Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מזוודה שיש בה סט של בוקסות, מברגים, כוכבים, אלן.

האם אתם מכירים על מקום שמוכר במחיר סביר?.

האם עדיף בארץ או בחו"ל?

ועוד שאלה.

אני רוצה לקנות צלחת ורפידה לפיג'ו 206.

האם כדאי בארץ או בחו"ל, מבחינת מחיר?.

לא מכיר את המחירים של זה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הזמנתי מאיביי בפחות מ100 שח.. לדעתי שווה את זה.

46pcs Car Repair Tool Ratchet Wrench & Drive Socket Set&Socket Wrench Set

IMG-20180218-WA0056.jpeg

פורסם

רפידות או בחו"ל או בארץ בחנויות החלפים. יש מלא חנויות, אבל יהיה קשה להמליץ איפה לקנות בלי שתגיד אם אתה מאילת או מניו ג'רזי.

תבדוק כמה עולה באינטרנט תתקשר לחנויות (APEX Motors זו חנות שאני אישית מאד ממליץ עליה) ותחליט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מחפש לקנות מזוודה שיש בה סט של בוקסות, מברגים, כוכבים, אלן.

האם אתם מכירים על מקום שמוכר במחיר סביר?.

האם עדיף בארץ או בחו"ל?

עדיף לרכוש בארץ, בחנות העונה לשם "ל.כ."

ועוד שאלה.

אני רוצה לקנות צלחת ורפידה לפיג'ו 206.

האם כדאי בארץ או בחו"ל, מבחינת מחיר?.

בארץ, ממליץ על "משה חלפים" פתח תקווה. יש משלוחים.

לא מכיר את המחירים של זה.

תשובות באדום ^^

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם (נערך)

מהנסיון שלי בכל מה שקשור לכלים לטיפול עצמי ברכב אל תקנה כלום בארץ.

תזמין מחול מהסינים. תקבל את מה שמוכרים לך פה בפי 4 עם איזה מדבקת מותג ואני מדבר מנסיון אישי. אני למשל ביקרתי בחנות שהוזכרה פה ל.כ בעכבות המלצה. חנות גדולה ומרשימה זה כן, אבל בסוף הם מוכרים לך כלים סיניים/טיוואניים עם מיתוג, Roher אם אינני טועה. חיפוש בגוגל לא הניב לי אף תוצאה שלא קשורה לארץ על החברה הזו, אז אני מניח שמדובר במיתוג. בנוסף בחיפוש באליאקספרס הצלחתי לאתר כלים שנראים אחד לאחד כמו מה שרכשתי שם ביוקר. קנה ישירות מהסינים/טיוואניים ותחסוך הרבה כסף.

מדובר גם בכלים שתעשה בהם שימוש פעם בחצי שנה במקרה הטוב, לא חבל על הכסף?

אתן רק דוגמא קטנה שממחישה הכל. רציתי לרכוש מפתח 10 שבצד אחד מפתח ובצד השני רצ׳ט. בארץ עבור מפתח כזה של סיגנט ביקשו 60-70 שקל. מאליאקספרס 3$ כולל משלוח. כמובן שלא רשום עליו סיגנט אבל למי אכפת? בפעם בחצי שנה שאני עושה בו שימוש עד עכשיו הכל בסדר, ושהוא ישבר נזמין עוד אחד ב3$.

כולנו מכירים את הרווח שעושים עלינו כאן היבואנים, מה שכן בתחום הכלים זה מטורף פי כמה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הכלים רק נראים אחד לאחד,

תשווה אחד לשני, זה לא עשוי מאותם חומרים.

מפתחות בדר"כ רוכשים בסט, בבודדים לא משתלם.

אין הצדקה לרכוש סיגנט כי יש ROHER. העלות נמוכה בצורה משמעותית.

סט של רינג ראצ'ט מידות 10-19 בנרתיק עולה בערך 200 ש"ח עד כמה שזכור לי.

השוואתי בין רינג ראצ'ט של איביי לזה של ל.כ. , כבר במישוש אתה מבחין בהבדל ביניהם.

פורסם

לא השוות כלי שנראה 1-1 כמו כלי של “Roher” לכלי של “Roher” אז מאיפה הבטחון ש״הם לא עשויים מאותם חומרים״? למה אתה חושב שיש להם הסכם בלעדיות עם המפעל בסין? עשה לי טובה. אם המפעל בסין/טייוואן יחליט למכור את המוצרים האלה ברבע מחיר מי יעצור אותו?

מי ישמע גם, לא מדובר פה בחלקים לטיל שטס לירח. סך הכל סט מפתחות שפותח בורג פעם בחודש.

סט מפתחות קונים בסט? מי אמר?

חוץ מזה קניתי סט מפתחות ורציתי בנוסף מפתח 10 עם רצ׳ט כי ספציפית לרכב שלי זה מאוד שימושי. אז אני אקנה עוד סט מפתחות עם רצ׳ט? לא אני אקנה מפתח 1. אז פה אני צריך לשלם 60-70 שקל ומסין 3 דולר.

לבעל מקצוע שצריך כלי עכשיו, מזדכה על הוצאות, מקבל הנחה יפה מאוד, חשובה לו ה״אחריות״ והוא עושה שימוש בכלי באופן יומיומי אז כן אולי שווה לו לקנות בארץ.

למישהו שפותח בורג ברכב פעם בחודש? שיקנה סיני ברבע מחיר בלי לצאת מהבית.

פורסם

ציינתי כי השוואתי כבר 2 כלים במו ידיי, גם פתוח-ראצ'ט וגם ידית טלסקופית, שבאיביי נראה 1 ל1 כמו הסחורה בל.כ. , והם: א' לא עשויים מאותם חומרים ב' הסיני מאיביי לא עומד בקצב עבודה של יום בשבוע.

מוצרים שמיועדים לשווקים שונים מיוצרים מחומרי גלם שונים ובתקנים/מידות שונות. ליצרן סיני שמוכר באיביי אין אף אחד "שישב לו הראש" על מנת להנפיק מוצר ברמה. מה שאותו מעניין זה רק להוזיל עלויות, ובוודאי שעל חשבון האיכות, ומי שמכיר את הסינים יודע שהם מומחים בזה.

סט מפתחות קונים בסט כי זה משתלם כלכלית, מספיק לשאול כמה עולה כלי אחד (60), לעומת כמה עולה סט של 9 (200), בשביל להבין.

אם תרכוש סט מאיביי או עליאקספרס תשים לב שההבדלים לא עד כדי כך גדולים שיצדיקו משלוח.

אני לא רו''ח אבל בעל עסק רק מזדכה על המע'מ. הפחת מוצדק כי מי כמונו יודעים שיש בלאי לכלי עבודה.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להדק או לפתוח ברגים פה ושם, כפי שאמרת 'פעם בחודש', זה לא ממש משנה במה אתה משתמש.

מי שעובד על האוטו פעם בשבוע, שישקיע בכלים כמו בן אדם, כי ההפרש לא גדול וחבל לרכוש פעמיים.

פורסם (נערך)

אם בדקת אני לא אתווכח. קיבלתי.

עדיין, אני לא יודע מה פותח השרשור מתכנן לעשות. אני מנחש שהוא כמוני, רוצה לעשות טיפולים לבד ברכב ולהתעסק קצת עם מכונאות. אם כן חבל על הכסף, בממוצע הוא ישתמש בסט פעם בחצי שנה ובשביל זה לא צריך להשקיע הון.

אם אני הייתי שוב באותה נקודה הייתי מתחיל באופציה הזולה היא בהחלט מספיקה לשימוש שתיארתי. אין פה ביקורת על המוצרים שקניתי מל.כ שהם עד עכשיו נהדרים.

אם אחרי פרק זמן מסוים אני רואה שיש לזה סיכוי, כלומר אני באמת עובד על הרכב ונהנה מזה אולי הייתי מתחיל לשקול קניה של סט כלים לטווח ארוך, וגם אז הייתי מחכה לכשל של הכלים שברשותי.

פורסם (נערך)
מהנסיון שלי בכל מה שקשור לכלים לטיפול עצמי ברכב אל תקנה כלום בארץ.

תזמין מחול מהסינים. תקבל את מה שמוכרים לך פה בפי 4 עם איזה מדבקת מותג ואני מדבר מנסיון אישי. אני למשל ביקרתי בחנות שהוזכרה פה ל.כ בעכבות המלצה. חנות גדולה ומרשימה זה כן, אבל בסוף הם מוכרים לך כלים סיניים/טיוואניים עם מיתוג, Roher אם אינני טועה. חיפוש בגוגל לא הניב לי אף תוצאה שלא קשורה לארץ על החברה הזו, אז אני מניח שמדובר במיתוג. בנוסף בחיפוש באליאקספרס הצלחתי לאתר כלים שנראים אחד לאחד כמו מה שרכשתי שם ביוקר. קנה ישירות מהסינים/טיוואניים ותחסוך הרבה כסף.

מדובר גם בכלים שתעשה בהם שימוש פעם בחצי שנה במקרה הטוב, לא חבל על הכסף?

אתן רק דוגמא קטנה שממחישה הכל. רציתי לרכוש מפתח 10 שבצד אחד מפתח ובצד השני רצ׳ט. בארץ עבור מפתח כזה של סיגנט ביקשו 60-70 שקל. מאליאקספרס 3$ כולל משלוח. כמובן שלא רשום עליו סיגנט אבל למי אכפת? בפעם בחצי שנה שאני עושה בו שימוש עד עכשיו הכל בסדר, ושהוא ישבר נזמין עוד אחד ב3$.

כולנו מכירים את הרווח שעושים עלינו כאן היבואנים, מה שכן בתחום הכלים זה מטורף פי כמה.

אכן לא לקנות בארץ

יש לך תוצרת גרמניה עם 10 שנות אחריות!

כ 230 שקלים עד הבית עם שליח כולל הכל

https://www.amazon.de/Mannesmann-130-tlg-Steckschl%C3%BCssel-Bitsatz-M29166/dp/B009I4HRDW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1519053012&sr=8-3&keywords=Mannesmann+socket+set

https://www.amazon.de/Br%C3%BCder-Mannesmann-Werkzeug-M98415-Steckschl%C3%BCsselsatz/dp/B002O17GZK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1519053012&sr=8-4&keywords=Mannesmann+socket+set

https://www.amazon.de/Br%C3%BCder-Mannesmann-Werkzeug-2040-Steckschl%C3%BCsselsatz/dp/B000K2PF1M/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1519053012&sr=8-5&keywords=Mannesmann+socket+set

https://www.amazon.de/Br%C3%BCder-Mannesmann-Werkzeug-M29165-Steckschl%C3%BCsselsatz/dp/B001TDRPSW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1519053012&sr=8-6&keywords=Mannesmann+socket+set

https://www.amazon.de/Br%C3%BCder-Mannesmann-Werkzeug-M29095-Steckschl%C3%BCsselsatz/dp/B001DT2WYY/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1519053263&sr=8-18&keywords=Mannesmann+socket+set

מחירים כולל משלוח יוצאים טוב

למשל

https://www.amazon.de/gp/product/B000K2PF1M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

כולל משלוח עם שליח עד הבית - כולל הכל יצא כ: 216 ש"ח

סטים איכותיים כאלה בארץ עולים הרבה יותר

סיני - אל תיגע, לא צריך הרבה כלים אבל את אלה שיש שווה שיהיו טובים

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

+1 לאמזון. עוד לא דיברתי בכלל על אופציית אמזון כי עדיין למישהו שאף פעם לא התעסק אולי כדאי להשקיע מינימום (סיני פשוט) ולראות אם זה בכלל מדבר אליו. יחד עם זאת במחיר הזה ואם מדובר בתוצרת גרמנית? מחיר מעולה, ואין שום סיבה לקנות בארץ גם אם רוצים כלי לעבודה יומיומית חד משמעית.

פורסם
+1 לאמזון. עוד לא דיברתי בכלל על אופציית אמזון כי עדיין למישהו שאף פעם לא התעסק אולי כדאי להשקיע מינימום (סיני פשוט) ולראות אם זה בכלל מדבר אליו. יחד עם זאת במחיר הזה ואם מדובר בתוצרת גרמנית? מחיר מעולה, ואין שום סיבה לקנות בארץ גם אם רוצים כלי לעבודה יומיומית חד משמעית.

אכן אין טעם לגעת במוצר אחר.

אמאזון - הכי קל שיש

ואכן מוצר תוצרת גרמניה ולכן מגיע עם אחריות של 10 שנים (פלדה איכותית)

יש גם מוצרים ללא אחריות כזו אך לא שווה לקנות

קובי

:-)

פורסם

אני אישית ממליץ מי שרוצה להתחיל עם מיזוודה בסיסית אז בטכנו צינור ישנו ארגז כלים מאובזר 3 מגירות מלאות המכילים כל מה שמכונאי מתחיל צריך. עלה בזמנו 600 שח וניגמר המלאי ולפני כמה זמן עידכנו אותי שחודש המלאי. שווה להרים טלפון ולבדוק. כלים איכותיים עם אחריות עליהם ושימושי מאוד.

• תוכן חדש...