Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואוו! כמה הצביעה הזאת מוסיפה לרכב!

עכשיו אני חייב לעשות את זה גם על הXRI שלי. מקווה שלא אכפת לך שאני מעתיק :)

שלום!.

צביקה, להפך העליתי את הפרוייקט לרווחת חברי הפורם, כמו שכתבתי בסוף הפרוייקט אני מקווה

שאנשים יקבלו השראה ויעלו לאתר רעיונות נוספים!!.

לא ממש לא אכפת לי שתעשה את אותו הדבר על הXRI שלך רק תעשה זאת במקצועיות ולא בחאפריות

אל תחסוך כלום בנוגע לרכב שלך זכור הוא הבית השני שלך ...(כמה פלצני אני) :lol: .

בברכה.

פורסם
שלום!.

צביקה, להפך העליתי את הפרוייקט לרווחת חברי הפורם, כמו שכתבתי בסוף הפרוייקט אני מקווה

שאנשים יקבלו השראה ויעלו לאתר רעיונות נוספים!!.

לא ממש לא אכפת לי שתעשה את אותו הדבר על הXRI שלך רק תעשה זאת במקצועיות ולא בחאפריות

אל תחסוך כלום בנוגע לרכב שלך זכור הוא הבית השני שלך ...(כמה פלצני אני) :lol: .

בברכה.

להזכירכם, השירשור הזה פורסם לפני שנתיים כאן בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
להזכירכם, השירשור הזה פורסם לפני שנתיים כאן בפורום.

איציק

אז השאלה הנדרשת: מה מצב הצבע שנתיים אחרי?

אם יש תמונות אז בכלל סבבה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

פאנקמוביל, באמת יפה. כל הכבוד על היוזמה!

איציק, עכשיו אני רואה את הפרוייקט שלך, אתה באמת ערס :wink: (ובאמת יצא ממש יפה).

אני גם מתכוון לצבוע מראות \ ידיות, אבל אני בספק שיש תרסיס בדיוק בצבע של הרכב שלי (כחול אינדיגו), אז לדעתי מקסימום אשייף בעצמי ואשאיר את הצביעה לפחח רכב (עם צבע מקורי בקוד של צבע השלדה).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אני מחכה לליביו (אהם מכות) שידבר עם החבר'ה שמוכרים את הצבע, זה התעכב גם כי הם לא מחזירים שיחות.

אני מאוד מקווה לסגור את הנושא בקרוב. דיברתי עם איזה בחור מחצם, והוא אמר שקנה המידה של ניקוי בחול וצביעה ל-4 ג'נטים יהיה בין 120 ל-160 ש"ח. אני אישית לא מאמין לו (זול מדי), אבל ברור שהפרוייקט יצא ממש זול.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הפרוייקט הנ"ל נראה יפה ומוסיף הרבה לרכב.

לדעתי צביעה פנימית היא יפה בצבע כסף בלבד.

ברגע שרוצים לעשות זאת באדום (XRI) או כחול (106 ראלי) זה פשוט ייראה , נגדיר זאת בעדינות " ערסי".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מחכה לליביו (אהם מכות) שידבר עם החבר'ה שמוכרים את הצבע, זה התעכב גם כי הם לא מחזירים שיחות.

אני מאוד מקווה לסגור את הנושא בקרוב. דיברתי עם איזה בחור מחצם, והוא אמר שקנה המידה של ניקוי בחול וצביעה ל-4 ג'נטים יהיה בין 120 ל-160 ש"ח. אני אישית לא מאמין לו (זול מדי), אבל ברור שהפרוייקט יצא ממש זול.

בקיצור דבר איתי בנושא לגבי תאריכים.אגב כמה עולה להוריד ולהרכיב צמיג על ג'אנט?.

תודה רבה.

בברכה.

פורסם
אז השאלה הנדרשת: מה מצב הצבע שנתיים אחרי?

אם יש תמונות אז בכלל סבבה.

אין אפשרות לדעת.

האוטו נמכר והפנאל המקורי חזר למקומו.

כמו כן לאחר הצבע הנ"ל ניסיתי לעשות מספר נסיונות אחרים עם צבעים אחרים אך לא יצא מוצלח במיוחד (היה זה פאנל נוסף רזרבי, את המקורי שמתי בצד).

חשוב להדגיש שצבע הרכב היה בכלל לבן והפאנל נצבע בכסף מט מ-2 סיבות:

1. על רוב המכוניות החדישות היום, ללא תלות בצבע החיצוני, יש פאנל מוכסף באמצע. זה משתלב יפה יחסית ברוב המכוניות.

2. צבע מט זה האידאלי לפנים הרכב. הכסף משתלב היטב עם הצבעים הכהים יחסית שיש ברוב המכוניות כיום ואילו ניסיון של צביעת החלק בגוון החיצוני של הרכב הוליד שילוב מכוער.

לטעמי האישית, לצבוע חלקי פלסטיק פנימיים בצבעים של לבן/כחול/אדום זה מ-ג-ע-י-ל (וכן, צבעתי את אותו הפאנל ללבן, בשביל שיהיה באותו צבע של הרכב, ויצא מגעיל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין אפשרות לדעת.

לטעמי האישית, לצבוע חלקי פלסטיק פנימיים בצבעים של לבן/כחול/אדום זה מ-ג-ע-י-ל (וכן, צבעתי את אותו הפאנל ללבן, בשביל שיהיה באותו צבע של הרכב, ויצא מגעיל).

איציק

כרגע אמרת דבר חכמה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

חומר קל למחשבה, לבעלי ה-205.

אני לא הייתי צובע את המראה כמו שפאנק מוביל עשה, לא יגיד שזה לא יפה, כי זה כן, אבל לדעתי יותר יפה היה לצבוע רק באמצע, זתומרת שבצדדים ישאר שחור, מצורפת תמונה של המראה, ומוקף האיזור שהייתי צובע.

ככה מקבלים מראה קצת יותר בסטייל של ה-106.

כל אחד בטעמו שלו יעשה :smile:

PIC00109.jpg

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חומר קל למחשבה, לבעלי ה-205.

אני לא הייתי צובע את המראה כמו שפאנק מוביל עשה, לא יגיד שזה לא יפה, כי זה כן, אבל לדעתי יותר יפה היה לצבוע רק באמצע, זתומרת שבצדדים ישאר שחור, מצורפת תמונה של המראה, ומוקף האיזור שהייתי צובע.

ככה מקבלים מראה קצת יותר בסטייל של ה-106.

כל אחד בטעמו שלו יעשה :smile:

שלום.

אורסה, צבעתי את כל המראה בצורה הנ"ל כי רוב המכוניות היום שבאות עם מראות בצבע הרכב , צבועות כך שלא כל המראה צבועה (ראה 406\307 לדוגמא) הסיבה הפשוטה שצבעתי בדרך הנ"ל היא:

א. כי הפלסטיק היה דהוי ומגעיל.

ב. גימור סופי של כסף ללא שחור.

ג. (דעתי) יותר יפה.

תודה ובברכה.

פורסם

אכן מאוד יפה... חזק ואמץ

ברכב שלי הצבע לבן, אז הצביעה לא תהיה משהו... אני יצטרך לחשוב על רעיונו יצירתיים כמו שחבר'ה הציעו בשרשור הקודם...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...