Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא מעניין ויש פה הרבה הסברים מה לא לעשות. למשל - לא לחפש את ההשקעות לטווח קצר.

השאלה מה כן לעשות ואיך לעשות את זה.

למשל - יש לי 10 אש"ח בחשבון ישן שאני רוצה לסגור. האם הדבר היחיד זה להעביר אותם לעו"ש הנוכחי ולאכול אותם?

אני רוצה לשים את הכסף בצד, בסיכון גבוה אבל סביר, בלי לשלם חצי על עמלות. מה אני עושה?

פורסם

הסתייגות - אני לא יועץ השקעות, אל תקשיב למה שאני או כל אחד אחר אומר לך.

לו באופן תאורטי הייתי במצב דומה לשלך, הייתי מחפש קרן מחקה זולה על מדד רחב יחסית כגון MSCI WORLD ומשקיע בה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למשל - יש לי 10 אש"ח בחשבון ישן שאני רוצה לסגור. האם הדבר היחיד זה להעביר אותם לעו"ש הנוכחי ולאכול אותם?

אני רוצה לשים את הכסף בצד, בסיכון גבוה אבל סביר, בלי לשלם חצי על עמלות. מה אני עושה?

בתקופה כמו היום (שהשוק עולה) יש לי קרן השתלמות לעצמאיים באלטשולר , ש 70% ממנה חשופה למניות ואני מרוויח.

בתקופה כמו 2014-2016 - השוק התרסק. הייתי מחכה להתרסקות גדולה של מניה או סחורה (נניח נפט) ושם את אותו סכום על אותה מניה או סחורה.

סביר להניח שהיום הייתי עם הרבה יותר כסף.

מאחר והשוק כבר בערך מ-2017 בעליה רציפה אין טעם לרכוש היום מניות כי רובן עלו ויש סיכוי שיהיה תיקון בקרוב

אז בתקופות כמו היום תן לאלטשולר להחליט מה לעשות עם הכסף ואיפה להשקיע. שים אותו בתוכנית "מסוכנת"

אם יגיע תיקוף חריף והשוק ירד חזק, תשקול רכישת מניה שהתרסקה ויש לה סבירות גבוהה לעלות

פורסם (נערך)

טרנספורטר, אני מקווה שאתה עוקב אחרי השקעותיך, שכן בשבועות האחרונים יש ירידות משמעותיות. אין לי מושג לגבי התחזיות האם מדובר במשהו חולף או במגמה שתמשך, אבל בתקופה האחרונה הרבה אדום.

גולו - בסכום שעליו אתה מדבר סביר שתשלם עמלות מינימום שיאכלו כל רווח אם יהיה. אתה צריך ללמוד לשלוט בהוצאותיך כך שסכוים לא "יברחו בין האצבעות".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתקופה כמו היום (שהשוק עולה) יש לי קרן השתלמות לעצמאיים באלטשולר , ש 70% ממנה חשופה למניות ואני מרוויח.

בתקופה כמו 2014-2016 - השוק התרסק. הייתי מחכה להתרסקות גדולה של מניה או סחורה (נניח נפט) ושם את אותו סכום על אותה מניה או סחורה.

סביר להניח שהיום הייתי עם הרבה יותר כסף.

מאחר והשוק כבר בערך מ-2017 בעליה רציפה אין טעם לרכוש היום מניות כי רובן עלו ויש סיכוי שיהיה תיקון בקרוב

אז בתקופות כמו היום תן לאלטשולר להחליט מה לעשות עם הכסף ואיפה להשקיע. שים אותו בתוכנית "מסוכנת"

אם יגיע תיקוף חריף והשוק ירד חזק, תשקול רכישת מניה שהתרסקה ויש לה סבירות גבוהה לעלות

1. למה דווקא אלטשולר?

2. לשים את כל הביצים על מניה אחת יחידה זה הדבר האחרון שהייתי מציע לכל משקיע שהוא, ממתחיל להכי מתקדם. בנוסף, מאיפה אתה יודע מתי מגיעה "התרסקות גדולה"? או במילים אחרות - מאיפה אתה יודע שנקודת זמן מאוד ספציפית השוק סיים לרדת ומתחיל לעלות, ושזה בדיוק הרגע להשקיע?

פורסם

כמו שאמרו, מתכון בטוח להפסדים. גם אם תרוויח, העמלות יאכלו אותך חי.

השקעה היא כמו צמח. צריך לזרוע ולחכות. להשקות, לדשן. אי אפשר תוך שבוע לקבל עץ עם פירות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...