Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני יודע שהתשובה צריכה להיות ברורה מאליו, אבל הרכב מטופל במוסך מרכזי של טויוטה (S.O.S חדרה) מאז ומתמיד. בעל הרכב טוען שהעביר אותו בדיקה במוסך טויוטה לפני פחות משבועיים (רצה לעשות טרייד אין). עד כמה אני יכול להסתמך על הבדיקה שלהם, אם בכלל? בכל זאת מדובר על מוסך מרכזי שמכיר גם את ההיסטוריה של הרכב. מדובר על רכב שעולה כמעט 90K (ראב 4) אז אני חושב גם ככה לקחת את הרכב לבדיקה במכון חיצוני, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.

חוץ מזה, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות מומלצים לבדיקה לפני קנייה בחדרה.

תודה לעוזרים.

פורסם

בדרך כלל אם זה בדיקה שנעשתה לפני טריידאין הלקוח קונה את הרכב ולכן היא דווקא אמורה להיות מחמירה לרעת הלקוח - מצד שני הרבה פעמים הבוחן נותן ניואנסטים קטנים על הרכב במקום שחשוב לשמוע.

בשביל להיות שקט הייתי הולך לבדיקה בעצמי כדי לשמוע מה יש לבוחן לומר בעצמו על הרכב - אם יש לך היסטוריית טיפולים מסודרת מהמורשה אז זה מעולה אבל לא קשור.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תסתכל על הבדיקה שהוא עשה, ואם היא תקינה תעשה בדיקה מטעמך.

אל תוותר על בדיקה מטעמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אקח את הרכב למכון בדיקה חיצוני רק בשביל השקט הנפשי.

חוץ מזה, אני אשמח לקבל המלצה על מכון בדיקה בחדרה.

תודה לכם!

פורסם

דיברתי עם המוכר, הוא אמר שבטיוטה אמרו לו שלא ניתן להוציא את הטופס בדיקה החוצה כי מדובר על בדיקה פנימית. הוא הביא לי את המספר של הבחור שאחראי על הבדיקות במוסך, התקשרתי ונאמר לי שהרכב נקי ומטופל כמו שעון. הוא גם ציין שאם הייתה בעיה בשלדה אן במכלולים משמעותיים אז לא היו מקבלים את הרכב.

אני רוצה לקחת את הרכב למכון בדיקה סופר פרונט בחדרה, מישהו מכיר את המכון בדיקה הזה או יכול להמליץ על מקום אחר?

תודה!

פורסם

קח בחשבון שלמכון הבדיקה יש אחריות כלפי מזמין הבדיקה ואם מחר יתברר שהרכב עבר תאונה קשה אבל מכון הבדיקה לא דיווח עליה, הוא יהיה מחויב לפצות אותך. במידה ואתה מסתמך על בדיקות של מישהו אחר אז מכון הבדיקה לא חייב לך כלום...

אני לא מכיר את המכון בחדרה אבל פעמיים עשיתי בדיקות כאלה במבדק בהרצליה והם עשו עלי רושם מעט יותר רציני ממכונים אחרים שביקרתי.

פורסם

אני שומע הרבה מילים טובות על המכון "בדיקה" בהרצליה, לצערי אני לא אוכל להגיע לשם, ובגלל זה אני מחפש מכון בדיקה באזור חדרה.

פורסם

לפי דעתי אם הרכב עבר בדיקת קנייה במורשה טויוטה (לפי דעי בדקה הכי אמיתית ונכונה), והתוצאות מדברות בעד עצמן, מכון חיצוני יהיה שווה לזריקת כסף לפח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא מצליח להבין את האמירה החוזרת שלך של לקחת לבדיקה זה "לזרוק כסף לפח".

לקנות מכונית בעשרות אלפי שקלים בלי לבדוק אותה בבדיקה מטעמך זה באמת לזרוק כסף לפח.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם
לפי דעתי אם הרכב עבר בדיקת קנייה במורשה טויוטה (לפי דעי בדקה הכי אמיתית ונכונה), והתוצאות מדברות בעד עצמן, מכון חיצוני יהיה שווה לזריקת כסף לפח.

הוא לא ראה את הבדיקה...

המוכר נתן לו מספר של מישהו שאמר לו שהאוטו בובה...

בכל אופן תמיד הייתי לוקח רכב במחיר כזה לבדיקה אצל מישהו מטעמי והרכב עולה עוד כמה שקלים יחסית למחיר שלו

פורסם

נעשה רגע סדר,

אם לא מאפשרים לך לראות את הבדיקה, אז מבחינתך אין בדיקה. "לא מאפשרים" זה חירטוט.

כלומר מבחינתך מישהו שקישרו אותך איתו אבל שהאוטו סבבה. זה יכול להיות אבא של המוכר, חבר שלו, או הדובר של טראמפ.

קח את הרכב לבדיקה מטעמך ואז תתקדם או לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חזרתי לפני כמה דקות מהפגישה עם בעל הרכב, מה אני אגיד, הבטחות לכוד ומציאות לכוד.

לפי התיאור של בעל הרכב והתמונות שנשלחו אליי הרכב נראה מיליון דולר, אבל במציאות הרכב נראה כ"כ מוזנח ושבור שלקח לי כמה דקות להתאפס על עצמי ולהגיב למה שהעיניים שלי ראו.

הרכב היה מלא בשריטות ושפשופים, מעיכות קטנות, מכסה מנוע מלא בחול ואבק, מושבים אחוריים מטונפים עם כתמים של הקאות/שמן, אפילו ספר טיפולים פתאום נעלם ולא היה, אבל מה.. רואים שהוא השפריץ על הג'נטים חומר כדי שיראו מבריקים!

רציתי להגיד לו הרבה דברים אבל התאפקתי, אפילו הוצאתי כבר צ'ק בנקאי, הייתי בטוח שאני חוזר עם הרכב. בקיצור, אני אמשיך בחיפושים. לא מתקרב יותר לרכבים של בני דודים.

תודה לכולם, שיהיה סופ"ש נעים.

פורסם

מבטיח לך שרכבים מוזנחים בישראל זה משהו שהוא חוצה עדות ועמים.

מבין את האכזבה של לראות רכב לא כמו שחשבת - זה חלק מהתהליך של חיפוש רכב משומש, אל תתייאש ואל תתפשר כי יגיעו עוד רכבים.

פורסם

הוצאת צ'ק בנקאי עוד לפני שראית את הרכב?

כנראה היה לך בלאקאוט רגעי ושכחת שאתה בישראל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מאוד נאיבי והייתי בטוח שאני אחזור עם הרכב, התלהבתי מהר מדי ופחדתי שמישהו יגיע לפניי ויחטוף לי את הרכב.

כל עכבה לטובה, אני אמשיך לחפש עד שאני אמצא. בפעם הבאה אני אנמיך ציפיות, ובטוח לא אגיע עם צ'ק בנקאי!

• תוכן חדש...