Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתם על דאצ'יה? logan mcv דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות רכב שישמש אותי יום יום לכמה שנים טובות, כלומר לא מחפש משהו זמני לשנה שנתיים אלה רכב שיתן לי שקט ל7-10 שנים ו200 אלף קילומטר לפחות.

אני עושה משהו כמו 20 אלף קילומטר בשנה ולכן חשבתי על דיזל כדי לחסוך בהוצאות דלק.

הרכב שנראה לי מתאים בגלל שהוא זול וחסכוני הוא הדאצ'יה לוגאן 1.5 MCV, אציין שאני צריך רכב משפחתי לא רכב קטן.

הפחד שלי הוא שמקריאה בעמוד הפייסבוק שלהם נראה שלהרבה אנשים יש תלונות, יש גם שם לא טוב ליצרן הזה שהרכבים האלה לא אמינים.

מה דעתכם על הרכב הזה? יש אמת באמירה שזה רכב לא אמין או שאלו דעות קדומות שכבר לא נכונות היום.

אני ראיתי את הרכב הזה יד 2 באיזור ה50 אלף שקל שנת 2018 עם 40 אלף קילומטר, כלומר אני מתכנן לקנות רכב שכבר עבר את תקופת האחריות.

תודה מראש!

פורסם

מנוע הדיזל הזה, מתוצרת רנו, הינו ותיק ונמצא בשימוש בכל רכבי קונצרן רנו-ניסאן, מהקליאו, מגאן ועד קשקאי ואקסטרייל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התשובה,

אני לא מודאג מהמנוע כמו שאני מודאג מהגיר, ושאר הדברים. שמעתי שהגיר שלהם בעייתי וראיתי שהייתה בקשה להכיר בתביעה כתביעה יצוגית בטענה שהם ידעו על הפגם ברכב והמשיכו למכור ולהכחיש... בקיצור היבואן קרסו לא בדיוק בעל מוניטין חיובי.

הייתי לוקח בגרסה ידנית אבל גם הנישואים חשובים לי.... 😜

עוד דבר, אני חושב שדגמי 21 יהיו על מרכב אחר לגמרי היות והמרכב הזה הוא מ2013...
לדעתם זה אמור להוריד את המחיר של הרכבים בשוק יד -2?

פורסם

מצרף לך את המיני מבחן שלי:

לוגאן mcv

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוו כבודו... זה המבחן דרכים הראשון שקראתי על הרכב כשעוד חיפשתי כיוונים, שמחתי לקרוא שהרכב הזה יכול להתאים לי.

ההשהיה המדוברת במעבר הילוכים של הגיר הרובוטי יש סיכוי שהשתפרה בדגם של 2018?
חבר שלי אומר שהישראלים פשוט לא יודעים לנסוע על גיר רובוטי ולכן הם לא אוהבים אותו, אני אף פעם לא נהגתי על גיר רובוטי עם מצמד אחד אז אני לא יודע למה לצפות.

פורסם

אם אתה לא רוצה לריב עם האישה בגלל ידני לא הייתי מנסה לריב איתה על גיר רובוטי חד מצמדי(היא תרצה ללמוד איך לנהוג בגיר עם התנהגות שונה)?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם ב2018 ההשהיה מורגשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 שעה, noknok כתב:

אם אתה לא רוצה לריב עם האישה בגלל ידני לא הייתי מנסה לריב איתה על גיר רובוטי חד מצמדי(היא תרצה ללמוד איך לנהוג בגיר עם התנהגות שונה)?.

כן שמע  זה יכול להיות בעייתי  השאלה היא האם אחרי זמן מסויים מתרגלים לגיר והוא מפסיק להיות מציק, או שגם אחרי תקופה אנשים (או נשים*) מתלוננים על הגיר הזה?

בגדול אין הרבה ברירות צריך להתכנס למחיר מסויים אז יהיו פשרות או שזה יהיה גיר חד מצמדי או ידני או להוציא יותר כסף 😬

ראיתי גם רכבים כמו קיה סיד, או רנו קראן קופה שדומות קצת לדאצ'יה אבל הרבה יותר יקרות...

פורסם

עדיף גיר ידני, לגיר הרובוטי החד-מצמדי חווית נסיעה לא מרנינה, כמו רב הגירים האלו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פות"ש - נושא הבטיחות לא מטריד אותך?  להבנתי  זוהי אחת המכוניות הפחות בטוחות שמוכרים היום בארץ...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, menir1 כתב:

עדיף גיר ידני, לגיר הרובוטי החד-מצמדי חווית נסיעה לא מרנינה, כמו רב הגירים האלו.

לפני 2 שעות, llaavvii כתב:

אם אתה חייב אוטומטי עזוב, רובוטי חד מצמדי זה עדיין לא זה.

תחושה לא נעימה בהעברת הילוכים ביחוד בתנועה ערונית.

לפני 2 שעות, Pecan כתב:

לא הייתי מתעסק ברובוטי חד מצמדי.

תודה לכם, אז אני יורד רשמית מהאופציה הרובוטית.

לפני 51 דקות, motior כתב:

פות"ש - נושא הבטיחות לא מטריד אותך?  להבנתי  זוהי אחת המכוניות הפחות בטוחות שמוכרים היום בארץ...

מטריד בהחלט, לא יודע מה להסיק מדירוג הבטיחות הנמוך, כמה זה באמת אומר משהו.

המבחני ריסוק האלה נגועים באינטרסים זרים?

אם אני מוסיף מביל איי זה "משפר" את הדירוג בטיחות?

יש לי תחושה שזה דיי חרטה, אבל אני לא יודע מה מאחורי הניקוד הזה.

הנה לינק למבחן ריסוק שמצאתי ביוטיוב, הרכב קיבל 3 כוכבים מתוך 5.

https://www.youtube.com/watch?v=d_p9tFPDyrk

אולי עדיף לרדת בשנתון ולקחת רכב אחר?

יש רעינות לרכב דיזל אמין באיזור ה50K?

עריכה אחרונה על ידי dvir10
פורסם (נערך)

מעדכן שירדתי מהדצ'יה בגלל הגיר והבטיחות.

חושב על רנו פלואנס\מגאן או קיה סיד מתלבט אשמח לתובנות.

עריכה אחרונה על ידי dvir10
פורסם

מבחני הריסוק אמורים להיות אובייקטיביים.
3 כוכבים זה נמוך מאוד בימינו.
אישית הייתי מעדיף את הקיה סיד, אבל ברנו מן הסתם אפשר למצוא תמורה טובה יותר לכסף בגלל השם הרע של החברה בארץ.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...