Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

יש לי 2 שאלות לגבי הבדלים לא ברורים בין 2 הרכבים שלי

ברשותי :

מזאדה 3, 2010, מנוע 1.6. לפי מפרט טכני טנק הדלק 55 ליטר

יונדאי ix35 , 2013, מנוע 2.0. לפי המפרט הטכני טנק הדלק הוא 55 ליטר

שאלה ראשונה :

אני מתדלק כשיש לי נורה אדומה ונשאר כ 30-40 קילומטר לנסוע ועדין התדלוק הוא 43-44 ליטר לכל היותר. אני מנסה להבין איפה נכנסים ה 55 ליטר למעשה ? (ברור לי שיש עדיין דלק אבל ההפרש לא הגיוני)

שאלה שניה :

המזאדה עושה 10.3 ליטר (ממוצע לפי מחשב דרך) ל 100 קילומטר שזה כ 1 ל 10

בחשבון פשוט 10 כפול 55 ליטר = 550 אבל בפועל מחשב הדרך רושם 620

היונדאי עודה 10.8 ליטר (ממוצע לפי מחשב דרך) ל 100 קילומטר שזה כ 1 ל 9

בחשבון פשוט 9 כפול 55 ליטר = 495 אבל מחשב הדרך במקרה הטוב מראה 420 ולפעמים 400 או 380

מה שאני מנסה להבין זה, איך 2 רכבים עם צריכת דלק כמעט זהה, מציגים במחשב דרך הפרש של כ 200 קילמטר או במלים אחרות, מה לא בסדר ביונדאי שלי ? יש סיכוי שאין לי באמת טנק של 55 ב 2 הרכבים למרות הצהרת היצרן ?

תודה מראש

פורסם

תעשה חישוב במשאבת הדלק ולא לפי מחשב דרך כי הוא מחשב לפי צריכה רגעית קודמת ולא לפי ממוצע.

בקשר לנפח טנק הדלק אני מאמין שהוא פשוט לא מתמלא עד הסוף או שהוא נשאר מלא יותר ממה שאתה חושב, לדעתי האישית זה ממש לא משנה פה בארץ עם 55 ליטר או 50 ליטר או 47 ליטר, גם ככה יש לך תחנת דלק כל 5ק"מ.

• תוכן חדש...