Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו טיטניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אקזמפלר מעט מוזר, הרכב נראה שמור חיצוני ופנימי, היה ביד הראשונה בליסינג.

הוחלף מנוע עקב כשל לחדש באחריות ב 100 אלף ק''מ, הוחלף גיר לטענת הבעלים אחרי שנתיים שהרכב היה על הכביש.

מצד אחד מרתיע מאוד ומצד שני יש בזה חלק טוב תלוי איך מסתכלים על זה, אין ספק שזה דורש הורדת מחיר כי כשארצה למכור כל זה יהיה לרעתי. הרכב טופל כל חייו במורשה כולל היסטוריית טיפולים מלאה. ראיתי את הבדיקה של הרכב כאשר הבן אדם קנה אותה מהליסינג, סה''כ נראת טוב.

להתרחק כמו מאש או שאולי זאת מציאה? ושוב מה הכי חשוב לבדוק? רק כדי לוודא הגיר הוא גיר רובוטי נכון?

הכוונה להחזיק את הרכב שנה-שנתיים תלוי ברמת האמינות שיפגין.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הופה! הפעם הבאת אותה, איזה שנה? מי כמוך יודע שאם הוחלף באחריות במוסך טוב זה יכול להיות עסקה לא רעה בכלל.

אם אתה קונה יותר זול אז בכלל... (פשוט תתמחר את זה גם למכירה בעוד שנה - שנתיים).

עניין המנוע שהוחלף אכן ידוע, עניין הגיר אם תוחזק תחזוקת שבר (אולי באשמת הליסינג) גם יכולה "לכשול".

סה"כ הרבה יותר מעניין ומהנה ממאזדה 6 אפורה ישנה.

פורסם

נכון לעכשיו שלח לי חשבוניות מלפני קצת זמן על החלפת שמן גיר וכו' על סך 4500 ש''ח (זה העלות?!).

המנוע הוחלף לפני כשנה ב 100 אלף ק''מ.

אני אכן יודע שניתן להנות מרכב עם מנוע מוחלף כמו שאני נהנה ממנו היום אך עדיין מעט חושש.

נשמע שכל העלויות ברכב הזה גבוהות יחסית!

מה עלויות הקלצ'ים? מחשב גיר?

הרכב שנת 2011, אני מחכה להיסטוריה מלאה כדי לראות אם מדובר בלימון.

מבחינת מחיר הוא רוצה מחירון משוכלל (כולל ליסינג והכל).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הייתה לי מונדיאו טיטניום 2008 ששירתה בנאמנות 7 שנים ו-130 אלף ק"מ. הגיר הוא אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים, מנוע אטמוספרי 2.3 ל', אף פעם לא היה קצה קצהו של עניין במכניקה של הרכב וכל הסיפור הזה נשמע לי מאוד חריג ומוזר.

מה שכן היה זה מספר בעיות חשמל. החלפתי 5 מצברים ב-7 שנים, חלון חשמלי אחורי קרס פעמיים, מערכת הסאונד (סוני) נתקעה בשלב מסוים. מעבר לזה שים לב לצמיגים - זה חתך 45 בקוטר 17, יקרים ונשחקים די מהר. 700 שקל לצמיג אחד איכותי.

בשורה התחתונה מרווחת ומאובזרת, אחלה אוטו ותמורה גבוהה לכסף. צריכת דלק 10-11 ק"מ לליטר (גרוע בעיר, טוב בשיוט).

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

או.קיי, סורי, זה כבר משהו אחר. זו בדיוק השנה שעברו לטורבו ותיבה רובוטית דו מצמדית שאני לא מכיר.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

אם אתה יודע בוודאות שיש לך אחריות יצרן על הגיר, אתה יכול לבצע את הרכישה, אם הייתי יודע שאין לי אחריות גיר ומצמדים ברכב הזה, היתי יורד מהר מאוד מהסיפור הזה. למה אתה מחליף את המגאן?

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

מחפש מרווח פנים גדול יותר (דגש על מרווח פנים ולא תא מטען כי זה לא חסר), מעבר לכך בא לי להתפנק! אני עם שני ילדים, הילדה עם כסא בטיחות ענק והילד בנתיים בסלקל גם דיי גדול.

אם בזמן הקרוב לא ילך כבר אשאר איתה עוד שנה/שנתיים ואז באמת אתפנק.

הרכב משרת אותי נאמנה גם ברגעי כתיבת הודעה זאת (אשתי נוהגת).

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...