Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לקנות משטח זכוכית לכיריים אינדוקציה של סימנס מסדרה של IQ700 ברוחב 80 ס"מ.

מצאתי מספר פריט באתר של סימנס בחול: קישור.

אשמח לייעוץ היכן ניתן לרכוש כאלה בארץ, ולמי שיש נסיון כבר , כמה בערך יעלו?

תודה מראש.

פורסם

כיריים חדשות עולות קצת מעל 1000 ש"ח, אתה באמת חושב שזה שווה את ההתעסקות?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא אינדוקציה, אלה מתחילות ב-3000 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלת אצל היבואן/נותן השרות?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא אינדוקציה, אלה מתחילות ב-3000 ש"ח.

רק לידיעה -

כבר יש זנוסי 80 סמ ב 2350₪ (המחירים תמיד בירידה...) שנה אחריות עם תוספת של עוד שנתיים ב 19₪.

https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-293946777986&utm_campaign=storeya51#!/app/product/7CLZEI8740BBA

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני כמה חודשים מצאתי סאוטר ב-2500, אבל זה הדגם שהיה לי, ולא הייתי מרוצה מהאמינות שלו. הדגם הבא עלה 3500 פלוס-מינוס.

האשה קנתה סימנס ביריד חבר ומאז אני לא בשוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק לידיעה -

כבר יש זנוסי 80 סמ ב 2350₪ (המחירים תמיד בירידה...) שנה אחריות עם תוספת של עוד שנתיים ב 19₪.

https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-293946777986&utm_campaign=storeya51#!/app/product/7CLZEI8740BBA

איציק

שזה בדיוק הכיריים שיש לי כבר שנה וחצי. סו פר, סו גוד.
פורסם
רק לידיעה -

איציק

הכירים הללו לא באותה קטגוריה של הסימנס במיוחד כאשר מדובר על כירים FLEX .

באינדוקציה במיוחד אתה מקבל על מה שאתה משלם, הבדל משמעותי באיכות בין בוש\ סימנס לכל השאר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הן הוזמנו באמאזון, אבל היום נסעתי ל CSB הנותן שירות שלהם ואפשר להזמין את זה במחיר יחסית הגיוני של 950 שקל.

חשבת לנסות לשאול את אמאזון? הם מתנדבים לא מעט פעמים לשלוח לך מוצר חדש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באינדוקציה במיוחד אתה מקבל על מה שאתה משלם, הבדל משמעותי באיכות בין בוש\ סימנס לכל השאר.

תוכל לפרט בבקשה?

במוצרים מכאניים אני תומך בדעה הזאת ולכן מכונת הכביסה והמדיח שלי הם של בוש.

במוצר אלקטרוני - לא רואה יתרון לבוש. אם ההספק זהה מה כבר יכול להיות ההבדל?

לגבי משטחי flex הם ממש לא חובה. כל אחד והכלים שהוא משתמש בהם. לי אין אף סיר/מחבת שהם לא עגולים ולכן לא הייתי מרוויח כלום אם היה לי משטח פלקס. תוספת המרווח בין ה"כירות" שמרוויחים בכיריים 80 ס"מ לעומת זאת מאוד שימושית גם לסירים רגילים (במקרה שלי בעיקר לטיגון בו זמני בשתי מחבתות).

דרך אגב, שים לב שהזנוסי האלו מיוצרות בגרמניה, אם זה אומר משהו בימינו בכלל.

פורסם

אני נוטה בדכ להסכים עם מה שאתה כותב, אבל הזנוסי האלו מיוצרות בגרמניה ואם תתנתק לרגע מעניין הגימיק של הפלקס (כי בתכלס - 99 אחוז מאיתנו עובדים עם כלים עגולים...) - תראה שמדובר בעסקה מעולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חשבת לנסות לשאול את אמאזון? הם מתנדבים לא מעט פעמים לשלוח לך מוצר חדש.

כמובן שניסיתי.

הם מצידם אומרים שלא יודעים מתי הם יהיו שוב במלאי ולכן לצערי ביטלו לי את ההזמנה. שכן קניתי במחיר יחסית זול וגם אם יחזור למלאי סביר להניח שלא יהיה במחיר שקניתי.

לגבי עניין ה FLEX , זה מעבר לשים סירים איכן שמתחשק. Flex מאפשר לשים על אש קטנה ע"י הזזה של הסיר לכיוון הרחוק מהמשתמש. ויש עוד כמה דברים שלא הספקתי לקרוא בהוראות שימוש.

• תוכן חדש...