Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשנה קוד בקודנית וזהו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחביא לה את השלט והמפתח, ותתעצבן עליה שהיא איבדה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההצעות להוריד אוויר מהגלגלים מניחות; א' שיש לו איך לנפח אותם בחזרה, וב' שלא יווצר נזק לצמיגים כתוצאה ממשקל הרכב שישב עליהם יום שלם ללא אוויר. בקיצור, רעיון לא מוצלח.

נראה לי שאפשרות קבילה נוספת תהיה למצוא את הריליי של הסטרטר ולהוציא אותו.

ואם כבר בענין של גלגלים, אם יש מקום איחסון, להוריד מינימום 2 גלגלים מהרכב ולשים על בלוקים :wink:

פורסם

מכיון שהיו פה רעיונות אכזריים במקצת... לפות"ש, איך חברתך בהבנת בדיחות?

אצלי חלק מהמתיחות פה היו גורמים לי לעזוב את מבצע הבדיחה לנצח נצחים.

פורסם

אופציה א: לשנות את הקוד של הקודנית - הכי קל ופשוט לביצוע, ואם תגיד/תראה לפורום איזו קודנית זו, סביר להניח שתקבל גם הנחיות.

אופציה ב: להוציא את הצ'יפ של האימובילייזר מהשלט - הרכב פשוט לא יניע (אבל **קריטי** לשמור על הצ'יפ במקום בטוח)

בכל מקרה, לא הייתי עושה שום דבר לרכב עצמו - פיוזים, ניתוקים, צמיגים - כל אלו הם פתח לצרות.

• תוכן חדש...