לפני הצעה , אבל ניתן למצוא רכבים במחירים טובים מאוד גם בקטגורית הטנדרונים.

פורסם
לפני 40 דקות, save כתב:

ואז לגלות בבית ( כמו בשרשור ההוא) שהרכב הוכרז אבדן להלכה ,הוחזר לכביש ועוקל.

ניתן היום לבדוק את עברו של הרכב לפני הקניה, מציע להתעדכן .

• תוכן חדש...