Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! אני הולך לראות מחר דאצ'יה דאסטר 2019 שעשתי 60K קילומטר, זה די הרבה לרכב מאפריל 2019 - אז רציתי להתייעץ איתכם אם עדיף לי למצוא משהו אחר? למרות שמדובר במנוע דיזל, רציתי לדעת כמה משמעותי בעיניכם נסועה כזאת בתקופה של שנה וחצי.

בנוסף - אשמח להמלצה על מכון בדיקה בראשל"צ :)

פורסם

הדאסטר ככלל הוא אוטו אמין 60K קילומור זה הרבה יחסי אבל גם אני כרגע מתענין ברכישה של הדאסטר דיזל 4X4 וככל שביררתי וחפרתי לא ראיתי בזה בעיה

אם מישהו חושב אחרת שיתקן אותי

אני הולך לקנות תחילת 2017 עם ממוצע של 40 לשנה הוא אוטו אמין רק באמת תבדוק שמי שנהג עליו לא הרג אותו

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

גם אני קונה מסוכנות וכבר כתבתי בשירשור אחר 

לקחתי רכב מסוכנות אחת הם אמרו לי אנחנו לא יודעים מה מצב האוטו תבדוק

כללי האוטו היה נראה סבבה עשיתי סיבוב הוא היה חמוד היה עליו וו גרירה מגינים של אספיר ממש רכב לשטח וכמובן הסוכן אומר לי זה מציאה כדרכם של סוכנים

לקחתי את האוטו לבדיקה וקבלתי דוח לא נקי אבל שאלתי את המוסכניק שלי הוא אמר לי שהמכונים רק משחירים שאני יביא אליו הבאתי אליו הוא עשה סיבוב חיבר מחשב ואמר לי שיש 20 תקלות מחשב במנוע 10 בהגה ו10 בכריות אויר ועוד ועוד פשוט זוועה הוא אמר לי תברח

לכן לדעתי בדיקה חיבת להיות עם בדיקה של מחשב מה שבמכון רשמי לא עשו

תכלס כרגע קיבלתי הצעה מסוכנות לאוטו שאני יקח אותו למכון בדיקה וכל מה שהמכון יכתוב אני יכול לחפש את המכון הכי רע 

הם מתחיבים לסדר לי עד הבורג האחרון

זה הרבה יותר אמין ביום שני אני לוקח אותו לבדיקה ולכן אני מחפש את המכון הכי רע למוכר בירושלים כי כל מה שהם ימצאו ולא משנה מה יסדרו לי

ובמקרה כזה אתה יודע שהסוכן חפר על האוטו והוא יודע שהאוטו סבבה ובלי בעיות

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...