Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לא מזמן חידשתי את הפוליסה ברכב שלי. הפוליסה היא ביטוח מקיף וכחלק מהדרישות של הביטוח הוא נדרש במערכת איתור פעילה. הנחתי שהסיבה היא שבגלל שהרכב גניב (Audi A3) ויקר יחסית הביטוח רוצה לקחת את כל האמצעים למיגון במקרה של גניבה ולכסת"ח את עצמם, אז בדקתי את העניין.

הופתעתי לגלות שרק ההתקנה עולה 2,000 ש"ח והתשלום החודשי כ-60 ש"ח. לפני שהתקשרתי לבטל את הביטוח (כי אני ממש לא מעוניין במערכת איתור, ובטח שלא לשלם עליה כל כך הרבה כי זו חלק מדרישות הביטוח) התקשרתי לאיתוראן וביררתי פרטים לפי מספר הרכב. מסתבר שברכב מותקנת כבר מערכת, וכל שנדרש הוא להפעילה.

אמרתי "ניחא, גם ככה קיבלתי הנחה בביטוח אז 60 ש"ח בחודש זה מתקזז" והתקשרתי להפעיל את המערכת. במהלך תהליך ההפעלה הנציגה אמרה שיש בעיה בסים, ונדרש ללכת למרכז שירות לתקן אותה. על הדרך היא דחפה לי אחריות (שכוללת תוספת של 15 ש"ח בחודש), דמי הפעלה ראשוניים בסך 70 ש"ח ורק בסוף השיחה ציינה שתהליך התיקון אינו כלול באחריות ואני צריך לשלם פר שעת עבודה של בעל עסק המיגון. אז אחרי קצת צעקות ביטלו לי את תשלום ההפעלה הראשוני כי הם שכחו לציין את העובדה המאוד חשובה הזו.

עברו שבועיים מאז והיום התפנתי להתקשר לחברת המיגון כדי לתאם הגעה. הבחור אמר לי שהתהליך יכול לקחת עד יום שלם, ושאני נדרש להשאיר את הרכב שם (מניח שהם צריכים ממש לפרק את הרכב כדי להגיע למקור של המערכת). נשמע לי קצת הזוי, אני כל היום מתנייד וחייב את הרכב ואין לי שום התחייבות לרכב חלופי ומי יודע איך וכמה הם יפרקו ומה ידרדר בדרך... לא רוצה לדעת ולא רוצה שייגעו גם.

נשמע לי קצת אבסורד. איך אני יכול לפעול במקרה שלי? האם לדבר עם החברת ביטוח לביטול הפוליסה ומעבר לחברה אחרת שלא דורשת במערכת איתור לביטוח? נשמע לי הזוי לשלם ולעשות שמיניות באוויר בשביל משהו שאני אפילו לא רוצה בו.

2016 BMW M235i.

פורסם

תנסה לעבור לחברת ביטוח אחרת, בכל מקרה אם יש צורך בהתקנה של המערכת בכל חברות הביטוח, הרי זה תנאי שלהם לפוליסה אז אכן, אם הרכב אגנב לחברת ביטוח יש זכות לא לזכות אותך בגין לא עמידה בתנאי הפוליסה.

וזה סביר שעדכנת מערכת מיגון - נגד גנבות לוקחת המון זמן לעדכנה

• תוכן חדש...