Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מוכרים רכבים עם גירים בעלי מונטין בעייתי ומינמום אחריות יצרן , איך אפשר לפתור את זה ? פשוט נמכור ללקוח עוד שנה אחריות תמורת 1000 ש"ח. אנשי השיווק והמכירה לקחו חרא והפכו את זה לזהב, מוריד בפניהם את הכובע.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות כל השרשורים רוב הגולשים בפורום לא מודעים לבעיות שיש בגיר את זה, הצעתי בעבר להכניס את השרשור הזה ''לשרשורים הדביקים'' : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?624230-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-DSG-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94

אולי בזכות זה המודעות תפחית את הכמות שרשורים.

פורסם
כי בארץ אם יהיה דבר כזה - כל הרכבים יהיו שמורים כמו רכבי ליסינג. מקסימום הביטוח ישלם

התנאי היחיד למימוש האחריות הזו הוא הוכחה על ביצוע טיפולים בזמן. כך שממש לא יעבוד כך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני רכשתי כעת סקודה קודיאק (4X4 דיזל אקסקולסיב)

בנוסף לכך שהרכב על הכביש עולה קצת יותר מ-270 אל' שקל הוצע לי גם לרכוש אחריות שנה שלישית ב-1000 ש"ח

כמו כל רוכש רציתי גם אני לקנות את השנה הנוספת, בעיקר בשביל השקט הנפשי, בסופו של דבר זה שווה!

מה שכן, הבנתי שמדובר באחריות יבואן ולא באחריות יצרן, (לא שאני רואה הבדל גדול בעניין הזה)

פורסם

אחריות - לא חשוב איך קוראים לה אלא מה היא כוללת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שיש הבדל מסויים. אולי זה ניואנס אבל במצבים גבוליים אחריות של היבואן תהיה כנראה פחות נדיבה כי זה יוצא מכיס של היבואן ולא של היצרן. אבל זו ספקולציה. מה שכן 1,000 לעוד שנה זה דיל טוב.

פורסם

עברתי על הסכם האחריות שנה שלישית.

כתוב שהוא כולל כל מה שאחריות היצרן כוללת בשנתיים הראשונות. (תורגם למילים שלי, אבל זה הרעיון)

אם זה חשוב למישהו, אסרוק את המסמך ואעלה אותו לכאן.

פורסם

אותי מדהים שהם מוכרים רכב של מותג עממי, ומצליחים להוציא עוד 1,000 שקל אל אחריות שנה שלישית שניתנת בחינם ע"י כל המתחרים. מדהים שאפילו ברכב הכי יקר שלהם הם לא נותנים את זה כצ'ופר.

פורסם
אחריות - לא חשוב איך קוראים לה אלא מה היא כוללת
חשוב גם מי נותן אותה.

לדוגמא במוצרי חשמל, אם זה מעבדה מורשית של יבואן רשמי או יוסי חלטורה ובניו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...