Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה מד הטמפרטורה שמופיע ליד תחנות הרדיו במסך העליון התחיל לזייף.

כאשר 30 מעלות בחוץ הוא מראה לי 17.

ולפעמים הכל בסדר.

איפה הוא נמצא ואיך אפשר להחליף אותו?

איפה אפשר לקנות את החלק?

פורסם

האם התקלה הזו מופיעה בדרך כלל לאחר שטיפת הרכב ? לא מחליפים חיישן על סמך ניחוש אלא קופצים למוסך ומבצעים סריקת תקלות.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם התקלה הזו מופיעה בדרך כלל לאחר שטיפת הרכב ? לא מחליפים חיישן על סמך ניחוש אלא קופצים למוסך ומבצעים סריקת תקלות.

רק על סריקת תקלות הם יקחו לי 300 שקל.

אני מאמין שחיישן כזה פשוט אמור להיות זול.

פורסם

חיישן מקורי לא זול ויכול להגיע גם ל-400-500 שקלים ללא עבודה לכן אם אתה מחליף את החיישן ללא בדיקה אלא על סמך ניחוש אתה יכול לזרוק כסף לים.

לפני שאתה נכנס לסרטים והחלפות קח בחשבון שהטמפ' המוצגת בלוח השעונים היא לא תמיד מדוייקת מכיוון שחייבים להתקיים כמה תנאים לפני שהטמפ' שתוצג תהייה נכונה ומדוייקת.

תבדוק האם הטמפ' המוצגת לאחר נסיעה של 2-5 דקות במהירות שעולה מעל 30 קמ"ש היא תקינה ולא לאחר נסיעה איטית בעיר עצירה והתנעה מחדש.

בכול מקרה החיישן בדרך כלל מותקן מאחורי הגריל מקדימה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...