Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לחוות דעת ותובנות בנוגע לשדרוג רכב אותו אני מתכנן לעשות בקרוב,

כעבור כמעט 4 שנים שאני עם הרכב הנוכחי (שנקנה חדש - אוריס היברידית 13),

אני מעוניין להחליף את הרכב לדגם - לקסוס NX200t דגם פרימיום, יד שנייה- שנת 2015/2016, במחיר של 210-240 אש"ח (אלה פחות או יותר המחירים אותם דורשים מוכרים עימם שוחחתי)..

החששות שלי הינם בנוגע לעלויות חבויות/נוספות הכרוכות באחזקת רכב יוקרה שכזה,

(מעבר למחירי ביטוח, אגרה שנתית וטיפולים תקופתיים אותם ניתן לאמוד מראש)

הם שיכול להיות שאני לא לוקח בחשבון עלויות נסתרות הקשורות בתקלות/מחלות ידועות של הרכב וירידת ערך צפויה גבוהה מאוד אשר ארצה למכור את הרכב (ברור לי שלא ניתן לצפות זאת בצורה מדויקת)

את הרכב אני מתכנן להחזיק 4-5 שנים

הנסועה השנתית שלי עומדת על עד 10,000 ק"מ

אשמח לתובנות/חוות דעת ממובילי הדעה בפורום שיסייעו לי בקבלת ההחלטה בכדאיות המהלך

פורסם

לי יש כזאת כבר תקופה ארוכה (שנתיים וחצי). מחירי טיפולים באילת: קטן 500 גדול כולל ברקסים 1900. אגרת רישוי אם אני זוכר נכון סביב ה4000-5000 לשנה. הדגם שלי הוא NX200T פרימיום. 0 תקלות.

לגבי המחירי מכירה הNX נמכר בהמון מעל המחירון סדר גודל של 10000-30000 מעל המחירון למודל 2015. הרכב עם ביקוש מטורף בשוק היד שניה ואין כמעט רכבים כאלה למכירה למרות הכמות היפה שהיבואן מכר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה רבה,

האמת שכוונתי המקורית הייתה שדרוג הרכב לראב4 פרימיום/הייבריד פרימיום-

משיקולי נוחות כניסה ויציאה מהרכב, הסעת 2 ילדים בכסאות בטיחות והשימושיות של תא המטען,

לבסוף ירדתי מזה כי קצת התאכזבתי מעיצוב תא הנוסעים, ואיכות הפלסטיקה שם,

במיוחד בהתחשב בעובדה שמחיר הרכב על הכביש מגיע ל-190-200 אש"ח ומבחינתי - יחס העלות אל מול התמורה קצת איכזב אותי,

כך שכרגע, רכישת הNX כיד שנייה ,בת שנתיים על הכביש - שכבר ספגה את ירידת הערך הראשונית נראית לי כאפשרות עדיפה (היות וקצב ירידת הערך של הרכב יתמתן החל מהשנה השלישית)

אך ברור לי שמבחינת העלויות החודשיות אחזקתה תהיה הרבה יותר יקרה

• תוכן חדש...