Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב : רנו טליה (THALIA) שנת 2005.

לפני כ-3 שבועות, רציתי להתניע את הרכב. כאשר פתחתי סוויץ', המערכת החשמלית התחילה להשתגע -כל הנורות בלוח שעונים נדלקו עם זמזם התראה עובד ברקע, כאשר אין אפשרות לבצע שום פעולה (הדלקת רדיו, הורדת/העלאת חלון, התנעה וכו').

לאחר כ-15 דקות של ניסיונות (סגירת סוויץ' -> הכנסת קוד אימובילייזר פעם נוספת -> פתיחת סוויץ'), המערכת החשמלית ברכב "נרגעה", והצלחתי להתניע את הרכב.

הבעיה - כאשר התנעתי את הרכב, הוא לא שמר על טורים, וברגע שעזבתי את דוושת הגז - הטורים ירדו ל-0, ומנוע הרכב נכבה.

מאחר ואין אפשרות לנסוע ככה (ולא היה לי זמן פנוי לטפל בנושא), השארתי את הרכב עומד במקום, כאשר מדי פעם אני בא רק כדי להתניע אותו (במטרה לטעון את המצבר).

אתמול התנעתי את הרכב, ואחרי כ-10 דקות עזבתי את דוושת הגז (כדי לתת למנוע להיכבות) - פתאום ראיתי שהמנוע כן שומר על טורים, ואף יצאתי עם הרכב לנסיעה קצרה (אך בזמן זה, יש נורת התראה דולקת. לפי ספר רכב, משמעות הנורה היא שעליי לגשת למוסך).

במשך כל 3 השבועות הללו, חשבתי אולי הבעיה היא במנוע צעדים.

עכשיו, כאשר פתאום המנוע שומר על טורים, אני מתלבט האם המקור לבעיה הוא במחשב הרכב (לא התחברתי למחשב הרכב, ולא בדקתי תקלות).

לאחר כל הסיפור הנ"ל, אשמח לקבל רעיונות והשערות מה יכול להיות מקור התקלה - האם התיאור מצביע רק על מחשב הרכב או שיכולים להיות גורמים נוספים (שאינם עולים בדעתי) ?

פורסם

למה למחשב אתה נדבק?

מקור הבעיה יכול להיות הרבה מאוד דברים, כגון מגעים רופפים, הארקה לא תקינה, חיבורי מצבר רופפים, חיישנים מזייפים ועוד.

פורסם (נערך)

תודה למנהל שערך והתאים את הכותרת (לא הייתי בטוח האם הכותרת שלי עומדת בדרישות).

דניאל, תודה.

בעבר נאמר לי במוסך כי יש תקלה באחד המחשבים ברכב (כמדומני מחשב ABS), והם קישרו לכך את כל התקלות המוזרות שחוויתי (למרות שאלו אינן תקלות שקשורות למחשב זה).

אינני יודע בוודאות, אך אני חושש וחושד כי אחד הבעלים הקודמים של הרכב היה אצל חשמלאי שעשה שינויים לא מקצועיים ("קיצורי דרך") במערכת החשמלית.

יום ראשון או שני אני אגש למוסך. מקווה שזה אכן לא משהו רציני.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...