Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בחדר רחצה בחדר ההורים, אני היחיד שמתמש בו, אישתי משתמשת רק באמבטיה הגדולה.
נכנסנו לדירה כחדשה מקבלן לפני 3 שנים. עד עכשיו הכל היה בסדר. מדובר בקומה ראשונה ולכן בעיות ביוב אמורות להתחיל אצלי.
הבעיה היא כזאת, מידי כמה זמן יש ריח לא טוב של מים עומדים. הדבר קורה מידי שבוע בערך, מה שעוד יותר מוזר בעייני.
קצת נתונים יבשים ומה שכבר עשיתי:
1. מדובר בחדר רחצה הורים סטנדרטי, אסלה, כיור ומקלחון.
2. יש פתח ביקורת 1 בריצפה, החוסם ריח יושב טוב ותקין, פירקתי אותו, ניקיתי אותו היטב והחזרתי בחזרה.
3.המים במקלחון זורמים ישירות לפתח ביקורת, הכל נראה תקין ונקי בקו הזה, המים לא עומדים ויורדים בצורה תקינה.
4. כשאני מזרים מים בכיור הם לא עוברים דרך הפתח ביקורת, כנראה מחוברים לקו אחר.
5. הכיור נראה תקין, המים לא עומדים, פירקתי את הסיפון, הכל היה נקי אבל ניקיתי הכל עם אקונומיה ליתר ביטחון.
6. בכל פעם שאני מוריד את המים או שהשכנים שלי מורידים את המים אני יכול לשמוע רעש של מים יורדים מהכיור ואם אני מעיר עם פנס על הסיפוון מלמעלה אני יכול לראות את המים זזים מעט בתוך הסיפון, כנראה מהאוויר?
7. לפני כחודש קניתי את החומר של סנו לניקוי סתימות, שפכתי פחית אחת לכיור ופחית אחת למקלחון ופעלתי לפי ההוראות. זה לא ממש עזר והריח הרע חזר אחרי שבוע.
8. לפני שבוע פירקתי את הסיפון וניקיתי את כל הקו עם ספירלה, לא הוצאתי משם שום דבר מעניין, חשבתי שהבעיה נפתרה, אבל עכשיו שוב נכנסתי לחדר שינה ויש ריח רע מהכיור.
9. החלון מקלחות תמיד פתוח והדלת לחדר שינה תמיד פתוחה, ככה שהאיזור תמיד מאורר.

מה הדבר הבא שעליי לבדקות?  האם פספסתי משהו? תודה מראש.

פורסם

עליתי לגג מצאתי כמה פתחים איוורור לא בטוח שאחד מהם היה הקו נכון. אבל כולם היו נראים נקיים לחלוטין.
שאלה בקשר למצב הזה, אם הצינור אוורור אכן חסום,  זה לא אמור להסריח אצל כל השכנים ולא רק אצלי?

פורסם

איזה סיפון יש בכיור?

אתה בטוח שהוא תקני ויש בו מלכודת מים שעובדת?

אם יש מלכודת מים תקינה אין שום סיבה שיעלה ריח רע מהכיור

סיפון או J BEND עם צינורות ישרים ולא גמישים זו הדרך הנכונה

בדקת שהסיפון מחזיק מים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)

תודה רבה לך על היעוץ, אבל זה לא נכון. סיפון תקין לא ימנע ריח במידה ויש בעיה בנשם בקצה הצינור ביוב. הפרש הלחצים בצנרת יכול לשאוב את המים מהסיפון.
מה שגם זה אותו הסיפון מאז שנכנסתי לדירה והבעיה הופיע רק עכשיו.  הסיפון מורכב מצינורות ישרים. JBEND אני לא ידוע מה זה וזה לא מעלה תוצאות בגווגל.
ראיתי עכשיו סרטון על זה וזה נשמע ממש כמו הבעיה שיש לי. הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש את הנשם הזה.
אני שומע גרגורים מהכיור שלי כשמישהו מעליי מוריד את המים, אבל זה בדר"כ לא מוביל לריח, האמת שאין לי מושג מה גורם לריח זה פשוט בא לכמה דקות כל יום - יומיים.

הבעיה שאין לי שמץ איפה לחפש, לא מצאתי שום דבר דומה לנשם בגג של הבניין, יכול להיות שם במרפסות של הפנטהאוסים?

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

יש נשמים על הגג של הבניין בתוך הקירות, אתה אולי תוכל לראות את הפתחים שלהם

ויש גם נשמים שהם ממש צינור מוגבה בין כל דודי השמש על גג הבניין

בקשר לJ BEND, צריך לחפש J BEND SINK TRAP.

אם יש הפרשי לחצים בצנרת ובאמת אתה שומע גירגורים בגלל הורדות מים של השכנים אז יכולה באמת להיות סתימה בקו נשם של הצד שלך בבניין

בד"כ אמורים להיות עליהם פילטרים או לפחות רשתות בפתחים שלהם כדי למנוע כניסה של גורמים זרים לצינור הזה, אבל לך תדע מה קרה אצלכם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה זה ריח של מים עומדים ?

האם אתה מריח סירחון של ביוב או "סתם" ריח של טחב ?

האם יש וונטה בשירותים האלו או חלון ?

במידה ואתם לא משתמשים בחדר אמבטיה הזה על בסיס תכוף, אחרי כמה ימים המים שעומדים בקופסאות ביקורת (עם מחסום הריח) מתייבשים לאט לאט ואז יש חדירה של ריחות מסריחים מהביוב. וודא שהקופסאות ביקורת תמיד עם מים עד גובה המחסום בחלק התחתון.

וודא שיש לך מכסה תיקני מפלסטיק עם גומיה בקופסת הביקורת ברצפה.
אם מדובר במוצר AFTER MARKET בצבע ניקל, ללא גומיה או משהו, אז תדע שהוא לא אוטם ב 100%.

ריחות לא נעימים יכולים להגיע גם מצנרת משותפת של איוורור (וונטות), לכן שאלתי גם על זה.

חזור אלינו עם תמונות ותשובות :-D בשביל שנוכל להמשיך לנסות לעזור.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 12.11.2020 בשעה 08:08, איציק נ. כתב:

מה זה ריח של מים עומדים ?
ריח של ביוב.

האם אתה מריח סירחון של ביוב או "סתם" ריח של טחב ?
ריח חריף של ביוב, כמו הריח שיש כשהביוב עולה בחוץ.
האם יש וונטה בשירותים האלו או חלון ?

יש חלון גדול שתמיד פתוח בנוסף הדלת לחדר השינה לרוב פתוחה.

במידה ואתם לא משתמשים בחדר אמבטיה הזה על בסיס תכוף, אחרי כמה ימים המים שעומדים בקופסאות ביקורת (עם מחסום הריח) מתייבשים לאט לאט ואז יש חדירה של ריחות מסריחים מהביוב. וודא שהקופסאות ביקורת תמיד עם מים עד גובה המחסום בחלק התחתון.

אני משתמש בחדר אמבטיה הזה כל יום. במקלחת פעם פעמיים ביום ובאסלה ובכיור 6-7 פעמים.

וודא שיש לך מכסה תיקני מפלסטיק עם גומיה בקופסת הביקורת ברצפה.
אני לא מבין איך מכסה קופסאת ביקורת עם אטם יעזור אם יוצא משם צינור של 20 סנטימטר לפתח המקלחון אם הריח לא יצא מהמכסה הלא אטום הוא יצא מהמקלחון.
יש שם חוסם ריח תקין והקופסא מלאה במים עד גובה החוסם ריח.

אם מדובר במוצר AFTER MARKET בצבע ניקל, ללא גומיה או משהו, אז תדע שהוא לא אוטם ב 100%.

ריחות לא נעימים יכולים להגיע גם מצנרת משותפת של איוורור (וונטות), לכן שאלתי גם על זה.
אין וונטות.
חזור אלינו עם תמונות ותשובות :-D בשביל שנוכל להמשיך לנסות לעזור.

עניתי על הכל באדום.
הריח בא מהכיור, הוא בא בגלים בדר"כ פעם פעמיים ביום. יש כל כמה שעות מהכיור  רעש חזק של גרגור במיוחד כשהשכנים מלמעלה מורידים את המים. לא נראה שיש סתימה כי המים יורדים תקין גם במקלחות וגם בכיור ובנוסף העברתי פעמיים חומר פותח סתימות גם בכיור וגם במקלחות וזה לא שינה את המצב.
נשים הריח על הגג נקיים ולא סתומים בשום דבר.
כמובן שפתחתי את הקופסאת ביקורת ופירקתי את הסיפוף של הכיור מספר פעמים וניקיתי הכל היטב עם אקונומיה, לא היה שינוי.
אשמח לכיוון נוסף בעניין לפני שאני נכנע ומזמין אינסטלטור כי הריח ממש בלתי נסבל.

פורסם

בדקת מול השכנים שלך? האם גם הם חווים את הבעיה הזו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אצלי אותו סיפור,
עד שלא שאלתי בקבוצת הבניין לא ידעתי ש95% מהדירות סובלות מאותה התופעה.
לא מצאנו פיתרון עדיין, הקבלן טוען שבדירת הגן התחברו בצורה לא תקינה למערכת הביוב,
חיברו כיור בגינה לביוב מי גשמים.
לא רואה קשר בין הדברים.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חשבתי על זה הרגע, יש מצב שתצטרך להביא בדיקת ביוב עם מצלמה, יכול להיות מאוד שיש איפשהוא בדרך מעבר חלקי עם משהו שמונע מעבר של הביוב ולכן יש סתימה חלקית, מה שמחזיר את הריח הרע אליכם

לדוגמה החברה הזו, אבל אין לי קשר אליהם ולא השתמשתי בשירותים שלהם או בדברים דומים לזה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...