Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהמונדאו שוב מובילה ביחס תמורה למחיר,שאלה...ראיתי פה וגם בפורומים בחול שיש בעייה במשאבת הדלק,עד כמה גדול ההיקף של הבעיה?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מתקלקל מתקנים. זה היקף הבעיה.

אם אתה רוצה מונדאו, משאבה כזאת או אחרת היא לא הסיבה לקנות או לא לקנות.

צריכת הדלק העירונית הייתה יותר מטרידה אותי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הרכב הקודם שלי היה רנו פלואנס מנוע 2000 שגם שתה לא מעט דלק בעיר,מה גם שצפוייה לי בעיקר נסיעה בין עירונית החל מעוד חודשיים כי אני עובר לעבוד במקום אחר(נסיעות כל יום מהוד השרון לנתניה).

פורסם

אין פקקים כשנוסעים בכביש 531 ואחכ ב2 לכיוון נתניה בבוקר ואותו דבר בחזור בערב....

אגב,שאלה....מה הבדלי צריכת הדלק בין המונדאו לבין מזדה 6 2008 מנוע 2000(הצורה החדשה)?

פורסם

חוץ, לדעתי אותו דבר.

בעיר, שוב לדעתי, המונדאו טיפה יותר.

בעיר עם מזגן המונדאו שלי שהיתה במצב מכאני מושלם (80K ק"מ) הייתה עושה 1:6 +-.

מחוץ לעיר יותר מכפליים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...