Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בררתי עכשיו במוסך מורשה, המחיר הוא 1200 ש"ח בערך.

הטיפול הוא טיפול רגיל שכולל גם נוזל בלמים והחלפת פילטר מזגן למרות שאין צורך בפילטר מזגן שעולה שם 250 ש"ח.

בקיצור, כמה אמור לעלות טיפול? האם כדאי לטפל במורשה? כדאי לקנות את החלפים בעצמי? איזה מוסך מומלץ באיזור גוש דן?

הרכב עדיין באחריות.

תודה!

פורסם

מחיר מופקע בהחלט.

על פי חוק חופש התחרות בענף הרכב אתה יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, גם כאשר הרכב בתקופת האחריות.

פורסם

זה מחיר סטנדרטי לטיפול שהוא קצת מעבר לטיפול הקטן, ברוב מוסכי יבואנים ( גם טויוטה, הונדה, רנו, פיג'ו ועוד ).

בתקופת האחריות הייתי ממשיך לטפל במוסך מורשה. מה שכן, המחיר משתנה בין המוסכים באותה הרשת. לכן, אם יש מוסך מורשה מזדה אחר, קרוב אליך - תיקח הצעת מחיר גם ממנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ועדיין, נשמע לי שזה מחיר גבוה מאוד גם למורשה. אם בסוף ההפרש הוא מעל ל-200-250 ש"ח עדיף לוותר על המורשה כי הטיפול סטנדרטי לחלוטין.

פורסם

כמובן שצריך לשקול את עניין האחריות, אבל זה מחיר מטורף.

טיפול רגיל הכוונה 10K? כלומר החלפת שמן? דבר כזה + פילטר מזגן (שבמקרה הרע שווה 100 שח) + נוזל בלמים לא צריך לעלות מעל 600 ~ 500 לדעתי במוסך 'רגיל'. פילטר מזגן אתה יכול לעשות בעצמך, האמת שאת כל הטיפול אפשר בעצמך אבל זה רכב חדש ובאחריות ולכן הייתי הולך למוסך, פרט לפילטר מזגן.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

גם לי זה נשמע מעט גבוה, למען האמת.

מוזמן לפנות אליי בפרטי, אכין לך הצעה מסודרת (אגב, פילטר מזגן לא עולה 250 ש"ח...).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם

שלחתי לך את המחיר בהודעה פרטית.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם

כאשר הרכב באחריות זה ה MONEY TIME של מוסכי היבואן. לא הייתי מסכן אחריות בשביל 300 ש"ח הפרש על רכב חדש שעולה עשרות אלפי ש"ח. ברור שניתן לבצע את הטיפול גם לבד ( מי שיודע...) וגם במוסך אחר. יחד עם זאת, צריך לדעת שבמידה ותתגלה תקלה/בעיה ברכב (בתקופת האחריות) , לא תעמוד לטובתך העובדה שלא "טיפלת" במוסך מורשה.

• ספונסר פורום
פורסם
כאשר הרכב באחריות זה ה MONEY TIME של מוסכי היבואן. לא הייתי מסכן אחריות בשביל 300 ש"ח הפרש על רכב חדש שעולה עשרות אלפי ש"ח. ברור שניתן לבצע את הטיפול גם לבד ( מי שיודע...) וגם במוסך אחר. יחד עם זאת, צריך לדעת שבמידה ותתגלה תקלה/בעיה ברכב (בתקופת האחריות) , לא תעמוד לטובתך העובדה שלא "טיפלת" במוסך מורשה.

אני יורה לעצמי ברגל אבל הגינות חשובה יותר:

אם לא תבצע במוסך מורשה האחריות לא תפוג כל עוד טיפלת לפי הוראות יצרן ויש לך את ההוכחות לכך ממוסך מורשה משרד התחבורה.

• תוכן חדש...