Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפתי לפני כמה ימים מדחס מקורי משופץ ברכב שלי לאחר שהקודם נגמר. בדקתי את המדחס הקודם במספר מוסכים אמינים ומוכרים וכולם אמרו שהוא גמור וצריך להחליפו.

החלפתי למדחס מקורי משופץ במוסך מוכר באזור השרון. המזגן מקרר מצוין אך משהו קצת מציק לי ומרגיש לי לא מושלם.

המדחס המורכב כרגע מרגיש לי קצת רועש(אני לא זוכר ולא שמתי לב איך המדחס הקודם התנהג מכיוון שהמדחס נגמר לפני יותר מחודשיים).

אני לא יודע להגיד אם זה רעש נורמלי של פעולת מדחס או משהו שמחייב חזרה למוסך שנתן לי את השירות.

ועוד דבר, שני פתחי האוורור מהצד של הנהג ומהצד של הנוסע מוציאים אוויר חלש משמעותית ביחס לאוויר שמוציאים הפתחים המרכזיים.

דבר אחרון. לאחר כיבוי מזגן וכיבוי מנוע ישנו רעש של פריקת לחץ שנמשך כ-10 שניות. ואת התופעה הזאת אני זוכר שקרתה במדחס הקודם לאחר כיבוי מנוע. זה קורה רק לאחר כיבוי מנוע לאחר נסיעה עם מזגן.

אם אפנה למוסך שנתן לי את השירות כנראה שלא אקבל תשובות אובייקטיביות מצידם אם וכשאר באמת התוצאה לא משולמת. מה אתם ממליצים לי לעשות לפני שאני חוזר אליהם?

פורסם (נערך)

שווה לחזור למוסך שתיקן לך שיבדוק אם אין בריחה של גז ושהכל תקין ומחוזק ושאין חופש בפולי (גלגלת) ובקלאצ׳ של המדחס.

לגבי יציאת אוויר חלשה, מתי הוחלף פילטר מזגן לאחרונה?

עריכה אחרונה על ידי trademark
פורסם
לפני 58 דקות, trademark כתב:

שווה לחזור למוסך שתיקן לך שיבדוק אם אין בריחה של גז ושהכל תקין ומחוזק ושאין חופש בפולי (גלגלת) ובקלאצ׳ של המדחס.

לגביא יציאת אוויר חלשה, מתי הוחלף פילטר מזגן לאחרונה?

הראו לי שהפילטר מזגן מלוכלך ודרוש החלפה. כרגע אני נוסע ללא פילטר מזגן ואני אמור לחזור אליהם מחר או יום שישי להרכיב פילטר חדש שהוזמן

פורסם (נערך)

לא ציינת את דגם ושנת הרכב. "אאודי" יכולה להיות גם אאודי 80 מזדקנת וכל התופעות שלך ישמעו נורמליות ביחס ל-Q3 בת שלוש שנים. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני כשעה, Fraysa כתב:

לא ציינת את דגם ושנת הרכב. "אאודי" יכולה להיות גם אאודי 80 מזדקנת וכל התופעות שלך ישמעו נורמליות ביחס ל-Q3 בת שלוש שנים. 

אאודי איי 6 2008

• תוכן חדש...