Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לתת חוות דעת על שמן? וודא שהוא סינטטי מלא (בסדרת המגנטק יש גם חצי סינטטי) ובתקן הנדרש לרכב.

אני לא רואה דרך אחרת להעריך "איכות" של שמן מלבד בדיקות מעבדה למנוע ספציפי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

IMG_1251.jpg

אם זה כזה שמן אז זה סינטטי מלא. אני משתמש בו למאזדה 3 08 1.6. שים לב זה 4 ליטר ויש גם ב5. 4 ליטר עלה לי 137₪ ש5 אמור לעלות 30₪ יותר. השמן הזה עומד בכל התקנים של מאזדה

פורסם

אני משתמש במגנטק של קסטרול (סיננטי מלא כמובן) כבר כמה שנים על שתי רכבים ומאוד מרוצה (קשה לאמוד את זה אבל הוא "נשאר נקי" לא רע יחסית וטמפרטורת השמן עושה רושם יציבה). אני יודע שהוא עומד בתקנים של כמה יצרנים "לא קלים". לא סגור על ה5W30 כי אני עם ה5W40 אבל אמורים להיות באיכות דומה.

תודה,

גילעד.

פורסם

השתמשתי לא מעט גם ב EDGE וגם במגנטק, שמן מחברה איכותית במחיר שווה לכל נפש ועדיף על שמני נחשים כלשהם שיש באוטודיפו במבצע של "קנה 5 ליטר ואנחנו נשלם לך" כלשהו.

הכי חשוב שיהיה מתאים לרכב לפי התקנים ובצמיגות.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא אהבתי את השמן הזה יחסית יקר ומשאיר שכבת לקה צעובה . (אני מחליף שמן כל 7 אלף)

עברתי לשמן הרבה יותר זול ZIC של SK LUBRICANTS שמן קוריאני כבא פעם שנייה משתמש בו .

• תוכן חדש...