Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן Save

LoveSound555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי איתוראן Save שהותקן בחינם + שנה ראשונה חינם, לאחר קריאת שרשורים ישנים בפורום הבנתי שזאת מערכת שלא שווה להמשיך להשקיע בה ולשלם להם כל חודש, האם כיום המצב הוא עדיין כזה?

מצד שני להתחיל לעשות חורים ברכב בשביל קודן.. לא יודע.

כמובן שאני מבין שצריך לדבר עם חברת הביטוח ולראות מה הם דורשים (בביטוח הנוכחי לא היתה דרישה למיגון).

אז לידע כללי מנסיונכם ברגע שתגמר לי השנה בחינם של האיתוראן הם יתקשרו אליי, להמשיך או לא להמשיך איתם? ה SAVE מתריע רק אם הוחלף מחשב ברכב (גם משהו) לעומת קודן שלא יתן שום התרעה.

* אם אני לא ממשיך עם האיתוראן האם מפרקים את המערכת מהרכב? או שאפשר לחזור בכל רגע?

* הבנתי שהסוללה של איתוראן SAVE מחזיקה ל - 5 שנים, מה קורה אחרי זה? מה העלות של החלפת סוללה ואיך אני אדע שהיא נגמרה?

* יש קודנים שלא מצריכים קידוחים ברכב אלא פשוט העברת כבלים בצורה מסודרת? אם כן מי מתעסק עם התקנה איכותית של קודן?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

אין מצב בעולם שהייתי מוותר על

משהו שחוסך לי קודן אם הביטוח מוכן לכך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני לא מכיר נושא של סוללה, הרכב בן 6 ועדיין הכל תקין.

במידה ותרצה לפרק, יקחו ממך עלות פירוק, כנראה 100 שקל.

אני "פראייר" כי יש לי איתוראן ואני משלם 28 שקל כל חודש, אני עושה את זה כי אני מתעב קודנית, לא רוצה קדיחות, לא רוצה לראות כבלים לא כלום.

אני רוצה להיכנס לרכב, להכניס מפתח, להניע ולנסוע.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נתחיל כך - אם דורשים ממך קודן או איתורן סייב/פוינטר מקס - עדיף איתורן /פוינטר כי זה ללא קודן.

אם אתה גם לא צריך קודן, תפסיק לשלם (לא מפרקים כלום מהרכב).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אם אתה גם לא צריך קודן, תפסיק לשלם (לא מפרקים כלום מהרכב).

האם אתה בטוח בנושא?.

כאשר ביררתי בנוגע לביטול האיתוראן, אמרו לי שאני צריך לפרק את האיתוראן בעלות של 100 שקל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הכל טריקים שיווקיים לגרום לך להמשיך לשלם.

האיתוראן שלך. שילמת עליו בקניית הרכב.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

קניתי את הרכב יד 2 ובעת שיחה הם אמרו לי שצריך לעשות העברת בעלות לאיתוראן וזה עולה 100 שקל.

אמרתי שאני לא מוכן לשלם 100 שקל על שינוי שם ובתגובה אמרו לי שצריך לפרק בעלות X שלא זוכר אותה.

הודעתי אני מוכן להישאר לקוח ואני לא רוצה לפרק, אני אשמח להישאר לקוח אבל לא מוכן לשלם 100 שקל על שינוי שם.

הנציגה ניתקה וחזרה אלי שהסכימו להוריד את העלות ל-50 שקל וגובים את המחיר הזה כי צריך לעדכן מערכות, צריך עבודה של בן אדם לזה וזה עולה כסף.

הודעתי לנציגה, שהיתה נחמדה, שהם יכולים לספר את זה לאחר כי אני עובד בתחום של המחשבים.

אין אדם מיוחד שיושב על שינויים, סך הכל את עצמך נכנסת למערכת, לוחצת F2 לשינוי ושאר המערכות מתעדכנות אוטומטי ואם אצלהם זה לא קורה, אז הם בבעיה קשה מבחינה טכנולוגית ואני לא מוכן לממן את הפיגור הטכנולוגי שלהם.

לאחר מכן הסכימו לוותר על הסכום וזהו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כמה דברים מניסיון :

1. כדי לבטל איתוראן אתה צריך להודיע להם שאתה רוצה להפסיק את השירות - בתום שנה של תשלום הם ממשיכים לחייב וממשיכים בשירות ואחרי תקופה שולחים לך שיש לך חוב ולהסדיר את החוב שנוצר - אם לא תשלם לא צריך לספר לך איך נותני שירות יקבלו את הכסף שלהם ממך.

2. בנוגע לסוללה - אצלינו אחרי שנתיים הייתה בעיה בסוללה והוחלפה אחר כבוד (ותוך 3 דקות) - כמובן שהיינו במסלול כולל אחריות אז הוחלפה במסגרת האחריות.

3. במידה ואתה רוצה להישאר עם איתוראן ולהפחית עלויות תוכל לעשות את המסלול של 20 שח לשירות לחודש + 7 שח אחריות - במידה ורכבך לא נדרש באיתוראן, נוסף לזאת אם אתה רוצה להפחית עוד עלויות אתה יוכל להפוך את המערכת לאיתוראן SAVE שקטה כלומר אתה מודיע להם שרכבך נגנב וכך מתבצע האיכון - העלויות הם 12 שח לחודש + 7 שח אחריות

פורסם
שלום,

יש לי איתוראן Save שהותקן בחינם + שנה ראשונה חינם, לאחר קריאת שרשורים ישנים בפורום הבנתי שזאת מערכת שלא שווה להמשיך להשקיע בה ולשלם להם כל חודש, האם כיום המצב הוא עדיין כזה?

מצד שני להתחיל לעשות חורים ברכב בשביל קודן.. לא יודע.

כמובן שאני מבין שצריך לדבר עם חברת הביטוח ולראות מה הם דורשים (בביטוח הנוכחי לא היתה דרישה למיגון).

אז לידע כללי מנסיונכם ברגע שתגמר לי השנה בחינם של האיתוראן הם יתקשרו אליי, להמשיך או לא להמשיך איתם? ה SAVE מתריע רק אם הוחלף מחשב ברכב (גם משהו) לעומת קודן שלא יתן שום התרעה.

* אם אני לא ממשיך עם האיתוראן האם מפרקים את המערכת מהרכב? או שאפשר לחזור בכל רגע?

* הבנתי שהסוללה של איתוראן SAVE מחזיקה ל - 5 שנים, מה קורה אחרי זה? מה העלות של החלפת סוללה ואיך אני אדע שהיא נגמרה?

* יש קודנים שלא מצריכים קידוחים ברכב אלא פשוט העברת כבלים בצורה מסודרת? אם כן מי מתעסק עם התקנה איכותית של קודן?

תודה רבה.

לפני הכל תבדוק מה הדרישות של הביטוח שלך, יש חברות שדורשות את המערכת כחלק מהביטוח

קובי

:-)

פורסם

כרגע אני לא משלם לאיתוראן כלום אלא היבואן משלם, היתה לי שיחה עם איתוראן ונאמר לי לאחר השנה הראשונה הם יצרו איתי קשר כדי שאני אמשיך לשלם במקום היבואן (כמובן אם אני מעוניין להמשיך איתם) וכל זה בסכום של 18 שקלים לחודש - איתוראן Save.

אני גם מעדיף לא להתעסק עם קודן אבל קצת חושש מלהתחייב כל חודש לאיתוראן, אחרי זה לא תהיה בעיה להתנתק מהם?

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב, אני אבקר בסוכנות ביטוח ונראה מה הם דורשים לביטוח שנה הבאה.

אם דורשים איתוראן אז אני אתחיל לשלם לאיתוראן בסוף השנה הראשונה.

אם החברת ביטוח לא תדרוש כלום אפשר בראש שקט להגיד לאיתוראן שאני לא מעוניין להתחיל לשלם להם ושהשירות יפסק? (בלי פירוק מערכת האיתוראן מהרכב) אולי שנה שלישית אני כן אצטרך לחדש את השירות.

פורסם

תודה רבה.

אתה מקבל התראה עם ה SAVE גם אם מנתקים מצבר. 6 שנים וחצי ולא הייתה לי בעיה עם הסוללה. גם להתנתק מאיתורן זה לא בעיה, שולחים להם טופס במייל.

פורסם

לאחר שנה שלי עם הרכב החדש בזמן שחידשתי הביטוח הסוכן אמר שמספיק קודנית ואין צורך יותר באיתורן. התקשרתי לאיתורן להפסיק השירות, הם לקחו את זה קשה. ניסו להשאיר אותי במחיר נמוך, אח"כ הציעו שרות פנצ'רים מציאות הרכב ועוד כמה שטויות בפחות כסף רק שאני אשאר. אמרתי להם תודה ולא תודה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
האם אתה בטוח בנושא?.

כאשר ביררתי בנוגע לביטול האיתוראן, אמרו לי שאני צריך לפרק את האיתוראן בעלות של 100 שקל.

לא צריך לפרק שום דבר. אם הביטוח שלך לא דורש (והוא לא אמור לדרוש, הייטי שלי מודל 2014 ואני לא נדרש לכלום כבר מסוף 2016) אז פשוט שלח מייל לאיתוראן על הפסקת השרות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני עשיתי ביטוח לסקודה אוקטביה (!) ללא דרישות מיגון כלל בחברת מגדל.

שווה לשלם יותר ולהימנע מההתקנות המקומיות...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

סליחה על ההתעלקות על השרשור, אבל מה בדיוק מערבת התקנה של האיתוראן?

ממה שהצלחתי למצוא באינטרנט פשוט מכניסים דונגל לשקע הדיאגנוסטיקה של הרכב. יכול להיות שזה הכל?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...