Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמלצתכם, החלטתי לוותר על הרכב.

עברתי דרך סניף אחר של אותה חברה - שם הציעו לי שתי הצעות די מעניינות:

מדובר בשתיהן על אותו רכב מאותו שנתון

1. רכב עם 51 אלף ק"מ בבדיקה של החברה שנערכה בקומפיוטסט רמלה נמצא במנוע:"בלוק מנוע=נקישות יתר, תצרוכת שמן מהצילנדרים, מערכת התיזמון=רע שסתומים"

2. רכב עם 63 אלף ק"מ ללא הערות מיוחדות.

ההבדל בין המחירים ברכב עומד על 2,000 ש"ח כאשר זו עם הק"מ הנמוך יותר היא היקרה יותר.

מה דעתכם? האם ההערות הן בגדר כסת"ח או משהו חשוד? בכל מקרה כמובן שאבקש בדיקה במוסך לשלול נזק חמור במנוע.

על איזו מהאופציות הייתם הולכים?

פורסם

48 זה לא יקר, איך המצב הפנימי והחיצוני של הרכב? לדעתי זה שווה את ה3000 שקל מעבר לרכב הקודם שמצאת, רק מראה ששווה לחפש רכבים בין סניפים של אותה חברה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

זה לגמרי ככה

אבל לכל סוכן שיטות החיפוש שלו וכל סניף מצא משהו אחר.

לגבי הרכבים- אני לא יודע כי הם לא בסניף עצמו אלא בשקר הזה שנקרא 'השבחה'.

על פניו הכי טוב לראות בעיניים את שתיהן ולהחליט אם כי זה מעט בעייתי כי צריך להזמין במיוחד את הרכבים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אשמח עם תעדכן על מה הלכת בסוף?

גם אני כרגע מתכנן לרכוש רכב דומה, וראיתי רכבים באופרייט, אבל משום מה המחירים שלהם גבוהים בהרבה... על מכוניות עם 60K ק"מ הם רוצים סביב 55 א"ש.

עושה רושם ששווה לעבור גם דרך לובינסקי טרייד

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

חייב להוסיף עדכון

גם אני הלכתי עם חבר למתחם הרכב בגלילות והכתובת הראשונה שנכנסתי אליה היה לובינסקי טרייד.

מכל הדגמים על אף שלא הכי רציתי הכי התאים לי 308 sw עם 60 קמ.

כאשר ניגשתי לנציג מכירות הוא דיבר מאוד יבש ולא הראה שום כוונה לבוא לטובתי או להראות עניין בלתת שירות.

על רכב עם 60 קמ שעבר תאונה הוא רצה 51 ולא התחשק להוריד יתר על המידה.

משם המשכתי לטרייד מוביל וקיבלתי אחלה מחיר על אחת פרטית ושמורה,משמעותית נמוכה יותר מהטרייד של לובינסקי.

כבר פעם שלישית שבמהלך חיפושי הרכב שלי אני מתרשם שללובינסקי אין שום מוטיבציה למכור רכבים.

כך שממליץ בחום לבדוק בטרייד מוביל.

יש להם מלאי מכובד גם סטיישן וגם האצבק,ואם אתה רציני המחיר שתקבל על שולחן הדיונים יהיה שונה משמעותית ממחיר המופיע במחירון

פורסם

לפי הפרסומים של חברים כאן החבר׳ה בלובינסקי עושים הכל כדי לירות לעצמם ברגל- גם בעסקאות טרייד אין שבהן הם רוכשים רכבים ממותגי הבית, וגם במכירת רכבי יד שנייה שלהם.

פורסם

אין להם ברירה, הם צריכים למכור את המכוניות, אין קונים, מוכרים בזול, האמת 39000 שקל לאוטו בן שלוש, זה לא כסף. יש גם אחריות לשנתיים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
הבעיה שבפועל ב40 אלף הם מציגים את הרכבים הכי שחוטים שלהם, רוצה אתה שלא שחטו? תתכונן לשלם 55+
אכן, השחוטות יכולות להגיע למחירים האלה.

אפשר למצוא טובות כבר בגזרת ה 50K.

• תוכן חדש...