Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשאל בכל מקרה, למרות שהסיכויים נמוכים. קיבלתי הצעה לעבודה בתוכנית הזאת. אשמח לשמוע כל מידע רלוונטי על התוכנית הזאת מאנשים שעבדו בתוכנית הזאת \ מכירים אנשים שעבדו בתוכנית הזאת, בעיקר לגבי שביעות רצון מהתנאים והשכר.

תודה

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

יש לי ניסיון של 5 שנים בהוראת מתמטיקה לבגרות ברמת 5 יח"ל בהצלחה רבה. בשנים האחרונות אני מלמד במרכזי למידה פרטיים ומכין תלמידים לבגרות במתמטיקה, בעיקר ברמת 5 יח"ל. בעבר גם עבדתי כמתרגל בביה"ס תיכון בתל אביב.

בשל היותי אוטודידקט איני רואה צורך בקבלת תואר פורמלי, כך שאין לי תעודת הוראה או תואר אקדמאי. אני מניח שבשל כך ייתכן שאקבל תנאי העסקה פחות טובים.

כמו כן, אני גם כן לקחתי חלק בתוכנית הזאת בעברי. (לא יודע אם זה מוסיף נקודות בעיניהם)

פורסם (נערך)

התנאים אכן תלויים בתואר האקדמי שמחזיק המורה. אני מכיר מישהי שעבדה שם עד לא מזמן והיתה די מרוצה מהתנאים (יחסית), אבל היא מחזיקה בתואר שני. התנאים למחזיק תואר ראשון פחות טובים מן הסתם, ואני מניח שללא תואר אקדמי עוד פחות טובים. אבל לפי דבריה הניסיון הקודם כן משחק תפקיד, יכול להיות ששלך יחפה על החוסר בתואר אקדמי.

לגבי התוכנית עצמה, הבנתי ממנה שהעבודה די עמוסה, יותר מהוראה בתיכון למשל - יש גם בחנים מדי פעם, ויום הורים (ובאופן כללי לא מעט אינטראקציה עם ההורים).

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

תודה רבה, אני מאד מעריך את עזרתך!

אני זוכר שכשאני הייתי בתוכנית, קיבלנו עבודות להגיש כמעט כל שיעור.

האם המורה הוא זה שבודק את העבודות? ואם כן, היא ציינה בפנייך אם המורה מקבל תשלום על הזמן שהוא משקיע מחוץ לשיעור?

כמו כן, ידוע לך מה היא כמות הקבוצות שהם מסוגלים לתת למורה אחד ?

ושוב, תודה רבה!

• תוכן חדש...