Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טויוטה אוריס 2016 בנזין .

המוסך בטיפול שנתי ממלא שמן 10w30. לשאלתי נאמר לי כי שמן 5w30 מאושר על ידי היצרן אבל למוסך יש אפשרות לבחור והם שמים 10w30.

הטיפול בוצע ביום ששי. אני רוצה להחליף שמן (ואם צריך גם מסנן) ל 5w30.

בספר רכב כתוב למלא / להוסיף אם יש חוסר רק שמן ייעוד Toyota genuine motor oil 5w30 אבל אם אין אז כל שמן שעומד בתקן acea a3 מתאים בתנאי שלא מוסיפים יותר מ 1 ליטר.

במקרה שלי אין משמעות ל 1 ליטר כי אני מרוקן וממלא חדש.

רציתי לשים יורול 5w30 (זה שעולה 100 שח ל 5 ליטר אצל אבי חלקי חילוף) כי ראיתי שעומד בתקן היצרן. אני רק מוודא שאני לא טועה ולכן מתייעץ כאן.

אם אני מבצע את ההחלפה 3-4 ימים אחרי הטיפול צריך להחליף גם מסנן?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כל גולשי הפורום מכירים את העסק הזה. עשרות שרשורים כבר ראיתי פה שמפנים גולשים לקנות שם. המטרה היתה לוודא שמה שאני רוצה לקנות מתאים לתקן יצרן. אם זה בעייתי אז שהמנהלים יימחקו ואני אכניס קישור ל specs של השמן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חבל להחליף תחכה עד שנה הבאה או עד מספר הק''מ הדרוש להחלפה, אני משתמש ב10W30 כבר כמה שנים, אל תשכח שזה מאושר בתקן היצרן אז לא יהיה שום נזק.

בטיפול הקרוב אני שם יורול PLX 5W30, התמורה הטובה ביותר לדעתי.

פורסם

גם אני חושב שזו התמורה הכי טובה מנסיון עם רכב קודם. לכן שאלתי לגביו. עזרת לי. תודה.

פורסם

השמן הנ"ל מתאים לאוריס שלך, אלא אם היא דורשת שמן בתקן API SN או ACEA C3.

המוסך ממלא שמן 10W30 כי סביר להניח שהוא זול יותר מ 5W30 ולא כי הוא טוב יותר (והוא לא).

לא יקרה שום דבר אם לא תחליף את הפילטר החדש, כמובן שהחלפה שלו לבטח לא תזיק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...