Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי האינסטלציה של הפורום.

אני רוצה להחליף את ברז הניל של המים החמים מתחת לכיור המטבח כדי לשים שם ברז מפוצל. קניתי את הברז המפוצל ובסופ"ש התפניתי להחלפה. במרפסת השרות יש את החנוכיות של המים. ניחשתי שזו עם הצינורות האדומים שייכת למים החמים. סובבתי את ברז הפלסטיק הקטן שבקצה שלה ונראה שהוא לא מגיע למלוא ה-90 מעלות. פתיחת מים חמים בבית הוכיחה שאכן הברז לא סגר לגמרי את המים ועדיין יש זרם (אומנם חלש אבל ממש לא טפטוף). ניסיתי לפתוח ולסגור עוד כמה פעמים, אבל ממש רואים שהברז לא מגיע לקצה המהלך. מנחש שיש בפנים אבנית או משהו שמפריע לסגירה מלאה שלו.

אז איך אפשר לסגור את המים החמים?

יש אפשרות פרט ללסגור את המים בבית בכלל ולרוקן את כל הדוד?

רעיונות איך לשחרר את הברז הקטן שעל החנוכיה כך שיסגר עד הסוף?

פורסם

אתה לא צריך לרוקן את כל הדוד. סגור את הברז כניסה אליו, פתח מים חמים. יצאו כמה ליטרים בודדים (המים החמים יוצאים מראש הדוד ) תוכל להחליף את הניל ברוגע

.

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, A_lex כתב:

יש אפשרות פרט ללסגור את המים בבית בכלל ולרוקן את כל הדוד?

צריך להיות אל חוזר על הקו לדוד ולכן הדוד לא יתרוקן אם האל-חוזר תקין. במידה והוא לא, זו תהיה הזדמנות להחליף אותו אחרי הריקון.

לפני 2 שעות, A_lex כתב:

רעיונות איך לשחרר את הברז הקטן שעל החנוכיה כך שיסגר עד הסוף?

זו חנוכייה עם ברזים מובנים או ברז נפרד? בכל מקרה, אני מתייחס לברז כדורי, נסה לשחרר את הבורג שעל הידית, לשלוף אותה (כדי לבטל את ההגבלה ל-90 מעלות ולאפשר סיבוב חופשי של הציר) ולסובב בעזרת מפתח שוודי כמה סיבובים מלאים לשני הכיוונים. אולי זה יעזור, לא תמיד קל לפתוח את הבורג של הידית בלי לשחוק את ראש הבורג, והידית לפעמים מסרבת לצאת בקלות, אז קח זאת בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • אהבתי 1
פורסם

אם החלטת לנסות לשחרר את החנוכיה,

אני ממליץ לנסות את זה רק בשעות שיש לך כוח ושיש חנויות אביזרים פתוחות,

לפני שבוע קרה לי מקרה דומה (ברז תקוע) שנגמר בשבירת הברז, דבר שגרר עבודה על החלפת ברז + ניקוי וניקוז כל המים

.

• תוכן חדש...