Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב

הרכב שלי מבוטח עד סוף החודש הזה. אני לפני מכירה שלו.

אם אני מעביר בעלות היום ומשאיר את הרכב אצלי עד סוף החודש צריך להודיע לחב' הביטוח או שלא?

אני מתכוון לחובה ולמקיף.

(הביטוח מסתיים ב 31 לחודש בדיוק)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

שיקול שלך אם לעשות טובה לקונה הפוטנציאלי.

אם הרכב ישאר במקום אתה יכול לבטל את המקיף אבל בשביל שבוע ביטוח ... לא שווה התעסקות.

פורסם

לא בטוח שאתה יכול לעשות טובה. עד כמה שאני יודע תוקף הביטוח שלך פג כשאתה מבצע העברת בעלות.

אני לא הייתי לוקח סיכון. הסיכון הגבוה הוא לא בהכרח הרכב (שאין לי מושג כמה שווה) אלא צד ג' ונזקי גוף (ביטוח חובה).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

עדיף לא להתעסק עם זה - זה עלול להכניס אותך לתסבוכת משפטית במקרה שתצטרך להפעיל את הביטוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יופי כבר לא רלוונטי. הסתיים בשלום.

שוב לשם הסקרנות בלבד.אם העברתי רכב שלי בעלות לאדם אחר. יש בעיה מבחינת הביטוח חובה שאני אמשיך לנסוע עליו עוד שבוע ,כן?

פורסם

כן. מכיוון שאם רוכש הרכב לא רכש לעצמו ביטוח אז הרכב לא מבוטח.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...