Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים פשוטים וזולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות אופניים לי ולאשתי, מיועדות לטיולי שבת ואולי שימוש מתון באמצע שבוע ובנוסף להרכיביב כסא לילדה לסירוגין על אחד מהם, תוואי מסלול- ברחוב של עיר ושבילים מדי פעם (לא שטח טכני קיצוני).

אני 187 על 100 ק"ג, אשתי 168

רציתי להקציב לכל זוג 500 ש"ח, מה הכי טוב שאפשר להוציא מסכום שכזה? מוצר פשוט מספיק טוב לצרכי?

ראיתי את המותג bwin, becidan, ming rainbow יש מהם משהו מסםיק טוב ?

כמובן הייתי שמח למותג יותר מעניין ואיכותי משומש, אבל לא בא לי גרוטאה שתדרוש התעסקות אין סופית והכפלת עלויות.

מה דעתכם?

פורסם

התקציב נמוך מידי לאופניים חדשים.

Rainbow זה מותג הבית של רוזן מינץ, אופניים בסדר גמור למחיר שלהם. הדגמים האלה מתומחרים בסביבות ה1000 שקל בדר"כ, אבל ראיתי שעכשיו יש עליהם מבצע והמחיר הוא 800 (לדגם 2.0). נראה לי מחיר לא רע ביחס למה שמקבלים.

פורסם
התקציב נמוך מידי לאופניים חדשים.

Rainbow זה מותג הבית של רוזן מינץ, אופניים בסדר גמור למחיר שלהם. הדגמים האלה מתומחרים בסביבות ה1000 שקל בדר"כ, אבל ראיתי שעכשיו יש עליהם מבצע והמחיר הוא 800 (לדגם 2.0). נראה לי מחיר לא רע ביחס למה שמקבלים.

נכון, הייתי שם אתמול אופני. רינבואו 2- 780 ו880 ש"ח, בהתאמה לגודל באופניים (נ.ב רינבואו 1 מתקרב לתקציב המקורי)

גם בדקטלון bwin בסכום דומה, כנל בסידן , אתה חחשב שיש עדיפות לרינבואו 2?

אני כמובן אגדיל קצת את התקציב אם זה קריטי למה שמקבלים הבעיה שיש עוד ציוד מסביב, או במילים אחרות האם האופניים הנ"ל באמת ספיק טובות לשימוש שלי או רק מחיר טוב למוצר גרוע אבסולוטית? אני בסוף קונה מוצר שאוכל להשתמש בו... אולי בכלל להתמקד ביד 2?

פורסם
מחפש לקנות אופניים לי ולאשתי, מיועדות לטיולי שבת ואולי שימוש מתון באמצע שבוע ובנוסף להרכיביב כסא לילדה לסירוגין על אחד מהם, תוואי מסלול- ברחוב של עיר ושבילים מדי פעם (לא שטח טכני קיצוני).

אני 187 על 100 ק"ג, אשתי 168

רציתי להקציב לכל זוג 500 ש"ח, מה הכי טוב שאפשר להוציא מסכום שכזה? מוצר פשוט מספיק טוב לצרכי?

ראיתי את המותג bwin, becidan, ming rainbow יש מהם משהו מסםיק טוב ?

כמובן הייתי שמח למותג יותר מעניין ואיכותי משומש, אבל לא בא לי גרוטאה שתדרוש התעסקות אין סופית והכפלת עלויות.

מה דעתכם?

בו נגיד את האמת, אתה מקציב סכום מינימום לאופניים, ככה שיותר "גרוטאה" ממה שאתה מתעתד לקנות - אין.

Rainbow זה בסדר גמור, אבל, כמו שכתבו, תצטרך להוסיף קצת. שווה. יותר מזה, שווה רק אם תתחיל לרכוב יותר.

אפשר את את המקביל, של יבואן Trek, שנקרא Evoke.

לגבי מה כדאי בין הדגמים/מותגים לתקציב נתון, מאוד תלוי במה זמין בזמן נתון. יש הבדלים מסויימים באבזור, אבל צריך ממש להבין כדי להבחין בהם, וההבדלים לא שמיים וארץ.

הכי חשוב לאופניים ברמה הזו (וכדאי בכלל) זה לא לשמור אותם בחוץ. חלקים לא מאוד איכותיים צוברים חלודה די מהר. אם תשמור אותם במקום יבש, הם יאריכו ימים.

ולבסוף, אופניים זה זכר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא לאופני יד 2.

1. מי שלא מבין לא יודע מה איך לקנות, ואפשר ליפול בגדול

2. הסרטון לא רלוונטי, כי סת' היא רוכב שטח, ו פות"ש לא מחפש אופני שטח.

נ.ב. האופניים בסרטון הם אופני ש"מ. האיכות שלהם נחותה ביותר, בגלל שאי אפשר לייצר כלי כל כך מורכב במחיר הזה. אופני ז"ק (בלי קפיץ מאחור) זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אני דוקא מציע לחפש יד שנייה. קח איתך חבר שמבין וקנה לך אופניים איכותיים יד שנייה במצב סביר. לטעמי, 500 ש"ח שתשקיע באופני יד שנייה יתנו לך תמורה עדיפה על אופני מדבקה חדשים באותו מחיר. ודבר נוסף, אופני "הרים" זנב קשיח ישמשו מצויין בעיר.

לאחרונה גמרתי סבב קניות, וקניתי לשלושת ילדי XDS, TREK וראלי יד שנייה (גלגלי 24) ולעצמי TREK (גלגלי 26) גם כן, כולם ז"ק ושלדת אלומיניום, כולם במצב טוב, וכולם בין 150 ל- 250 ש"ח האחד.

:turn-l:
פורסם
אני דוקא מציע לחפש יד שנייה. קח איתך חבר שמבין וקנה לך אופניים איכותיים יד שנייה במצב סביר. לטעמי, 500 ש"ח שתשקיע באופני יד שנייה יתנו לך תמורה עדיפה על אופני מדבקה חדשים באותו מחיר. ודבר נוסף, אופני "הרים" זנב קשיח ישמשו מצויין בעיר.

לאחרונה גמרתי סבב קניות, וקניתי לשלושת ילדי XDS, TREK וראלי יד שנייה (גלגלי 24) ולעצמי TREK (גלגלי 26) גם כן, כולם ז"ק ושלדת אלומיניום, כולם במצב טוב, וכולם בין 150 ל- 250 ש"ח האחד.

XDS וראלי זה בדיוק כמו Evoke ו-Rainbow.

עד כאן "לחבר שמבין"

מה גם שצריך לצרף אותו לכל מוכר פוטנציאלי שאתה נוסע אליו. לא כזה נוח...

עכשיו, כשאתה קונה משומש מספיק שצריך להחליף לצמיגים סבירים, להחליף חלקים אחרים שמתבלים עם הזמן (כבלי הילוכים) ואתה בעוד 300-400 ש"ח לזוג.

יש לי חבר גאון כזה, שהחליט שהוא דופק את המערכת, וקנה Trek 4700 בני 3 שנים במחיר מציאה, 800 ש"ח. התקשר אליי מבסוט איך חסך חצי מהתקציב שייעדתי לו.

כשראיתי את האופניים זה הסתכם ככה:

השלדה בת 8

הגלגל הקדמי לא מקורי, חישוק פושט.

הגלגל האחורי עם החישוק המקורי, אבל צמיג גמור לגמרי.

הבולם הקדמי המקורי הוחלף במשהו הכי פשוט שיש, שלא עובד.

העברת ההילוכים לא עבדה טוב מהיום הראשון. בחנות האופניים התברר שכל המשולש האחורי עם כיפוף.

זה לא שאין מציאות, אבל אין ב-200 ש"ח אופני מותג במצב מצויין. יש אופניים שעוד נוסעים.

עוד חוסר רלוונטיות בסרטון שהוא כאן טמון בכך שמדובר באופני ש"מ. כאלו באמת אי אפשר לייצר באיכות סבירה במחירים הללו.

פורסם

אכן לא ניתן לראות מהתמונה. לדעתי, עדיף להוסיף 300 שקל ולקחת את הRinbow מאשר יד שניה. בהזדמנות זו תקבל גם אחריות.

פורסם

אז נמצאו האופניים, גיטי אגרסור, לא חדשות כמו שניתן לראות אבל מצב סביר מאוד- הילוכים וברקסים תקינים (צריך כיוחנו ים ושימונים), עמדנו במסגרת התקציב (500 שח), אני מניח שאני אעשה ישור קו בקרוב (המלצה למכאנאופן באזור חולון דרום תא?)

IMG_20171008_141703.jpg

פורסם

יש מכות בצבע בשלדה האחורית ולכידון העליון (שבין ידיות האחיזה) יש חלודה, קניתי מושב אחורי לילדה אבל בגלל צורת השלדה הרחבה מאחור (הצינורות מהגלגל האחורי על המוט האופקי העליון מאחור) צריך לאלתר קומבינה שיכנס המכלול של הכסא אל השילדה.

IMG_20171008_141720.jpg

• תוכן חדש...