Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורות חיים לעבודת סטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממוצע נמוך יכול להפיל אותך במסננות האוטומטיות.

אישית אני תמיד מסתכל על ציונים ספציפיים בקורסים שאני מחשיב יותר מאשר על הממוצע, אבל ממוצע נמוך משמעותו הרבה ציונים בינוניים-נמוכים וזה לא נראה טוב.

תשקיע בלימודים ולא במשרת סטודנט שלך. מצפים ממך עכשיו ללמוד ולא סתם לצבור נסיון ולעשות תואר כי צריך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

borsood - אם אתה מגייס סטודנטים/בוגרים במדעי המחשב, אילו קורסים נחשבים חשובים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסיון יקדם אותך יותר מאשר ממוצע. יתן לך משכורת התחלתית גבוהה יותר, ויפתח תפקידים מעניינים יותר.

מנגד, יש מקומות שבהם ממוצע מתחת ל85/80 אומר שלא יסתכלו בכלל על קורות החיים שלך.

אז צריך להבין לאן אתה מכוון.

פות"ש

במשרה סטודנט ראשונה יוצאים מנקודת הנחה שאין לך משהו מעניין לכתוב בקו"ח.

זה הגיוני.

שים קורסים חשובים שעשית בנוסף לקורסי החובה, או אם במוסד שאתה לומד בו יש אוריינטציה קצת אחרת.

פרוייקטים שהשתתפת בהם.

ובטח יש עוד טיפים שיתנו לך פה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
borsood - אם אתה מגייס סטודנטים/בוגרים במדעי המחשב, אילו קורסים נחשבים חשובים?

אין קורסים שנחשבים אוניברסלית "יותר חשובים". תלוי מה תחום העיסוק של החברה. למשל קורס בראיה ממוחשבת יכול להיות חשוב מאד בחברה אחרת, אצלנו לא יהיה משמעותי. גם לא כל הקורסים זמינים בכל מקומות הלימוד.

ספציפית, אני מחפש קורס אחד או שנים "מעשיים". כבר נתקלתי בתיאורטיקנים עם ציונים מזהירים שלא מסוגלים לכתוב שורת קוד - לנו זה פחות מתאים. אני גם מעריך מי שקיבל ציון טוב בתכנות פונקציונלי או לוגי כי זה מרמז על יכולות חשיבתיות.

גם מערכות הפעלה וקומפיילרים כי צריך להבין את העולם בו אנו חיים (וגם נמאס לשמוע את הויכוח אם i++ או ++i יותר יעילים)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
אין קורסים שנחשבים אוניברסלית "יותר חשובים". תלוי מה תחום העיסוק של החברה. למשל קורס בראיה ממוחשבת יכול להיות חשוב מאד בחברה אחרת, אצלנו לא יהיה משמעותי. גם לא כל הקורסים זמינים בכל מקומות הלימוד.

ספציפית, אני מחפש קורס אחד או שנים "מעשיים". כבר נתקלתי בתיאורטיקנים עם ציונים מזהירים שלא מסוגלים לכתוב שורת קוד - לנו זה פחות מתאים. אני גם מעריך מי שקיבל ציון טוב בתכנות פונקציונלי או לוגי כי זה מרמז על יכולות חשיבתיות.

גם מערכות הפעלה וקומפיילרים כי צריך להבין את העולם בו אנו חיים (וגם נמאס לשמוע את הויכוח אם i++ או ++i יותר יעילים)

באיזה חברה אתה עובד?

• תוכן חדש...