Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו תחנה ממש במרכז העיר. בהחלט בזבוז של מספר שעות הן בלקיחה והן בהחזרה, בהשוואה לנמה"ת. אם מביאים בחשבון את העלות הכוללת של הטיול בזובז של חצי יום גם הוא שווה לא מעט כסף. וזה בהנחה שהכל תקין ואין עיכובים בגלל כל מיני תקלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל האיזור שמסביב למינכן סובל מעומסי תנועה ולמעשה כבר מגבול אוסטריה הלחץ מורגש.

אם אתה רוצה חופש מפקקים תגיע ביום א'

פורסם
אני רוצה לחדד משהו. נהיגה בתוך עיר אירופית גדולה שאינך מכיר ברכב שעדיין אין לך התחושה שלו היא חווייה די מלחיצה. קל מאד לבצע איזו עבירת תנועה בלי להרגיש או לשרוט את הרכב, ואת הקנס צריך להוסיף למחיר הטיול. זה עוד יותר גרוע אם מדובר בנהיגה מיד אחרי נחיתה אחרי לילה לבן או סתם כמה שעות במטוס צפוף ללא מנוחה. אז אם זמנך בידך ויש זוג עיניים נוסף שעוזר לך לנהוג - ניחא. אבל אם יש לך יעד מוגדר ולוח זמנים ברור - עדיף להמנע מכך.

מסכים איתך, נקודה טובה.

שימו לב שבמסגרת ביטוח נסיעות לחו״ל ניתן לבטח גם את ההשתתפות העצמית.

לפני שנתיים טיילנו בגרמניה עם קיימן אס דרך פורשה דרייב וM2 ישירות מBMW On demand, בשני המקרים השתתפות עצמית הייתה 2500€ ללא אפשרות ביטול.

דרך ביטוח נסיעות שלנו עשינו ביטוח להשתתפות עצמית עד 3000$ בכמה עשרות שקלים.

עוד דבר שגיליתי בטיול אחרון ללונדון, לבדוק אפשרות השכרת רכב דרך החברה בארץ.

בדקתי השכרה של רכב ידני זול ליום אחד בלונדון (פיאט 500 וכד׳) ודרך האתרים הבריטיים זה עלה 50£ ליום עם השתתפות עצמית מופחתת (כולל כל מוניפולציה אפשרית של גלישה בסתר או פרוקסי זר),

במקרה נכנסתי לאתר באדג׳ט הישראלי וראיתי שהמחיר עומד על 137 ש״ח.

כמובן שלא האמנתי שאין קאצ׳, בכל זאת אנחנו ישראלים, והתקשרתי למוקד. מיד קיבלתי הצעה לקטגוריה מעל (ברמה של הונדה ג׳אז, קיבלנו בפועל פולו ידנית) ב25£ ללא הגבלת ק״מ ועם ביטול השתתפות מלא.

תודה על שתי העצות. אני אבדוק דרך סכנויות השכרה בארץ וגם אבדוק את נושא הביטוח שמכסה את ההשתתפות העצמית.

כלל לא מפתיע. נתקלתי באפשרות הזו מספר פעמים, כולל בנסיעה המתוכננת שלי בזמן הקרוב, ההצעה הטובה ביותר היתה של אוויס ישראל. נותנים הנחה לכרטיס האשראי שלך (אבל, כמובן, כל כרטיס אשראי ישראלי יכנס לקטגוריה), נותנים הנחה נוספת לחברי Avis Preferred (הרשמה חינם) - בקיצור, חסכתי איזה 100 אירו בהשואה לאפשרויות האחרות באותה חברה.

לגבי ביטוח ההשתתפות העצמית - צריך לשים לב שמדובר בהחזר, לא בביטול ההשתתפות העצמית. כלומר תתכן השהיה מסויימת מגביית ההשתתפות העצמית עד קבלת ההחזר. כמוכן, צריך לודא שבכרטיס האשראי מסגרת פנויה בגובה ההשתתפות העצמית, מעבר למסגרת הדרושה לשאר ההוצאות.

במידה ואני נרשם, ההנחה תופסת רק על הזמנה מהאתר או שגם דרך נציג טלפוני?

כן, נקודה טובה שזה לא מבטל את ההשתתפות, אלה שמקבלים החזר במידה והייתה תאונה.

קח מהתחנה Stachus שבמינכן. יש להם כל מה שיש בשדה. יש הנחה של 15% שמסתובבת באינסטגרם/פייסבוק... אם אתה לא מוצא (זה מופיע לבד בפיד ברגע שמתחילים לחפש רכב) אז תשלח הודעה אני אשלח לך.

אני לקחתי M2 ומקביל הזמנתי A35/m140 במידה ויהיה את הA35 (סיכוי קלוש... אדע 3 ימים לפני) אני אקח אותה ואבטל את הM2 או להיפך (לא כלכך הגיוני לעדיף אותה, אבל אני חולה מרצדס). נוסע עוד שבוע וחצי.

אם היה אפשר מבחנת מקום של אנשים וציוד הייתי לוקח f type. לא רואה סיבה לקחת את הM4, שממה שזכור לי יקרה יותר בלא מעט כסף. אבל במחיר הזה כנראה שהייתי לוקח את הC63. שוב, כי אני חולה מרצדס.

תודה, כבר בדקתי את ההבדלים של לקיחת רכב משם וההבדל הוא בערך 90 דולר, אז אם אני מוסיף עלויות של להגיע לשם ואיבוד הזמן של טיול של 4 ימים, נראה לי שווה לנו יהיה לספוג על העמלה של שדה התעופה.

דרך אגב, לפני כמה ימים ראיתי בפייסבוק שיש הנחה של 20% ב SIXT למי שמזמין מראש (נראה לי מעל חודש, לא זוכר). היה רשום שאין צורך להזין קוד הנחה. זה תופס אם מזמינים רכב לעוד חודש + מרגע ההזמנה. אז בדקתי את הנושא, "הזמנתי" רכב לעכשיו ועשיתי את אותו הדבר לעוד חודשיים (ההנחה אמורה לתפוס). יצא בדיוק אותו המחיר :(

יכול להיות שההנחה הזאת לא תופסת על הקטגוריה של הרכבים הנ"ל.

כל האיזור שמסביב למינכן סובל מעומסי תנועה ולמעשה כבר מגבול אוסטריה הלחץ מורגש.

אם אתה רוצה חופש מפקקים תגיע ביום א'

אנחנו נוחתים בראשון בבוקר במינכן, עדיין נראה לי שהיה שווה לקחת מהשדה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

שוב תודה לכולם על העצות המועילות.

יש כאן עצות ותובנות שלא חשבתי עליהם והם יעזרו לי להוזיל את העלויות וליעל את הטיול.

שיהיה שבוע טוב לכולכם :)

פורסם (נערך)

השתמשתי ב 20% האלו כשהזמנתי את ה F-TYPE מפרנקפורט. בפועל על רכבים "מעניינים" ה 20% האלו יורדים בערך ל 10% (שזה עדיין נחמד, כמובן)

עוד משהו, אני רק אניח את זה פה:

https://www.trustpilot.com/review/rentalcover.com

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

בדקתי עכשיו את הלינק. לא הכרתי לפני, תודה :)

מחירים הרבה יותר נמוכים מאשר בחברות ההשכרה.

אני צריך רק להשוות את זה לביטוחים אחרים שעושים את אותו הדבר.

• תוכן חדש...