Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לחברי הפורום,

אז מדובר במאזדה 3 אקטיב 2007 ,לאחרונה היו רעידות חזקות בהגה במהלך האטה במהירויות גבוהות,

110\120..בנוסף לרעידות, דוושת הבלם הייתה שוקעת עד הסוף במהלך עצירות ממושכות.

בעקבות זאת, המליצו לי להתחיל מאיזונים-מה שלא פתר את הבעיה. בשלב השני הוחלפו הרפידות והצלחות

לחדשות .

קיבלתי את הרכב היום אחרי החלפת הרפידות והצלחות אך דוושת הבלם עדיין מרגישה ספוגית וגם משהו בבלימה

הרגיש לי שונה קצת, נדרש ממני ללחוץ חזק יותר על דוושת הבלם(כמעט עד הסוף) כדי להגיע לעצירה סופית.

(בעל המוסך עשה סיבוב ברכב ואמר שהכל מרגיש לו בסדר גמור אבל אני רגילה לרכב שלי ואני מרגישה שהדוושת

בלם הייתה רגישה יותר לפני ההחלפה של הצלחות והרפידות).

א. מה יכול לגרום ל"היחלשות" עוצמת הבלימה? למרות החלפת הרפידות והצלחות.

ב. מדוע דוושת הבלם עדיין מרגישה "ספוגית" כל כך?

תודה רבה,

לי

פורסם

היי תודה על התגובה.

ייתכן ומדובר במשאבת בלם מרכזית פגומה?

יש לציין שכאשר אני לוחצת על דוושת הבלם יש רעש של אוויר שנכנס.

פורסם

היי! אני מאשדוד.

קראתי פה באחד השרשורים לנסות ללחוץ על דוושת הבלם מס׳ פעמים כשהרכב לא מונע ואז להניע אותו כשהרגל מונחת על דוושת הבלם. נכתב שבמידה והדוושה שוקעת אז ישנה בעיה במשאבה המרכזית.

ניסיתי לעשות זאת, ואכן הדוושה שקעה עד הסוף!

פורסם
היי! אני מאשדוד.

קראתי פה באחד השרשורים לנסות ללחוץ על דוושת הבלם מס׳ פעמים כשהרכב לא מונע ואז להניע אותו כשהרגל מונחת על דוושת הבלם. נכתב שבמידה והדוושה שוקעת אז ישנה בעיה במשאבה המרכזית.

ניסיתי לעשות זאת, ואכן הדוושה שקעה עד הסוף!

בדרך כלל זה קורה כאשר מחליפים ברקסים אז מפמפמים את הברקס עד שהוא ניהיה קשה

אם המוסכניק שלך טוען שהכל בסדר אני ממליץ לך לגשת למוסך אחר שיתן חוות דעת על כך.

פורסם
גשי למוסך אחר לשמוע חוות דעת כי תיתכן בעיה במשאבת בלם מרכזית או משאבת אייביאס.

יש לך במקרה המלצה על מוסך אמין ומקצועי באיזור אשדוד או במרכז? ומה עלות ממוצעת של החלפת המשאבה?

תודה רבה!

פורסם
בדגמים האלו יש "מחלה" של דוושה יורדת עקב תקלה ביחידה מודולרית של ABS. שווה בדיקה

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

לא הייתה נדלת נורית תקלה?

מחייב להחליף את המשאבת בלם מרכזית כדי לשלול אם משם נובעת התקלה ?

תודה

פורסם (נערך)

כמה נסעת עד עכשיו אחרי החלפת הבלמים?

בפעם הראשונה שהחליפו לרכב הראשון שלי צלחות ורפידות, אחרי 5 קילומטרים ממש נבהלתי והסתובבתי חזרה למוסך, כי הבלמים הרגישו לי לא תקינים. בעל המוסך לקח את הרכב לנסיעת מבחן, החזיר לי אותו ואמר "סע, אחרי 50 קילומטרים ההרגשה הזאת תעבור לך ".

מאז אני מוכן להרגשה של בלימה חלשה אחרי החלפת בלמים ולא ממהר לחפש תקלות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה נסעת עד עכשיו אחרי החלפת הבלמים?

בפעם הראשונה שהחליפו לרכב הראשון שלי צלחות ורפידות, אחרי 5 קילומטרים ממש נבהלתי והסתובבתי חזרה למוסך, כי הבלמים הרגישו לי לא תקינים. בעל המוסך לקח את הרכב לנסיעת מבחן, החזיר לי אותו ואמר "סע, אחרי 50 קילומטרים ההרגשה הזאת תעבור לך ".

מאז אני מוכן להרגשה של בלימה חלשה אחרי החלפת בלמים ולא ממהר לחפש תקלות.

נסעתי משהו כמו 30 ק״מ לכל היותר.. אני אתן להם צ׳אנס עד ה50 כמו שאתה אומר.

תודה :)

• תוכן חדש...