Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

 

בשישי האחרון הזמנתי את האיביזה החדשה, כרגע הזמנתי מודל 2018 וקיבלתי עליה 3000 ש"ח הנחה למחירון.

שאלו אותי אם ארצה לקחת מועד עליה לכביש של 2017 ב 7000 ש"ח הנחה.

 

אמרתי שאני מעדיף 2018, אבל לא יודע למה.

יש לזה משמעות? במה זה מתבטא?

 

יש לציין שאני כרגע ללא רכב, עברתי תאונה בשבוע שעבר והרכב הושבת, השמאי קבע טוטאלוס.

האפשרות שעומדת בפני היא להשכיר רכב ב 69 ש"ח ליום למשך חודשיים עד שיגיע הרכב החדש.

 

תודה.

פורסם

אני לא רואה סיבה לתת הנחה נמוכה יותר לרישוי 2018. האיביזה הינה דגם חדש ולא מדובר ברכבים שהיבואן צריך למכור מאחר ואחרת תמלא להם שנה.

יתכן שבמו"מ קשוח יותר ניתן לקבל את אותה הנחה גם ל-2018.

 

קח גם בחשבון שגם אם תרכוש 2017 כעת לא תקבל את הרכב תוך יום, אלא לקראת סוף החודש. ניתן להעביר רישוי בימים הראשונים של 2018 ולמסור לך את הרכב מיידית, כך שההפרש בפרק הזמן בו תהיה ללא רכב הינו פחות מחודשיים. ההחלטה תלויה רבות גם במשך הזמן שאתה מתכוון לשמור את הרכב, אם 3-4 שנים אני מאמין שההפרש בין 2017 ל-2018 במועד המכירה יהיה גדול או דומה ל-6500 ש"ח (ההפרש בהנחה בתוספת דמי שכירות). אם לתקופה ארוכה יותר, אז זה יהיה פחות רלוונטי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כמו שאמרו לך 69 ליום לחודשיים זה 4000 ש"ח.

תוסיף על זה עוד 4000 הנחה ותגיע כבר ל-8 אלף הבדל.

אני הייתי הולך במקרה הזה על רישוי 17 - רק תבדוק שזה בדיוק אותו הדגם ולא מגיעים רכבים מאובזרים אחרת.

פורסם

יש שתי סיבות בגללן היבואנים נותנים הנחות גדולות יותר לרישוי ב-2017:

 

1. אנשי המכירות מעוניינים להשיג את היעדים שהוקצו להם ולכן (אולי) מוכנים לוותר על חלק הפרמיות על המכירות.

2. ליבואן יש צוותי מסירה שהוא מעדיף לחלק את העומס בצורה כזאת תהיה להם עבודה גם בחודשים נובמבר-דצמבר ולא עומס כפול ומכופל בינואר פברואר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...