Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק לרכב

Pikon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

מישהו יודע איפה קונים גק לרכב פרטי , שעולה יותר גבוה מה35 סנטימ של הגקים הקטנים??

ראיתי באזור ה1000 ,מחפש משהו יותר זול .

אולי יד שנייה , לא מזנה פנאומטי או הידראולי.

לעבודות ביתיות בגדול...

פורסם

כנראה שאתה צריך ג'ק עגלה ולבטחונך גם 2 רגלי תמיכה (חמורים) שעליהם אתה מוריד את המכונית

ולא שהרכב ישאר על הג'ק.

תוכל לרכוש את כל זאת בחנויות כלי עבודה למוסכים.

בברכה - רפי לין

פורסם
שלום .

מישהו יודע איפה קונים גק לרכב פרטי , שעולה יותר גבוה מה35 סנטימ של הגקים הקטנים??

ראיתי באזור ה1000 ,מחפש משהו יותר זול .

אולי יד שנייה , לא מזנה פנאומטי או הידראולי.

לעבודות ביתיות בגדול...

אם מתאים לך גק פנצריות אז אוכל לשלוח לך טלפון של סוכן שממנו אני קניתי בערך ב 700 שח. אבל זה לא גק של לשים בבאגאז אלא גק מאסיבי ומקצועי ועמיד מאוד וכבד.

פורסם

בדיוק כזה זה מצוין

יש לי כבר 2 בוקים. אבל הגק שלי מרים מאוד נמוך ומשגע אותי

אפשר משהו כבד שרק יהיה בשטח במושב ולא ברכב

אם מתאים לך גק פנצריות אז אוכל לשלוח לך טלפון של סוכן שממנו אני קניתי בערך ב 700 שח. אבל זה לא גק של לשים בבאגאז אלא גק מאסיבי ומקצועי ועמיד מאוד וכבד.
פורסם

הגק בקבוק לא מיתרומם יותר מידי. לי יש גק פנצריות מקצועי כבר כמה שנים לא צריך לשבור את הגב, הוא עם ידית ארוכה מרים עד 3 טון בקלי קלות..שלחתי לו את המיספר של הסוכן שדרכו הזמנתי...אין לי ספק שהוא יהיה מרוצה.

פורסם

כ.ל לטעמי ומנסיוני לאחר הכירות של לא מעט ספקים של כלי עבודה נחשבים כלא זולים. יצא לי לרכוש מהם בצעירותי ציוד וגיליתי דיי מהר שאותו הדבר אני יכול לרכוש בחצי מחיר. דוגמא לכך בתקופה האחרונה רציתי לרכוש מנוף קרן של 1 טון...המחירים שם הרקיעו שחקים. היום הגיע אליי מנוף כזה חדש בקרטון מספק שאני מכיר בעלות של 1500 שח בלבד.

פורסם

אני קניתי מחנות באור יהודה ב 800 שח את הדגם עם הרגלית, היה גם ב 1200 דגם קל יותר 25 קילו, לעומת 45 שזה מה שאני קניתי

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• תוכן חדש...