Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב יום חמישי שמח (לי עצוב)

יש לי מיצובישי לנסר 2010 מנוע 1.8, לפני שבוע התחיל לי בעית טורים ורעידות,

זה התחיל יום חמישי בערב לפני שבוע, כשאני עושה חניה להנהתי (הייתי לפני עצירה), התחיל לי המד טורים לרדת לאיזור ה200-300 והתחיל לרקוד שם והרכב עוד שניה נכבה רעד כאילו עומד להתפוצץ, ואני רואה את הפנסים גם עוד שניה נכבים, וזה קרה לי רק לפני עצירה 15 קמש בערך, פעמיים שלושה עד שנדלק "בדוק מנוע",

הלכתי למוסך חיבר למחשב אמר סליל הצתה מספר 3, סבבה החליף עלות החלק 1000 שקל מקורי מיצובישי,

ומאז הרכב היה בסדר, והנה היום בבוקר אני מניע את הרכב הסלד ישר על 1600-1500 ואחרי כמה שניה יורד ל1300 בערך וחוזר ל1600 ואז אחרי כמה שניות שוב פעם ואז שוב, התחלתי בנסיעה ושוב עמידה ברמזור הרכב רעד המד טורים 200-300, וזה עכשיו התחיל לי תוך כדי נסיעה, 90 קמש הרכב התחיל לרעוד כאילו הוא נכבה,

הרכב מתחיל לעשות לי בעיות ונמאס לי, מה הבעיה שלו? לא נדלקה לי מנורה

פורסם

בס"ד

מה מצב המצערת שלך?, במידה והיא מלאה בג'יפה מומלץ לנקות ולראות אם יש שינוי. (הכי זול ונגיש לפני ששורפים כספים מיותרים).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
עם אני אסע ככה כמה חודשים יכול להגרם נזק גדול יותר?

לא בריא בכלל.

אם יש תקלה - פתור אותה לפני שהיא תחמיר ותאכל לך את הכיס.

פורסם

בס"ד

תעיף מבט על המצערת, תבוק מה הסטטוס.

יש אפשרות לפתוח את הפרפר במצערת עם סוויץ' בפנים ולחיצה על דוושת הגז.

לא לנסות לפתוח את הפרפר ע"י אילוץ.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הייתי במוסך חיבר למחשב אמר כנראה הפלגים לא טובים החליף, והמוסכניק השני אמר שקשה לו להאמין שזה יעזור ושאבקש בחזרה את הכסף במידה והפלגים לא יעזרו , מה אתם חושבים

והפלגים בני פחות משנה ו14k קילומטר הפלגים אמורים לחיות 100 אלף

• תוכן חדש...