Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני רוצה לשאול את השאלה ותמיד שוכח.

כשאני רוצה לבדוק שמן אני מנסה להוציא את מדיד השמן, ויש מן ואקום כזה שמונע ממנו לצאת חלק, וצריך להפעיל כוח כדי שיצא. אחרי שמוציאים אותו, מחזירים ושוב מוציאים הוא יוצא בקלות. שוב כאילו יש ואקום כזה, ואז כשמוציאים את המדיד הואקום נעלם.

מה יכולה להיות הבעיה? מנוע 2000.

פורסם
לא בעיה זה בכוונה כך.

ברכבים אחרים כמו אצל ההורים או החברים המדיד יוצא בקלות רבה. מה הרכב שלי שונה משלהם?

פורסם
שלך מיוחד..כל יצרן בונה את הרכב שלו אחרת,אם כל הרכבים היו בנויים אותו הדבר זה היה משעמם.

ציניות?

אני באמת שואל ברצינות. לאימא שלי יש רנו מגאן והמדיד נשלף בקלות, לחברים יש רכבים גרמניים ויפנים ונשלף בקלות.. אני באמת רוצה לדעת למה אצלי זה ככה ואצלם לא.

פורסם

המנוע שלך יושב בכל כך הרבה מכוניות של פיגו וסיטרואן כל מה שאתה צריך זה לבודק מול הרכבים האלו אם אכן שלך שונה מאחרים אז יש משהו עם לא אתה סתם מתחרפן משטויות.

בכללי זה הדבר האחרון שיפריע לי אישית ברכב אחריו יבוא טאסה לא נקייה.

הרכב נוסע ולא מתחמם או מגמגם תעזוב אותטו לנפשו יש לך צרפתייה בת 10 מעלה שזה היו הבעיות שלה כל עוד אצלך.

פורסם

הרכב שלי לא מניע כבר זמן מה בצורה עגולה. יש לו קטעים שהוא מניע בלי בעיה, ויש לו קטעים שהוא לא מניע וצריך התערבות של דוושת הגז - "לפי מצב הרוח של הרכב".

הייתי אצל המכונאי ואחרי שהוא חקר הוא אמר שהמצערת כבר לא תקינה. אז ניסיתי להעלות אצלי נקודה שאולי זה לא קשור למצערת אלא למשהו אחר, ובגלל זה שאלתי על ה"ואקום" במדיד השמן.

אשאל עכשיו כבר בדרך: יכול להיות שהבעיה בהנעות היא כביכול המצערת אם עדיין יש הנעות שהיא מניעה חלק?

פתחתי את פקק מילוי השמן הסתכלתי אולי יש "טחינה" במנוע ולא ראיתי כרגע שום זכר ל"טחינה".

פורסם

כן,הייתי קצת ציני..

לשאלתך,יש לי את אותו המנוע ב307,וכן,גם שם המדיד יוצא עם קצת כוח,זה מדיד חדש,גם בקודם הוא יצא עם קצת כוח.

איזה פלאגים ב-ד-י-ו-ק יש ברכב ומתי החלפת אותם?.

המצערות במנועים האלה מאד אמינות ולא נוטות להתקלקל גם אחרי שנים רבות.

האם ביצעת ניקוי מצערת ולימוד דוושה?.

כמו כן כדאי אם לא ביצעת את זה להתחבר לסורק של פיגו למציאת עדכוני תוכנה למערכות השונות של הרכב ולמציאת תקלות אם ישנם.

תתחיל בניקוי מצערת,זה א-ב.

פורסם

בוצע ניקוי מצערת שבוע שעבר.

לא החלפתח פלאגים מאז שהרכב אצלי, ועוש מעט הוא אצלי שנתיים. אני גם לא יודע מה סוג הפלאגים הנוכחים.

יש גם רטטים בדשבורד שהופיעו עד לא מזמן, וגם רעשים כמו של מכונת מפעל/מכונת תפירה בפנים הרכב שמגיע מהמנוע. אני בטוח שיש לזה סיבה ולא יצא לי לבדוק אותה עדיין.

האם יש השערות? הרעשים והרטטים מהדשבורד מחזקים את השערת הפלאגים?

• תוכן חדש...