Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולן פרסמו שהם נותנים רק לזמן הבחירות חבילת סלולר של 100 ג'יגה בחודש ב 29 ש"ח למשך שנתיים. עד עכשיו שילמתי אצלם את אותו המחיר על 30 ג'יגה בלבד.

האם יש פה איזה קאטצ' שלא שמתי לב אליו?

כדאי לעבור? זה אותו המחיר (בתוספת דמי מעבר של 25 שקל).

מוזר שהם יוצאים עם זה דווקא כשיש דיבורים על עליית מחירים, סלקום רק השבוע העלו את המחירים של כל החבילות שלהם ב 10 שקלים.

https://www.golantelecom.co.il/web/news/5

פורסם

לא יודע אם יש קאצ' בגולן או לא, אבל אני כבר חצי שנה משלם 29 שקל על 100 גיגה ב012, כך שאין פה איזה משהו חריג לשוק של היום.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אז אספר כאן סיפור קטן שעברתי בשבועיים האחרונים: בעקבות שהוצג בפורום את טכנולוגיה VOLTE ברשת פרטנר/012, החלטתי לעבור אליהם. התחלתי את תהליך הזמנה סים דרך הדואר.

התקשר נציג שירות של 012, ואמר שאני יכול לקבל את הסים בנקודות מסוימות בארץ. אמרתי לו היכן שאני גר, והוא אמר שאין נקודת איסוף, אבל אולי הוא יכול להשיג שליח עד לבית בחינם. לאחר כחצי שעה, חזר אלי ואמר ששליח יכול להגיע עד לבית, אבל בתנאי שאתחיל את ההזמנה מחדש. אמרתי לו שאני אלך לאיבורי בעיר שלי (זו לא נקודת איסוף?) ושם אעשה את התהליך. הנציג בירך אותי במילת "להתראות", ואני המשכתי בדרכי ושכחתי.

אתמול הגיע הסים של 012, נכנס לאתר אינטרנט, מאשר את תהליך הניוד. לאחר מספר טלפון התקשר אלי נציגה מחברה שממנה התקנתי. שאלה אותי למה אני עובר, ואני עונה לה "ב-012 יש אפשרות לשיחות HD באותו מחיר שאתם מציעים לי, לכן זו טכנולוגיה יותר מתקדמת שאתם נותנים לי, ולכן לא אכפת לי לעבור". כמובן שבהתחלה נאמר לי שאין דבר כזה, שזה בולשיט. אבל הם הציעו לי בהתחלה חודשים מתנה. אמרתי בחזרה "אבדוק את את הטכנולוגיה, ואז אחליט אם זה מספק אותי", הנציגה בתגובה "ואם המנהל יתן לי הצעה טובה יותר, אתה תוכל לשמוע", אני בחיוב, חיכיתי 10 שניות וקבלתי הצעה של 4 חודשים בחינם.

מיד חזרתי לאותה חברה.

לאן גילוי נאות: החברה היא לא גולן טלקום, אבל זו חברה קטנה. אני לא יודע מה האינטרס שלהם לתת לי 4 חודשים מתנה, אבל לדעתי יש משהו שאנחנו לא יודעים, שאולי זה הזמן לנצל את המצב.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

הקדר נציג שירות של 012, ואמר שאני יכול לקבל את הסים בנקודות מסוימות בארץ. אמרתי לו היכן שאני גר, והוא אמר שאין נקודת איסוף, אבל אולי הוא יכול להשיג שליח עד לבית בחינם.

ניתן לרכוש את הסים של 012 בכל חנות ילו (תחנת דלק של פז), זו לרוב הדרך שאני בוחר בה

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי שני כרטיסים בטלפון - הסים הרגיל שלי של פרטנר עם חבילת 17 ג"ב והסים של הוט מובייל "החול כלול" עם חבילת 70 ג"ב, שאותו קניתי מתוך כוונה לבטל לאחר הנסיעה לקנדה אבל בינתיים שימש אותי לעוד 3-4 נסיעות וכנראה ישיש לעוד אחת או שתיים. אני חושב שמתוך ההקצאה של 87 ג"ב אני משתמש אולי ב-3-4, אפילו לא טורח להעביר את ה"החול כלול" לחבילת 100 גב באותו מחיר.

איפה בכל זאת יש ל-data SIM שימוש? הגלובאל סים של פלאפון, שעושה עבודה מצויינת בחו"ל במחיר נוח יחסית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי חבילה של 100 gb בגולן ומשתמש בסים כדי להעלות תמונות מהמצלמה בסופשבוע לענן.

פשוט מקבל 1-5 מגה בייט לשניה, לעומת 200 קילו בייט בהוט קוי

פורסם

תאכלס יכול להיות שזה סתם בשביל לקבל את דמי המעבר, כי הרי רוב האנשים לא מתקרבים לניצול גם של החבילה הקטנה ביותר, אז מה איכפת להם לגבות 25 שקלים בשביל לעבור לחבילה עם נפח תיאורטי שהם לא באמת יצטרכו לתת לרוב הלקוחות.

פורסם

הבנת לבד.

או אולי שתחשוב שקיבלת דיל פגז ותהייה מרוצה.

וגם אם כן תנצל, התשתית שם, בין אם תשתמש בה או לא. יכלו לתת unlimited, אבל ככה גובים יותר ממי שמוכן לשלם יותר, ופחות, ממי שלא. קוראים לזה הפליית מחירים לפי גמישות הביקוש.

:turn-l:
  • תוכן חדש...