Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מאזדה 3 2009 דור שני

עברתי היום טסט לאוטו היה ליקוי של אור ברקס והוחלפו 2 מנורות שרופות וזה הכל.

לאחר הטסט כמה נסיעות קצרות באזור שמתי לב שדולקות לי הנורות של ABS וESP לצערי לא יודע אם זה היה מיד אחרי הטסט שמתי לב רק אחרי 20 דקות בערך, ככה שאני משער שזה קשור לטסט אולי נגעו במשהו הזיזו איזה מגעים או כשהתחברו למצבר אולי זה שיבש משהו.

מה אני יכול לנסות לבד בשביל לנסות לפתור את הבעיה לפני שאגש למוסך?

פורסם

השילוב של אור ברקס+ABS+ESP צועק "יוניט אור בלם".

אבל זה ניחוש.

בכל מקרה זה ממש לא "מתאפס לבד", וכן דורש בדיקה.

כרגע יש אור בלם בלחיצה על הדוושה?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מדובר על מאזדה 3 2009 דור שני

עברתי היום טסט לאוטו היה ליקוי של אור ברקס והוחלפו 2 מנורות שרופות וזה הכל.

לאחר הטסט כמה נסיעות קצרות באזור שמתי לב שדולקות לי הנורות של ABS וESP לצערי לא יודע אם זה היה מיד אחרי הטסט שמתי לב רק אחרי 20 דקות בערך, ככה שאני משער שזה קשור לטסט אולי נגעו במשהו הזיזו איזה מגעים או כשהתחברו למצבר אולי זה שיבש משהו.

מה אני יכול לנסות לבד בשביל לנסות לפתור את הבעיה לפני שאגש למוסך?

קודם כול אל תלחץ !

האם קיים אצלך כפתור לביטול מערכת ESP ? במידה וכן בדוק האם במקרה ביטלת את המערכת.

אכן לפעמים מערכת ABS מזהה תקלה ספורדית ולאחר נסיעה קצרה בדרך כלל המנורה כבית או לאחר כיבוי והתנעה מחדש של המנוע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...