Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא במעבר מהNX אני חושב שהיה מאוד נהנה מהוולוו שהיא סוג של מעבר טבעי מהלקסוס.

אבל אני מניח שניב חיפש משהו ספורטיבי הפעם אחרת לא היה הולך דווקא על הסטלביו (יתקן אותי אם אני טועה...), ובוולוו אין אפילו שמץ של רמז לספורטיביות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בדיוק

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שהוולבו הזו רכב מעולה - אולי אחד הטובים אם לא הטוב בקטגוריה.

הוא פשוט לא "סקסי" כמו הסטלביו ואין לו את הסאונד - לא היית טועה בוולבו והיית מקבל רכב יותר "טוב" - לא חושב שהיית אוהב אותו כמו שתאהב את הסטלביו הזאת.

לפעמים פחות זה יותר לא רק בנהיגה ספורטיבית.

הוולוו מדהים, אבל הפעם רציתי משהו שונה וספורטיבי יותר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

איזה כיף :-)

תתחדש, תיהנה ממנו/ה וסע בדרכים טובות.

מעניין יהיה להשוות פעם מול ה X3, אפילו בחרנו ריפוד דומה...

אני כבר יכול לסמן ניצחון לאיטלקיה ברעש מנוע ומסך מולטימדיה :-(

פורסם

תתחדש, אני רואה שהלכת עם הלב, אני קניתי nx ,האמת מאד מרוצה מהרכב אבל גם קצת מקנא, אומנם קניתי שקט נפשי אבל באמת קשה לי לחשוב על משהו מרגש בלקסוס, אפשר להגיד שהכל רגוע.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
תתחדש, אני רואה שהלכת עם הלב, אני קניתי nx ,האמת מאד מרוצה מהרכב אבל גם קצת מקנא, אומנם קניתי שקט נפשי אבל באמת קשה לי לחשוב על משהו מרגש בלקסוס, אפשר להגיד שהכל רגוע.

הכל רגוע, חוץ מעיצוב :)

פורסם

מצחיק לראות אלמנטים שדומים לגולייטה שלי כמו חזית, גוון הריפוד, ובעצם גורם לי לקוות שיעשו סטלביו קטן יותר, מבוסס גולייטה (או הדור הבא).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הNX פגז של רכב עם שוק פשוט הזוי, אומנם מקרר אבל יהיה לך 0 תקלות והמון שקט ובנוסף סחירות מדהימה.

האלפא פשוט שונה...

פורסם
ניראה משגע תתחדש וסע בדרכים טובות :)

תןדה רבה

פורסם
מברוק.

רכב יפיוף..

קנדי אתה מבוזבז.. אתה חייב להיות כתב רכב בשעות הפנאי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בקרוב...

פורסם
מצחיק לראות אלמנטים שדומים לגולייטה שלי כמו חזית, גוון הריפוד, ובעצם גורם לי לקוות שיעשו סטלביו קטן יותר, מבוסס גולייטה (או הדור הבא).

הלוואי, המיטו והגולייטה כבר מיושנות מאוד.

פורסם

כנראה שלא תהיה מחליפה למיטו, שיצורה יופסק בתחילת 2019. המחליפה של הג׳ולייטה כבר בתכנון, תהיה הנעה/הנאה אחורית ותוצג ב2020.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
כנראה שלא תהיה מחליפה למיטו, שיצורה יופסק בתחילת 2019. המחליפה של הג׳ולייטה כבר בתכנון, תהיה הנעה/הנאה אחורית ותוצג ב2020.

אפשר בבקשה מקור לחדשה לגבי ג'ולייטה?

• תוכן חדש...