Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

דיברתי עם קיה ואמרו שבשביל לשמור על האחריות של 7 שנים אני חייב לעשות טיפול במוסך מורשה קיה או מוסך מורשה משרד התחבורה בתנאי שיציין בחשבונית שהשתמשו בחלפים מקוריים של קיה ובמקרה הזה אם במהלך הטיפול יהיה נזק כלשהו לגיר שלדה מנוע אז האחריות פגה בגלל זה קרה לא במוסך מורשה קיה.

בינתיים דיברתי עם 2 מורשי קיה והכי זול היה 600 ש"ח כולל מע"מ כמובן - לדעתי מחיר מופרז מאוד לטיפול ראשון במכונית כה זולה לטיפול.

מה דעתכם ? יש לכם מישהו להמליץ לי ?

אני גר ברחובות אבל אין בעיה גם להגיע לראשון / נס ציונה/ באר יעקב / לוד

איגור

פורסם

חחק מהעלות של לרכוש רכב חדש זה הטיפולים. זה אפסי לעומת ירידת הערך.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נו מה אתה בא לבאס עכשיו ? תעזור ...

חחק מהעלות של לרכוש רכב חדש זה הטיפולים. זה אפסי לעומת ירידת הערך.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פורסם

תראה אם יש בהצעת מחיר של הטיפול איזה ״מנקה פיח״ או כל עז כזו או אחרת ותוריד. זה המקסימום. אלה המחירים של מוסכים מורשים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לאיזה מחיר אתה רוצה להגיע ? 300-400 שקל אני לא חושב שאף יצרן גובה בעבור טיפול ראשון.

הכי זול שיצא לי להיתקל היה 550.

כפי שאמרו מעליי תוריד כל "מסיר פיח" "ספריי לניקוי מגעים" ו"נוזל שמשות", אולי תוכל לגלח כמה שקלים מהמחיר.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

או מוסך מורשה משרד התחבורה בתנאי שיציין בחשבונית שהשתמשו בחלפים מקוריים של קיה

ובמקרה הזה אם במהלך הטיפול יהיה נזק כלשהו לגיר שלדה מנוע אז האחריות פגה בגלל זה קרה לא במוסך מורשה קיה.

זה נשמע כמו מקרה קלאסי של הפחדת לקוח.

מה זאת אומרת אם יקרה נזק לגיר שלדה מנוע במהלך הטיפול?! איך יקרה נזק אם בסך הכל מחליפים שמן ופילטר שמן במוסך מורשה של משרד התחבורה?! מה, הם לא יודעים להחליף שמן?!

כולם יודעים שמוסך מורשה יבואן יקר יותר ממוסך כללי (גם בעבודה וגם בחלקים). החוק מאפשר להשתמש בשירות של מוסך כללי מורשה משרד התחבורה והאחריות תקפה. אם במוסך יגרמו נזק עקב חוסר מקצועיות הרי שזו אחריות המוסך בכל מקרה ולא אחריות היבואן.

הדיפולט של רוב הנהגים הוא ללכת למוסך מורשה יבואן ולשלם את המחיר בתקופת האחריות, כדי להימנע מכאבי ראש. גם אני נהגתי כך ואפילו שנים אחרי שהאחריות פגה, על כך אני מצטער. היום יש אפשרות חוקית לרכוש את החלקים לבד ולהגיע אתם למוסך, לכל מוסך, לפחות תחסוך במחיר החלקים.

• תוכן חדש...