Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן עשיתי בדיקת מחשב במוסך והראה לי שיש תקלה בחיישן עליון ותחתון בגולף 2005 1600,המוסך החליף לי חיישן עליון של חברת ngk, ואיפס את הנורה ,לאחר יציאה מהמוסך כ300מטר נדלקה שוב הנורה,חזרתי למוסך סרקו במחשב ומשום מה החיישן התחתון נעלם ונשאר העליון בתור תקלה ,אז איפסו לי עוד פעם ,יצאתי מהמוסך ולא נדלק לי במשך נסיעה של 20 דקות ,לאחר מכן כיביתי את האוטו והדלקתי עוד פעם אחרי שעה שהרכב היה מכובה והנורה נדלקה שוב ,המוסך אמרו לי שיכול להיות בגלל שנסעתי עם חיישן תקול הרבה זמן יותר משנה אז צריך לשים תוסף בכדי לנקות את כל הפיח שהוא הגורם להדלקת הנורה כל פעם ,זה נכון?

פורסם

לדעתי כנראה קיימת תקלה באחד החיישנים או/גם בעית חיווט או בעיה ברכיב אחר.

תוסף לא יפתור את הבעיה.

באיזה מוסך ביקרת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב שלך יש שני חיישנים, הראשון תפקידו לבקר את תערובת האוויר והדלק שנכנסת למנוע ובעצם להודיע למחשב המנוע אם להוסיף עוד דלק לתערובת או להפחית, החיישן השני, נמצא אחרי הממיר הקטליטי ותפקידו לוודא את תפקוד הממיר, המחשב ברכב מצפה לראות איזשהו הבדל בין שני החיישנים וכשההבדל הוא מעבר לטווח שהוגדר לו - הוא מציג התרעה. במידה והרכב מתנהג תקין ופרט לנורה לא נראה לך שום הבדל, כנראה מדובר בחיישן האחורי\תחתון\שני - ויתכן והחוט שלו מנותק או שיש בעיית מגע, ויתכן שהחיישן החדש מציג פתאום הבדלים גדולים מאד. אם הכל תקין ואיפוס לא עוזר, נסה לנקות את החיישן האחורי (להוציא ולנקות, ולא כל מיני תוספים). אם זה לא עוזר, יתכן והגיע הזמן להחליף גם אותו כי הקריאה שהמחשב קיבל מהחיישן הקדמי הקודם הייתה שקרית והסתירה את הבעיה.

במקרה הגרוע יתכן והממיר הקטליטי מת, אבל זה לא נשמע כמו אפשרות סבירה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ברכב שלך יש שני חיישנים, הראשון תפקידו לבקר את תערובת האוויר והדלק שנכנסת למנוע ובעצם להודיע למחשב המנוע אם להוסיף עוד דלק לתערובת או להפחית, החיישן השני, נמצא אחרי הממיר הקטליטי ותפקידו לוודא את תפקוד הממיר, המחשב ברכב מצפה לראות איזשהו הבדל בין שני החיישנים וכשההבדל הוא מעבר לטווח שהוגדר לו - הוא מציג התרעה. במידה והרכב מתנהג תקין ופרט לנורה לא נראה לך שום הבדל, כנראה מדובר בחיישן האחורי\תחתון\שני - ויתכן והחוט שלו מנותק או שיש בעיית מגע, ויתכן שהחיישן החדש מציג פתאום הבדלים גדולים מאד. אם הכל תקין ואיפוס לא עוזר, נסה לנקות את החיישן האחורי (להוציא ולנקות, ולא כל מיני תוספים). אם זה לא עוזר, יתכן והגיע הזמן להחליף גם אותו כי הקריאה שהמחשב קיבל מהחיישן הקדמי הקודם הייתה שקרית והסתירה את הבעיה.

במקרה הגרוע יתכן והממיר הקטליטי מת, אבל זה לא נשמע כמו אפשרות סבירה.

בשביל לבדוק את החיישן האחורי חייב ליפט?

אתה בעצם אומר שסתם החלפתי את החיישן העליון?

• תוכן חדש...