Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקיצור מחפש כבל פתיחת דלק ירוק משופר ותוהה אם לוח כפתורי חלונות ב60 שח הוא באיכות נורמלית.

פירוט :

יונדאי i30 דור ראשון. החלפתי כבר כבל דלת נהג, לא היה זול העסק. בערך 500 שח ואפילו יותר. מחלה ידועה.

כפתור חלון חשמל בצד נהג של חלון נוסע גם התחיל לעשות בעיות ושופץ לאחרונה בעלות של 250 שח... מעניין מתי עוד כפתורים יעשו בעיות.

עוד מחלה ידועה...

גם נשברה ידית פנימית נוסע . הוזמנה מאביי. עוד מחלה ידועה.

אני חושש שדלת נוסע גם מתחילה לעשות בעיות בפתיחה מבחוץ. התחושה קצת שונה בפתיחה.

אני מבין שהכבל הירוק הוא בין הידית פתיחה הפנימית ובין המנעול עצמו? אז אם אני מרגיש שקשה לפתוח את הידית מבחוץ יש מה לעשות?

הכבל דלת בין הידית הפנימית למנעול latch הוא 813712R000HHQ כלומר אם אני מבין נכון החלק המקורי והגרוע הוא 813712R000 וזה עם HHQ בסוף זה כבל ירוק משופר. מוצא אותו רק באתרים רוסים. זה ממש יקר בjustmotor

בנוסף שוקל להזמין סט כפתורי חלונות חשמל נהג. עולה כלום 60-70 שח. תוהה בקשר לאיכות....

תודה !!!

פורסם

הכבל המקורי של הפתיחת דלת מבפנים עולה כ 170 שח. הוא בסגר גמור כבר התקנתי כמה כאלה והוא עמיד בלי שום בעיה. ההתקנה שלו פשוטה מאוד.מנגנון ראשי של הכפתורים עולה כ 350 שח. גם כן התקנה פשוטה לא הייתי מיתעסק עם הזמנה כזו מחול.

פורסם

כבל מקורי אתה מתכוון לירוק המשופר?

אם יש בעיה עם הידית החיצונית, מבין שהוא לא רלוונטי? ?

מנגנון ראשי של הכפתורים עולה 60 שח באליאקספרס. כרגע אין בעיה. תוהה האם להזמין למקרה הצורך.

• תוכן חדש...