Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בפיקסאו יש שתי רמות גימור , ברמה הגבוהה יש פתחי אוורור למושב האחורי וברמת הגימור הבסיסית אין אבל במקום של הפתחים יש פלסטיק חלול (באותה המידה כמו הפתחים של הדגם המאובזר)

האם ישנה אפשרות להוסיף פתחים למושב השני ?

תודה

פורסם

צורה חדשה ? אתה מדבר על קורה B ? תמיד היה בה פתח אוורור. ההבדל בין הרמות זה אם יש בנוסף כפתור שליטה על המפוח.

בדגמים המפוארים יש בקרת מזגן לשורה שלישית .

פורסם

זה לא הדגם החדש . אלא הדגם עד 2014 (שהשתנה במהלך השנה)

כמובן שאין שם כפתורי שליטה ... השאלה שלי האם אפשר להוסיף

תודה

פורסם (נערך)

צודק. בדגם הפשוט טרום 2014 לא היה אפילו גריל. אבל הכנה יש שם. ניתן להוסיף כמובן אבל זה יהיה יקר. דורש מקטים יעודיים , צנרת , פירוק דש בורד ועוד... מוסך שמכיר צרפתיות... כאב ראש.

אני כבר חושב אם התקנה של אלקס אורגינל על הגג לא יותר זולה. כמו מוניות...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אז על הדרך אקנה רמקול ואתלה שלטים של נחמן מאומן :-) אני מעדיף פתרון יותר אסטתי

נראה לי שזה יכול להיות פרויקט מעניין

פורסם (נערך)

ייתכן שתוכל למצוא פירוקייה עם פיקאסו כזו (ראיתי לא מעט) ולתלוש ממנה בזהירות את כל החלקים עד למפוח.

זה באמת פרויקט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ייתכן שתוכל למצוא פירוקייה עם פיקאסו כזו (ראיתי לא מעט) ולתלוש ממנה בזהירות את כל החלקים עד למפוח.

זה באמת פרויקט.

לפני זה אני צריך עזרה באיתור החלקים הנצרכים..

פורסם (נערך)

אני מציע שתחבור למוסך צרפתי. יש להם את התוכנה והידע להבין אילו מקטים צריך. אל תעשה את זה לבד.

לפעמים חלק חדש לא כל כך יקר מחלק משומש.

אני לפעמים הולך עם מזוודת כלים לפירוקייה (הבחור כבר מכיר אותי) ומבלה שעה לבד בפירוק . בחום, בקוצים, נחשים ועקרבים ... הראצ'ט כבר מחליק לי מזיעה.

לא מומלץ. הכי טוב שמוסך ילווה אותך בתהליך הזה. מצא לך מוסכניק אמין.

הוא יראה לך את החלק במחשב , אתה תעזור לו להשיג אותו. הוא מרכיב. שיתוף פעולה שכזה. בתקלה הוא גם יתקן.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...